TIP | budget dupe voor Giorgio Armani Si

img_8411

Al maanden stond deze parfum op mijn wishlist en steeds kocht ik ‘m niet onder het mom ‘ik heb nog zoveel staan’. Toch besloot ik mezelf een tijdje terug te trakteren en bestelde de welbekende parfum van Giorgio Armani: Si. Nog geen week later kreeg later kreeg ik de tip dat er een dupe in de omloop was van deze geur. Dat moest ik uitproberen!

img_8409

Een collega van mij spoot tijdens onze pauze een parfum op en ik herkende meteen de geur. Ik vroeg dan ook meteen of het Si was. ‘Nee’, zei ze, ‘dit is een neppe variant van de DM’. Ik was meteen getriggerd en wilde er meer over weten. Kort daarna bracht ik een bezoekje aan de DM in Meppen en kocht de dupe voor nog geen €6. Ja, echt!

img_8410

Als je nooit in de DM komt, dan heb je wellicht niks aan deze tip. Maar ik weet dat velen van jullie hier wel eens komen. Wat betreft de verpakking lijken de flesjes totaal niet op elkaar. Ik zie hier en daar wel wat details wat is na-geaapt, maar het gaat natuurlijk om de geur zelf.

De neppe geur is van het merk La Rive en hij staat gewoon in het schap met alle parfums bij de DM. Ze verkopen ook nog andere dupes, zoals van Lacoste. Op het flesje staat dat het een Eau de Parfum is, al heb ik daar zo mijn twijfels bij gezien de prijs. De geur blijft in elk geval wel heel lang hangen, dus misschien is het wel zo!

img_8415

Si van Giorgio Armani blijft mijn favoriet, maar aangezien deze niet heel goedkoop was, beschouw ik hem als een luxe geur voor een bijzondere gelegenheid. De versie van La Rive ruikt exact hetzelfde en gebruik ik meer op dagelijkse basis, juist omdat hij zo goedkoop is en er veel in het flesje zit. Vaak ruik je wel verschil bij een dupe parfum, maar bij deze eerlijk gezegd niet. Zeker het proberen waard!

Voor Si betaal je rond de €70 voor 50 ml, al zijn er natuurlijk altijd websites die ze goedkoper aanbieden. La Rive kost maar €5,95 voor 90 ml. Dus als je binnenkort eens in de DM komt, ga er dan zeker even aan snuffelen en laat je verbazen!

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

7 Responses to “TIP | budget dupe voor Giorgio Armani Si”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube