VIDEO | Favorieten van dit moment (iPhone, Zoella, MAC)

favorieten bl

Sinds tijden heb ik weer eens een Favorieten video gefilmd. Hierin laat ik zien welke producten ik de laatste tijd veel heb gebruikt en dus favoriet zijn. Kijk mee naar mijn nieuwste iPhone, het prachtige palette van Urban Decay en een mooie blush van MAC die gróót favoriet is geworden. Veel plezier met kijken!


Producten genoemd in de video

– iPhone 6S Rose Gold
– Zoella’s Beauty Body Mist & Bodylotion | Feelunique.com
– Make-up Eraser | review
– Foundation kwast – Buyincoins
– Urban Decay Gwen Stefani oogschaduw palette (LE)
– L’oréal Elvive Extraordinary Oil lijn
– Catrice Glam & Doll False Lashes Mascara
– MAC Mineralize Blush ‘Petal Power’ | review
Liefs, Leonie

5 Responses to “VIDEO | Favorieten van dit moment (iPhone, Zoella, MAC)”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube