W7 Cuticle & Nail Gel

IMG_2006

Het verzorgen van mijn nagels en nagelriemen is iets waar ik niet altijd consequent mee bezig ben. Ik zou ze graag elke dag willen verzorgen met tientallen crèmes, maar ik gun mezelf er gewoon geen tijd voor! Daarnaast zijn veel nagelproducten vrij vettig, waardoor ik mezelf weer beperk omdat ik na het aanbrengen naar mijn idee niks meer kan doen met mijn handen.

Bij de Big Bazar kwam ik dit schattige roze tubetje tegen. W7 Cuticle & Nail Gel. De kleuren spraken me meteen aan, ik houd van roze en al helemaal als het shiny is! Het product was helemaal geseald in plastic, dus dat geeft meteen aan dat niemand het product heeft kunnen gebruiken.

IMG_2008

Het is een Cuticle & Nail Gel, wat dus een verzorgende gel zou zijn voor zowel je nagels als de nagelriemen. Handig! De gel zou een zachtmakend en een herstellende formule hebben waardoor de nagel(riemen) blijvend gehydrateerd zijn.

Een nagel(riem) gel zie ik niet vaak, het zijn vaak crèmes wat ik voor mijn nagels gebruik. Dit product leek me daarom erg vernieuwend en interessant!

IMG_2005

Het formaat van de tube vind ik erg handig. Het bevat 15 ml gel, wat eigenlijk helemaal niet zo veel is. Maar als je nagaat hoe weinig product je per keer gebruikt voor je nagel(riemen), is zo’n tube eigenlijk perfect.

Ik denk dat deze tube perfect zal zijn voor mee op reis. Ik ben verslaafd aan mijn Lemony Flutter van Lush, maar de verpakking ervan is gewoon te groot. Natuurlijk kan ik wel wat product meenemen in een klein potje, maar ik vind een tube zoals deze van W7 net even wat praktischer.

IMG_2011

De tube bevat een ‘tuutje’, wat erg praktisch en hygiënisch werkt. Je kunt er makkelijk mee doseren zonder dat je teveel product verspilt en daarnaast komt het overige product wat in de tube zit niet in aanraking met de buitenlucht/bacteriën.

Toen ik de dop eraf draaide, kwam er een heerlijke zoete lucht vrij. Het eerste wat in me op kwam: bubbelgum! De geur van het product is zó lekker, het is echt een genot om mijn nagels ermee in te smeren!

IMG_2012

Mijn nagelriemen zijn altijd vrij droog en voelen stroef aan. Daarnaast zijn ze ook vrij zwak en gaan ze vaak scheuren wat super pijnlijk is!

IMG_2013

Met het ‘tuutje’ doseer ik een druppel op elke vinger. De substantie is gelly en erg vloeibaar, dus daar moet je een beetje mee oppassen.

IMG_2014

Met de vingers van mijn andere hand masseer ik vervolgens de gel over mijn nagel(riemen). De gel is wel redelijk vettig, maar op een goede manier. Zo heb ik wel het gevoel dat de gel voedend is en wat voor mijn nagel(riemen) doet. Wanneer het meteen intrekt of wanneer je er niets van ziet, dan geeft dat vaak aan dat er veel alcohol in zit en dat is totáál niet voedend en werkt uitdrogend.

Om een lang verhaal kort te maken; ik vind het juist fijner wanneer er een vettig laagje achterblijft op mijn nagel(riemen). Té vettig vind ik niet fijn, dan krijg ik hetzelfde gevoel als bij de Lemony Flutter van Lush dat ik niks kan ondernemen met mijn handen nadat ik ze ingesmeerd heb. Maar met deze W7 Gel heb ik dat totaal niet. Na het insmeren kan ik gewoon alles weer doen!

w7nailgel3

Ik ben blij met deze Cuticle & Nail Gel! Het is zeker een aanvulling op mijn nagelverzorging en ik stop deze tube alvast in mijn toilettas voor mee naar Turkije!

De W7 Cuticle & Nail Gel is te koop bij Big Bazar en kost €3,49.

Liefs, Leonie

18 Responses to “W7 Cuticle & Nail Gel”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube