Trind Caring Color ‘Riviera Life’ lente/zomer collectie

IMG_4943

Lente en zomer zijn mijn favoriete seizoenen van het jaar. Niet alleen omdat het weer dan mooier is, maar ook omdat de lente- en zomercollecties langzamerhand binnendruppelen. Op de één of andere manier spreken deze collecties me altijd meer aan. Waarschijnlijk door de zomerse producten en de vrolijke kleurtjes. Zo heeft Trind een lente/zomer collectie uitgebracht: Riviera Life. Deze collectie bestaat uit 6 kleuren nagellak die ook nog eens verzorgend zijn. Kijk je mee?

IMG_4930

Trind staat natuurlijk bekend om haar verzorgende nagellakken. Deze Caring Color lakjes uit de Riviera Life Collectie zijn dus niet alleen heel erg leuk en vrolijk op de nagels, maar ze verzorgen je nagels ook. Nagellak kan je nagels namelijk beschadigen, dus hoe ideaal is het dat het stukje verzorging meteen in het kleurtje zit!

Riviera Life is een frisse lente/zomer collectie waardoor je helemaal klaar bent voor het nieuwe seizoen. De kleuren zijn heel variërend, dus je kunt er alle kanten mee op.

IMG_4933

Summer Cloud – Oh Bardot! – Tropezian Sunset – Meet me in Nice – Lavender Fields Forever – Mediterranean Sea

IMG_4947

De kwastjes van Trind vind ik erg fijn om mee te werken. Ze zijn lang, breed en werken heel precies. Een kwalitatief goede lak en een fijn kwastje zijn het halve werk van een perfecte manicure!

Ik draag mijn nagellak altijd met 2 laagjes, omdat ik vind dat je hierdoor het mooiste resultaat krijgt. Ik heb deze kleuren van Trind daarom ook aangebracht met 2 laagjes.

IMG_5010

SUMMER CLOUD

Dit milky lakje is jammer genoeg niet geheel dekkend, maar het geeft wel een mooi en natuurlijk resultaat. Spierwitte nagels zijn niet altijd even mooi, dus dan zit je met dit kleurtje van Trind wel goed. Het is een hele subtiele kleur voor overdag.

IMG_5012

OH BARDOT!

Ook deze kleur is niet dekkend, maar ik vind de lichtroze kleur wel erg mooi staan. Dit is een perfect kleurtje voor als je even geen felle kleuren wilt, maar toch ìets op je nagels wilt hebben.

IMG_5020

TROPEZIAN SUNSET

Een heerlijke, felle koraal kleur. Hier houd ik van! Dit soort kleuren draag ik ontzettend graag in de zomer, het geeft mij meteen een vrolijk gevoel. Ik weet zeker dat dit kleurtje ook prachtig zal zijn als mijn handen iets gebruind zijn in de zomer.

IMG_5027

MEET ME IN NICE

Dit kleurtje neigt toch weer meer naar rood, maar ergens is het geen klassieke rode kleur. Ik vind het een vrolijke kleur die overal bij past.

IMG_5033

LAVENDER FIELDS FOREVER

Dit kleurtje is één van mijn favoriete kleuren uit deze collectie. Ik vind paars een lastige kleur, maar deze kleur is prachtig! Ik vind voornamelijk de glans die er vanaf komt geweldig!

IMG_5043

MEDITERRANEAN SEA

Ook blauw is een kleur die ik niet snel zou dragen, maar deze kleur is ook heel speciaal. Het is een perfecte donkerblauwe kleur en ook hier maakt de glans het helemaal af. Wauw!

IMG_4927

Wat een heerlijke, zomerse collectie van Trind! Niet alle kleuren zijn even dekkend, maar toch vind ik ze alle 6 even leuk en zal ik ze met veel plezier gaan dragen. De lakjes blijven bij mij ongeveer 4 dagen mooi op mijn nagels zitten.

 

De Trind Riviera Life Collectie is vanaf nu te koop bij Etos en je betaalt €10,12 per lakje.

 

♥ Deze producten heb ik ontvangen ter review

5 Responses to “Trind Caring Color ‘Riviera Life’ lente/zomer collectie”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube