The Body Shop Vanilla Pumpkin

Het is officieel herfst, yay! Velen van jullie zullen er stiekem nog niet aan toe willen geven, maar ik was er in de maand juli al aan toe. Ik houd van de herfst en alles wat daarbij komt kijken! The Body Shop kwam met een warme herfstcollectie om te hoek kijken. Of nou ja, eigenlijk is het een Halloween collectie. Maar aangezien we daar niet echt aan doen in ons land, beschouw ik het maar als een herfstcollectie. Ik testte de bodybutter en handcrème en in dit artikel vertel ik je wat ik ervan vind. Lees je mee?

Vanilla Pumpkin, het klinkt niet alleen lekker in de mond, maar het is ook een lust voor het oog! The Body Shop heeft haar best gedaan als het gaat om de verpakkingen, de illustraties zijn fantastisch. Bijna Kerst-achtig, zou ik bijna willen zeggen. De oranje kleuren passen perfect in het thema en de vanille is natuurlijk ook in het product verwerkt. Ik was zo nieuwsgierig naar deze lijn!

 

De collectie bestaat uit in totaal 4 producten: een douchegel, shimmer mist, bodybutter en een handcrème. Alle producten zijn wel bekend van het merk, dus in die zin hebben ze geen speciale, eenmalige producten uitgebracht. Vind ik overigens niet erg, want ik heb zo mijn favoriete dingen bij The Body Shop! Ik ontving van deze 4 producten de bodybutter en de handcrème, en laat ik daar nu net op gehoopt hebben, hihi.

The Body Shop Vanilla Pumpkin Bodybutter | €16 – 200ml

 

Ik hoef jullie vast niet te vertellen over hoe geweldig de bodybutters van The Body Shop zijn. Mocht je er nog niet bekend mee zijn, ga ze zeker proberen! De afgelopen maanden heb ik de butters in de kast laten staan, maar nu het weer buiten omslaat, kan mijn huid wel weer meer verzorging gebruiken. Dus deze Vanilla Pumpkin Bodybutter was meer dan welkom!

De verpakking ziet er niet alleen fantastisch uit, hij bevat ook nog eens 200ml inhoud waardoor je er een eeuwigheid mee vooruit kunt! Het product is een romige, dikke en volle bodybutter. De geur zou ik omschrijven als een warme, zoete geur door de vanille, maar iets meer spicy door de pompoen. Ik vind de geur heerlijk en het past dan ook helemaal bij het thema en dit seizoen! De boter is lekker dik, dus hij voedt de huid heel erg goed. Het duurt wel wat langer voor hij in mijn huid is getrokken, maar het blijft daarna super lang gehydrateerd!

 

The Body Shop Vanilla Pumpkin Hand Cream | €5,50 – 30ml

 

Handcrèmes van The Body Shop zijn hier groot favoriet. Er ligt er standaard één in mijn nachtkastje en in mijn handtas. En nu het koude weer er aan komt, kunnen mijn handen ook wel meer verzorging gebruiken!

De handcrème heeft een romige substantie, maar is gelukkig niet te vettig. Hij laat wel iets van een laagje achter, maar dat vind ik juist wel prettig. Vind je dit vervelend en wil je na het aanbrengen meteen weer wat doen? Breng de handcrème dan alleen aan op de buitenkant van je handen. Dit werkt net zo goed! En vaak zijn het de buitenkant van de handen die heel droog zijn, althans, zo is dat bij mij. Het is in elk geval een lekker voedende handcrème met daarnaast een overheerlijke geur!

Wat een heerlijke collectie weer van The Body Shop! Lekkere, voedende producten met een geur wat helemaal bij komend seizoen past. Ik ben helemaal gek op de lijn!

De The Body Shop Vanilla Pumpkin lijn is verkrijgbaar vanaf oktober, zowel in de winkel als online.

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

2 Responses to “The Body Shop Vanilla Pumpkin”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube