Sleek ‘Garden of Eden’ palette

IMG_6046


IMG_6048

Ik raak altijd over-excited wanneer er een nieuw palette van Sleek op de markt komt. Als ik uit al mijn oogschaduw(palettes) moest kiezen, dan is Sleek toch écht wel mijn favoriete merk. De palettes zijn mooi en origineel, en de pigmentatie is altijd veruit prachtig!
Toen Sleek het Garden of Eden palette lanceerde, moest ik het uiteraard meteen hebben.
Ik bestelde het palette bij Alice&Jo en betaalde er €9,99 voor.
IMG_6051
Het palette ziet er net zo uit als de rest van de serie, simpel maar mooi. Een mooi plat (sleek) oogschaduwdoosje, heel makkelijk om mee te nemen op reis.
IMG_6054
IMG_6057
Het belangrijkste, de binnenkant van het palette natuurlijk! Voor ik het palette bestelde, had ik natuurlijk al wel swatches gezocht en ik was meteen verkocht. Ik ben dol op bruintinten, en ook groene kleuren staan vaak mooi bij mijn (hazel)bruine ogen.
Toch had ik de groene kleuren iets heftiger en donkerder verwacht. De donkerste kleur is niet eens zo heel erg donker, maar wel mooi mat! In totaal zijn er 5 matte kleuren, waarvan 2 een subtiel glittertje bevatten.
Van Sleek is bekend dat de shimmery oogschaduw super gepigmenteerd zijn, en de matte kleuren daarintegen wat minder. Laten we maar snel gaan kijken!
gardenofeden2
Bij andere reviews las ik veel teleurstellende berichten over de slechte pigmentatie. Ik vind het eigenlijk nog wel meevallen! De shimmery kleuren zijn stuk voor stuk prachtig, maar ook de matte kleuren stellen me zeker niet teleur. Oke, de lichtgroene kleur (2e kleur van onder) is wat minder gepigmenteerd, maar als je met je vinger wat vaker en langer over de kleur gaat, komt er zeker wel kleur van af. Dit palette is misschien minder goed gepigmenteerd dan de andere palettes, maar alsnog vind ik het een mooie aanwinst voor mijn collectie!
gardenofeden3
Dit is de look wat ik ermee gemaakt heb. Ik zou tientallen looks kunnen maken met het palette, en wilde voor de review alweer grijpen naar de bruintinten. Maar ik wilde tóch graag groen in de look verwerken, aangezien deze kleur wel centraal staat in het palette.
De kleuren ogen fris, deze look zou ik zeker vaker kunnen dragen.
IMG_6061
Ik moet van mezelf vaker groen gaan dragen qua make-up, want het is echt heel erg mooi! Wanneer we richting de lente/zomer gaan, zal ik hier zeker veel meer mee gaan experimenteren. Om te beginnen met dit palette.

Q: Wat is jouw favoriete palette van Sleek?

Liefs, Leonie

 

13 Responses to “Sleek ‘Garden of Eden’ palette”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube