Rimmel London Nude collectie by Kate ♥ 045

IMG_1801

Mijn liefde voor MAC lipsticks is enorm, maar er is één drogisterijmerk met geweldige lipsticks die ik graag draag: Rimmel London. Ik heb een tijdje terug een swatch-video gemaakt met al mijn Rimmel London lipsticks uit de Kate Moss lijn. Mijn favoriete kleur is ‘101’ en is echt bijna aan vervanging toe.

Ik was dus blij verrast toen ik las dat er Nude lipsticks zouden komen in mijn favoriete lijn. Ik las er nog niet veel reviews over, maar toen ze eenmaal in de schappen lagen kon ik het niet laten om even te kijken. In onze Trekpleister waren er maar 2 kleuren verkrijgbaar, terwijl ik had gelezen dat het er 3 zouden moeten zijn. Toch zag ik later in een andere winkel wèl weer 3 kleuren, dus dit verschilt blijkbaar per winkel.

IMG_1805

IMG_1802

Ik vind de verpakkingen van Rimmel altijd erg mooi. De kleur van de huls uit de Kate lijn zijn altijd of zwart of rood. De nieuwe nude lipsticks hebben een huidskleurige verpakking, wat natuurlijk perfect past bij de nude lipsticks!

Ik swatchte alle 3 de kleuren op mijn hand, maar er sprong slechts één tint uit die ik het mooist vond: kleur 45.

IMG_1810

IMG_1813

Echt nude is deze lipstick niet. Ik zou de kleur meer omschrijven als naturel-roze. Een soort van my lips but better kleur. Perfect voor een dagelijkse look!

IMG_1815

De lipstick is creamy van substantie. Stiekem had ik gehoopt dat de nieuwe lipsticks zouden horen bij de matte collectie van Rimmel, omdat deze groot favoriet zijn van me. Maar helaas, ze zijn alles behalve mat. Wat ik overigens niet erg vind, want het pigment is erg goed. En de kleur, prachtig!

IMG_1816

De lipstick heeft geen wauw effect op de lippen, maar daar is hij dan ook nude voor. Als ik niet weet voor welke lipstick ik moet gaan, dan ga ik voor veilig en pak ik een kleur als deze. Dan zit ik altijd goed!

Hoewel de lipstick creamy en zacht van substantie is, blijft hij toch redelijk lang zitten. Na zo’n 3 uur vervaagt de kleur geleidelijk en doordat de kleur dicht bij m’n natuurlijke lipkleur zit, valt het ook niet zo op als het vervaagt. Ideaal!

Rimmel London is te koop in de drogist en deze nieuwe lipsticks kosten €9,99.

Liefs, Leonie

12 Responses to “Rimmel London Nude collectie by Kate ♥ 045”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube