Utsukusy Micellair Water

Micellair waters zijn tegenwoordig niet meer weg te slepen uit ons reinigingsroutine. Voor mij in elk geval niet. Sinds ik het product ontdekt heb, gebruik ik niet meer anders! Het is mild voor mijn huid, verwijdert mijn make-up in een paar seconden en ze zijn zuinig in gebruik. Een tijd geleden ontving ik van het merk Utsukusy een Micellair Water met alleen maar goede ingrediënten, dat moest ik uitproberen! Ik had al goede ervaringen met het merk, dus ik was meteen nieuwsgierig naar dit product. Lees je mee?

Micellair waters zijn razend populair, maar ze zijn lang niet altijd even goed. Zo heb ik verschillende varianten getest en kwam erachter dat sommigen toch ook ingrediënten als parfum en alcohol bevatten, wat voor sommige huidtypen niet heel bevorderlijk is. Ik vermijd het liefst producten met parfum, omdat ik een gevoelige huid heb.

Utsukusy staat natuurlijk bekend om haar 100% natuurlijk van zuivere, plantaardige bestanddelen. Het Micellair Water van Utsukusy bestaat uit Vlierbes (4%), Calendula (0,3%) en Aloë vera extract (0,3 %).

 

En dan de ingrediënten:

Aloe barbadensis leaf juice, Watermelon fruit extract, Rosehip fruit extract, Wheat germ extract, Green tea leaf extract, Ginko biloba leaf extract, Glycolic acid, Sodium lactate, Hyaluronic acid, Panthenol, Tocopherol, vitaminE, Allantoin, Lavender essential oil.

 

Een micellair water zonder water en 100% natuurlijk van zuivere, plantaardige bestanddelen. Dit zie je meteen terug in de ingrediënten. Geen alcohol, geen parfum, niks!

De ingrediënten zijn goedgekeurd, maar is hij qua werking ook goed? Dat is natuurlijk net zo belangrijk als de goede bestanddelen. De geur van het product is iets waar ik aan moest wennen, het doet mij namelijk denken aan de geur van bellenblaas. Niet chemisch, maar voornamelijk heel zoet. Ik gebruik het liefst een geurloos product, maar ik moet zeggen dat de geur mij verder niet stoorde tijdens gebruik.

 

Het product doet wat het belooft, hij verwijdert mijn make-up in een handomdraai. De verpakking heeft een spuitflacon, waarmee je handig het product op een wattenschijf kunt sprayen. Het verwijdert mijn waterproof mascara, wenkbrauwgel en foundation. De spray is makkelijk in gebruik en het product is hierdoor ook nog eens zuinig.

Het Micellair Water van Utsukusy is te koop in hun salon in Scheveningen en online. Een flacon van 250 ml kost €25,00. Niet het meest goedkope micellair water, maar door de goede ingrediënten vind ik het dubbel en dwars waard.

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

3 Responses to “Utsukusy Micellair Water”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube