W7 Dynamite Highlighting Powder

Je highlighter laten knallen als een dynamiet? W7 belooft het met deze Dynamite Highlighting Powder. Toen ik ‘m laatst zag liggen in de winkel, dacht ik: ja! En toen ik hem daarna ging swatchen dacht ik nog steeds: ja! Vol hoop nam ik deze highlighter mee naar huis, want zou hij op het gezicht net zo mooi zijn als op mijn arm? Let’s find out!

De Dynamite Highlighting Powders van W7 zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: Big Bang, Super Nova en Explosion. Ik kocht Super Nova, omdat de kleur hiervan mij meer aansprak dan de andere twee.

 

De poeder zit verpakt in een vierkanten, blikken doosje. Dit zien we wel vaker bij producten van het budgetmerk W7, dus daar hoefde ik niet aan te wennen. Toch vind ik het ergens wat goedkoop ogen, maar dat is natuurlijk persoonlijk. De verpakking is verder wel stevig, dus je hoeft niet bang te zijn dat je highlighter onderweg kan breken!

In de poeder zelf zit een leuk patroontje gedrukt, wat een super leuk detail is. Dit maakt de poeder minder saai vind ik. Wel vervaagt dit printje naarmate je er met je poederkwast overheen gaat, dat is dan weer jammer. Maar toch, leuk gedaan!

W7 omschrijft de highlighting poeder als een ‘zeer gepigmenteerde highlighter en heeft een licht kleurtje met een glowing’. Daar ben ik het helemaal mee eens!

 

De glans is duidelijk aanwezig zoals je kunt zien en ik vind het juist wel leuk dat het een kleur bevat. Het is een peachy/roze kleur en de glans is wat warmer. Toch zou ik het product eerder omschrijven als een blush, omdat het best veel kleur bevat. Als je het puur zou gebruiken als een highlighter bovenop de blush, dan zal het te heftig zijn waarschijnlijk.

Ik heb de poeder aangebracht als een blush, dus verder zonder bronzer of een andere highlighter. Dit effect vind ik mooi genoeg! De kleur van de highlighter past mooi bij mijn lichte huidskleur, het vloekt in elk geval niet. Ik heb een normale blushkwast gebruikt, maar wil je wat extra glans op het hoogste puntje van je jukbeen, gebruik dan een wat kleiner kwastje hiervoor. Dit deed ik ook en op die manier creëer je wat meer glans!

Wat een mooi product van het merk W7! De highlighters kosten €4,95 per stuk, maar momenteel zijn ze voor €3,49 in de aanbieding bij Boozyshop.

 

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

6 Responses to “W7 Dynamite Highlighting Powder”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube