Vichy Minéral 89

Kort geleden was ik aanwezig op een PR-event van het merk Vichy, wat tot die dag voor mij een vrijwel onbekend merk was. Ik had er wel eens over gehoord, maar nog niet eerder heb ik een product van het merk getest of gebruikt. Ik maakte kennis met een nieuw product: Minéral 89, een dagelijkse booster om de huid te versterken. Ik heb het product een tijd getest en in dit artikel vertel ik je er meer over.

Vichy staat sinds zijn oprichting in 1931 door een Franse dermatoloog bekend om zijn hoge effectiviteit, plezierige texturen en veilige producten. Dankzij uitgebreid onderzoek onder dermatologisch toezicht, zijn alle producten van Vichy geschikt voor een gevoelige huid.

 

In alle producten van Vichy worden krachtige actieve ingrediënten gecombineerd met een uniek ingrediënt: het Mineraliserend Thermaal Bronwater uit Vichy. In het hart van Frankrijk, in de omgeving van de vulkanen van de beschermde regio Auvergne, stroomt het Vichy bronwater rijk aan 15 mineralen. Dit water met zijn unieke eigenschappen, is een verrijking voor de huid.

Minéral 89 is het nieuwste product van Vichy. Het product bestaat uit slechts 11 ingrediënten, waaronder 89% mineraliserend thermaal bronwater. Dit ingrediënt heeft als eigenschap dat het de natuurlijke afweer van de huid versterkt. Het mineraliserend water van Vichy is gecombineerd met hyaluronzuur, wat van belang is om de huid te beschermen, vocht vast te houden en de huid voller te laten ogen. Deze twee unieke en natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat je huid volledig beschermd is van invloeden van buitenaf, als een soort van ‘schild’.

De verpakking van het product ziet er strak en luxe uit, de fles is van glas en daardoor wat zwaarder. De opdruk is simpel, maar het geeft een rustige uitstraling en doordat het transparant is weet je wel meteen om welk product het gaat.

De fles is makkelijk in gebruik door een handig pompsysteem. Hierdoor kun je hygiënisch te werk gaan en is het product goed te doseren.

Vichy Minéral 89 is een dagelijkse booster en is de eerste stap in elk verzorgingsritueel. Je brengt het product tweemaal per dag aan op een goed gereinigde huid, twee pompjes is meer dan voldoende voor het gehele gezicht. Masseer het product licht (vergeet niet de oog- en lipcontouren) tot het de huid volledig is ingetrokken. Dit gaat overigens vrij snel, dus je hoeft er niet lang op te wachten. Daarna ga je verder met je overige verzorging en breng je dit aan op je gezicht.

Het product is heel luchtig en waterig van substantie, wat natuurlijk logisch is met de 89% mineraliserend thermaal bronwater en de overige 10 ingrediënten. Het voelt daardoor niet als een extra product op je huid, want daar houden wij helemaal niet van. Zoals ik al zei, trekt het product heel erg snel in de huid en kun je snel verder. Het product is ook zuinig in gebruik, aangezien je aan twee pompjes meer dan genoeg hebt voor je hele gezicht.

Ik heb de Minéral 89 ruim een maand getest en ik ben heel erg enthousiast! Het is niet alleen heel fijn en makkelijk in gebruik, maar ik merk ook dat mijn huid zichtbaar verbeterd is. Mijn huid lijkt soms wat dof door de agressieve producten die ik gebruik voor mijn onzuivere huid, maar dat heeft dit product van Vichy echt wel verbeterd! Er ontstaat een natuurlijke glow, zonder dat het vet lijkt. Mijn huid voelt met name gladder, mijn make-up zit mooier en er valt een mooie glans over mijn gezicht wat ik erg mooi vind.

 

Ik blijf het product zeker gebruiken en voeg het toe aan mijn dagelijkse routine. Het kost me geen extra moeite en ik merk zichtbaar resultaat in mijn gezicht. Wat willen we nog meer?

Vichy Minéral 89 is vanaf mei 2017 te koop in de apotheek. Een fles van 50 ml kost €22,95. Wil je meer informatie lezen over het product? Kijk dan even op www.vichy.nl#productvanvichy

 

Dit artikel bevat betaalde content

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

5 Responses to “Vichy Minéral 89”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube