Rimmel London Moisture Renew lipsticks: Funtime Fuchsia & Rose Sorbet

IMG_0595

IMG_0596

Als het gaat om lipsticks uit de drogist, dan is Rimmel London mijn favoriete merk. Ik vind de lipsticks erg fijn, blijven goed zitten en de kleuren zijn prachtig. Ik ben met name gek op de Kate Moss lipsticks en heb dan ook bijna de hele collectie compleet.

Vandaag review ik voor jullie 2 lipsticks uit de Moisture Renew lijn. Ik heb deze lipsticks gekocht bij de Big Bazar, dus ze komen wel uit een oude collectie. De Moisture Renew lipsticks zijn namelijk vernieuwd en zitten in een nieuw jasje. Het maakt mij allemaal niet uit, de lipsticks zijn net zo goed! Vorig jaar schreef ik al eens over een Moisture Renew lipstick in de kleur Oxford St. Fuchsiadeze kleur is nog wel steeds verkrijgbaar in de drogist! Deze lipstick was vorig zomer echt mijn favoriete zomerkleur.

Rimmel London Moisture Renew lipsticks – €2,99 (Big Bazar)

IMG_0597

Het nadeel van de Big Bazar is dat alle make-up los in de bakken ligt. Geen nette stellingen net als in de drogist, maar je moet letterlijk met je handen graaien in de bakken naar een product. Daarnaast zijn veel producten kapot en/of gebruikt. Het duurde eventjes, maar uiteindelijk vond ik 2 kleuren die nog onaangeraakt waren: 320 Funtime Fuchsia en 110 Rose Sorbet.

De laatste kleur is een bekende, daar heb ik al veel over gelezen en gehoord. Funtime Fuchsia is voor mij onbekend, maar ik vond de kleur in de huls er prachtig uit zien en dus moest ik ‘m wel hebben. Daarnaast staan 2 lipsticks in een review beter dan één, toch? Goed excuus om meerdere producten te kopen, haha!

IMG_0598

IMG_0599

Beide lipsticks hebben een aparte glans over zich, maar ik vind de kleuren erg mooi. Ze zijn ook totaal verschillend; Funtime Fuchsia is een donkerroze kleur en Rose Sorbet is een perzikkleurige lipstick.

rimmellipstick2

320 Funtime Fuchsia

Echt fuchsia kan ik deze lipstick niet noemen, maar het is een prachtige donkerroze kleur met een blauw/paarse glans over zich. De kleur is apart, maar daardoor wel heel bijzonder en uniek! Ik heb meerdere (donker)roze lipsticks in mijn stash, maar geen één lijkt op deze kleur.
De lipstick brengt fijn aan en daarnaast is de geur ook erg aangenaam. De substantie is romig maar ook weer niet teveel waardoor de lipstick zou gaan glijden. De lipstick voelt zelfs voedend aan en droogt totaal niet uit.

rimmellipstick3

110 Rose Sorbet

Ik zeg het wel vaker, maar ik ben de laatste tijd echt into de oranje/perzik kleuren. Ik was er nooit zo dol op, maar ik vind dat de kleur me eigenlijk best goed staat en al helemaal omdat mijn haren nu donker zijn. Deze kleur is wederom prachtig, ik ben er gek op! Het is een perzikkleur, maar op een hele aparte manier. De kleur bevat namelijk nog een mooie glans die lastig te omschrijven is, een beetje zilver en wat rood er doorheen.

De lipsticks zijn lekker voedend en drogen mijn lippen niet uit. Daar staan de Moisture Renew lipsticks dan ook om bekend en ik houd ervan. De houdbaarheid is normaal maar niet buitengewoon goed. Een hapje en een drankje overleeft de lipstick wel, maar na een uur of 3 moeten mijn lippen wel even bijgestift worden wat overigens helemaal geen straf is!

Liefs, Leonie

13 Responses to “Rimmel London Moisture Renew lipsticks: Funtime Fuchsia & Rose Sorbet”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube