Trind BoHo Vibes voorjaar/zomer collectie 2017

De zomer ligt om de hoek, tijd voor weer een zonnige review! Kort geleden ontving ik de nieuwste voorjaar/zomercollectie van nagelmerk Trind. Ik ging er meteen mee aan de slag en in dit artikel laat ik je deze kleurrijke Boho Vibes collectie zien!

De vrolijke en bohemian collectie bevat een prachtige zachtroze, een verrassende lichtgroen, een vrolijke fuchsia, een stoere teal blauw, een klassieke rood met een twist en een zonnige geel. De collectie neemt je mee naar Ibiza, met zijn prachtige verborgen baaitjes, de kleurrijke bevolking, de aparte marktjes en winkels, de eeuwenoude stadjes en de relaxte boho sfeer.

 

Naast dat het prachtige kleuren zijn, worden je nagels tegelijkertijd verzorgd en versterkt door de Caring Color formule in de lakken van Trind. Voor een nog beter resultaat kun je natuurlijk de kleuren combineren met de nagelverzorgingsproducten van Trind. Ik ben groot fan van de Nail Repair Natural en de Nail Balsem. Ze zijn vooral fijn als je nagels wel een opknapbeurt kunnen gebruiken.

In de BoHo Vibes Collectie zitten 6 uiteenlopende kleuren en ze doen mij eigenlijk meteen denken aan de zomer. Het zijn vrolijke kleuren en ze zijn ook heel divers, dus er zit voor iedereen wel een kleur tussen.

 

Voor de review heb ik alle kleuren geswatched met twee dunne laagjes nagellak, hiermee kreeg ik het mooiste resultaat en spatte de glans er vanaf!

LAS DALIAS

 

Las Dalias is een lieve, zachtroze kleur. Als je geen zin hebt om veel kleur te dragen maar je wilt wel een verzorgde, gemanicuurde look, dan is deze kleur heel geschikt. De kleur is trouwens vernoemd naar één van de populairste markten op Ibiza. Ik houd echt van dit soort milky kleuren, hij dekt in elk geval goed!

HAPPY HIPPIE

 

Een fuchsia kleur kan natuurlijk niet ontbreken in de zomer! Happy Hippie is de perfecte zomerkleur en is prachtig op zowel je handen als op je voeten. Een fel kleurtje, maar zeker niet minder mooi. Ik draag het graag!

SUNSET ASHRAM

 

Sunset Ashram doet zich voor zoals de naam al beschrijft; een zomerse zonsondergang. Ergens spot ik ook iets van oranje in de kleur, wat hem meteen speciaal maakt. Dit is een typische kleur die ik op mijn teennagels zou dragen, heel erg mooi!

SUMMER OF LOVE

 

Summer of Love is een warme, diep gele kleur die prachtig staat bij een gebruinde huid. Geel is een kleur die energie uitstraalt, voor een unieke vrouw vol zelfvertrouwen. Het is niet een kleur die ik in eerste instantie zal gaan dragen, maar ik vind hem wel heel bijzonder en is natuurlijk super zomers!

ES VEDRA

 

Es Vedra is een verrassende lichtgroene nagellak, een kleur die een en al zomer uitstraalt. Ik draag dit soort kleuren heel graag in de zomer en ik vind deze heel verrassend omdat hij niet standaard mintgroen is. Het is een frisse kleur! Es Vedra is tevens vernoemd naar het prachtige groene, mythische eiland voor de zuidwest kust van Ibiza.

BALEARIC BLUE

 

Balearic Blue is de donkerste kleur uit de collectie, maar dat maakt hem niet minder vrolijk. De teal blauwe kleur doet denken aan de Balearische Zee die het eiland van liefde en geluk omringt. Het is een stoere kleur die je ook prima door kunt dragen in de herfst en winter.

Wat een heerlijke zomerse collectie van Trind! Welke kleur springt er voor jou uit? Mijn favorieten zijn Las Dalias, Es Vedra en Happy Hippie.

 

De BoHo Vibes Collectie is nu verkrijgbaar via de webshop van Trind.

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

6 Responses to “Trind BoHo Vibes voorjaar/zomer collectie 2017”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube