VIDEO | Verven, nieuwe vloer en de eerste meubels! | Verhuisvlog #2

vlog2-bl

Jeej, een nieuwe verhuisvlog! Het is even geleden en dit komt omdat ik steeds maar niet genoeg beeldmateriaal had. Maar eindelijk is hij af. In deze vlog is te zien hoe wij het verfwerk afmaken, welke vloer we uitgekozen hebben en een aantal van onze meubelstukken. Enjoy! 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

One Response to “VIDEO | Verven, nieuwe vloer en de eerste meubels! | Verhuisvlog #2”

 • Hi Leonie,

  Via een Youtube filmpje kwam ik op je website terecht. En ik ben direct hooked! Wat ben jij een leuk persoon en wat kan ik nu al genieten van je photo diary.

  Mooi appartementje heb je samen met je vriend.

  Ik blijf je volgen!

  Liefs,
  Tahnee

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube