Samenwerkingen

Ik ontdek graag nieuwe webshops en merken om te kunnen delen op mijn blog. Ik sta daarom ook open voor het schrijven van reviews, advertorials en andere leuke samenwerkingen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden:

♥ Het schrijven van een review over toegestuurde producten
♥ Het maken van een video over toegestuurde producten
♥ Adverteren d.m.v. een banner, link of advertorial
♥ Samen een winactie organiseren

Als producten worden opgestuurd voor review, ga ik deze eerst uitgebreid zelf testen voordat er iets over online komt. In een review plaats ik voldoende foto’s en vertel ik mijn persoonlijke mening, zodat een goed en eerlijk beeld wordt gecreëerd over het product. Uiteraard plaats ik ook relevante feitelijk informatie zoals de prijs en de verkooppunten van het product.

 

Blushingbeauty heeft o.a samengewerkt met:

♥ Bluxbox.nl
♥ ByBlonde.nl
♥ Deauty
♥ CosmoGIRL
♥ Essence
♥ Eyes Lips Face (ELF)
♥ Girlz!
♥ Kaartwereld.nl
♥ Livingstickers.nl
♥ Make-up Eraser
♥ Mineralissima
♥ Nieuws.nl
♥ Parfumania.nl
♥ Posters.nl
♥ Prettybox
♥ Softshave.nl
♥ Superwinkel.nl
♥ Sweeps
♥ Tjoooz
♥ Trendyneeds.nl
♥ Utsukusy
♥ Webprint
♥ Whitetobrown.nl

Copyright

Ik werk met veel liefde en passie aan Blushingbeauty.nl en besteed er dagelijks veel tijd aan. Alle artikelen en foto’s op mijn blog zijn bedacht, geschreven en gemaakt door mijzelf tenzij anders wordt weergegeven d.m.v een duidelijke bronvermelding. De content ( foto’s en/of teksten) van dit blog mag op grond van art. 1 Auteurswet niet zonder toestemming gedeeltelijk of in zijn geheel gekopieerd worden. Twijfel je of je een foto en/of tekst mag gebruiken voor je eigen blog? Vraag om toestemming d.m.v. een e-mail via het contactformulier.

Disclaimer

De inhoud van Blushingbeauty.nl is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaringen en eigen mening. Daar kunnen geen rechten aan ontleent worden. Het kan voorkomen dat mijn ervaringen en bevindingen anders zijn dan jouw eigen ervaring. Tevens doe ik mijn best om alle (pers)informatie correct te verstrekken maar het kán voorkomen dat er een foutje staat op mijn blog. De inhoud van de artikelen op mijn blog kan ten aller tijden gewijzigd worden zonder dat dit wordt aangekondigd door mij.  Indien er foutieve informatie op mijn blog staat, kan ik niet verantwoordelijk worden gesteld voor indirecte of directe schade.

©Blushingbeauty 2013

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube