Volg jij mijn officiële Facebookpagina al?

facebookpagina

Toen ik mijn blog maakte in 2013, maakte ik er meteen een Facebookpagina bij. Er was alleen één probleem: ik deed er helemaal niets mee! Ik vond het ergens ook niet nodig om er updates op te plaatsen, deels omdat ik het spannend vond wat mijn persoonlijke omgeving er van zou vinden.

Nu heb ik het punt bereikt waarop de mensen in mijn directe omgeving inmiddels wel weten waar ik mee bezig ben en hoe mijn blog is. Maar wat ik nu precies plaats op mijn blog, dat is voor velen nog onduidelijk.

Ik heb dus weer een vernieuwde Facebookpagina gemaakt. Mijn blog sinds dit weekend in een nieuw jasje gestoken, dus dit leek mij de geschikte kans om opnieuw een Facebookpagina aan te maken. Op deze manier kan ik mijn Facebook-vrienden kennis laten maken met de content op mijn blog, maar het is natuurlijk ook voor jullie!

Dagelijks zal ik er updates op plaatsen van bijvoorbeeld nieuwe artikelen, tips en andere beauty-gerelateerde berichten. Maar ook zullen jullie er persoonlijke kiekjes vinden over wat me bezig houd.

Ik zou het leuk vinden als je de Facebookpagina van Blushingbeauty zou gaan liken. En wie weet volgt er snel een winactie! 

Liefs, Leonie

2 Responses to “Volg jij mijn officiële Facebookpagina al?”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube