Sally Hansen nagellak bij de Action

IMG_3601

Tot kort geleden was Sally Hansen nog een onbekend merk voor mij. Ik had er wel eens wat over gehoord, maar nog nooit iets van geprobeerd. Ik zag veel blogposts voorbij komen met nagellakjes van Sally Hansen en toen ik las dat ze te koop waren bij de Action raakte ik toch wel nieuwsgierig!
Ik weet niet hoe het bij jullie Action is, maar over het algemeen is het make-up gedeelte vrij netjes. Maar de kartonnen bakken met A-merk make-up: PUINHOOP! Ik graaien naar Sally Hansen nagellak en gelukkig kon ik 3 leuke vinden om te reviewen.

Sally Hansen nagellak bij de Action – €0,99

IMG_3603

IMG_3604

Of Sally Hansen een fijn merk is? Geen idee! Ik heb er totaal geen ervaring mee, dus deze nagellakjes waren als een verrassing voor me. Ik nam de volgende kleuren mee:

♥ 4860-19 Marine Scene
♥ 430 Pink-Grape Fruit
♥ 480 Peach Beach

IMG_3605

IMG_3606

♥ Marine Scene ♥

Deze nagellak verdient 2 foto’s, want wàt een prachtige kleur is dit zeg! Het is een mooie zeegroene kleur en wanneer er zon op schijnt geeft het zo’n mooi effect, bijna holografisch! De kleur dekt goed met 3 dunne laagjes of 2 normale lagen.

IMG_3609

♥ Pink-Grape Fruit ♥

Hmm, dat is jammer! Ik had gehoopt dat het een mooie dekkende paarse glitterkleur zou zijn, maar helaas. Wel zou deze lak mooi zijn als een topcoat over een (paarse) kleur heen, want de glitters die erin zitten vind ik wel erg mooi. Een extra laag aanbrengen heeft helaas geen zin, aangezien ik al 3 laagjes aangebracht heb op deze foto.

IMG_3617

♥ Peach Beach ♥

Ik zou deze kleur niet zozeer peach willen noemen, ik vind ‘m meer richting het roze. Maar mooi is ze wel! Ik ben gek op dit soort kleurtjes, het kan zowel in de warme als koude maanden. Deze kleur dekt heel goed met 2 lagen.

Leuke lakjes, deze van Sally Hansen! De houdbaarheid op de nagels is redelijk normaal, ik vind ze niet buitengewoon goed. Ik denk dat ik er maximaal 3 dagen plezier van heb, daarna begint het wel te chippen. Het ligt er natuurlijk ook helemaal aan wat ik doe met mijn handen op die dagen. Ik vind vooral de eerste en laatste kleuren heel erg leuk! En voor €0,99 hoef je ze ook niet te laten liggen, toch?

Ik kocht deze nagellakjes van Sally Hansen bij de Action voor €0,99 per stuk.

Liefs, Leonie

 

18 Responses to “Sally Hansen nagellak bij de Action”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube