Rimmel London in de mix!

Ik deed een graai in mijn ‘nog te reviewen kast’ en zag nog een aantal mooie producten liggen van Rimmel Londen. Tijd om daar eens mee aan de slag te gaan! Ik gooide een prachtig oogschaduwpalette, een mascara en 2 lipsticks op één foto en daar rolde deze review uit. Lees je mee?

Een tijd terug was ik aanwezig op een event van Rimmel waar een nieuwe mascara werd gelanceerd: de Volume Shake mascara. Momenteel is hij niet heel nieuw meer, maar ik wilde hem jullie toch laten zien!

 

Daarbij kreeg ik een mooi nieuw oogschaduwpalette met 8 prachtige kleuren en nog twee kleuren lipstick. De lipsticks van Rimmel Londen vind ik fantastisch en vooral toen ik net begon met make-up dragen, waren ze al groot favoriet. En nog steeds!

Het oogschaduwpalette is verkrijgbaar in meerdere tinten. Ik heb het palette in kleur 001 Keep Calm & Wear Gold, vol met mooie bruintinten. Ik houd ervan! Het oogschaduwpalette kost €12,99.

 

De nude lipstick komt uit de ‘The only 1’ lijn en de kleur heet 650 Pretty Penny. Daarnaast ligt de felle fuchsia lipkleur, deze komt uit de ‘Moisture Renew’ lijn en heeft de kleurnaam 370 Pink Fame gekregen. Twee totaal verschillende lipsticks uit een andere lijn en met een andere finish. Maar ik verklap alvast, ze zijn beide prachtig! De eerste lipstick kost €11,99 en de tweede €10,99

Een mascara waarmee je kunt shaken? Jazeker! Op het moment dat je mascara wat verouderd is en stiekem wel aan vervanging toe is, kun je deze huls een paar keer goed heen en weer shaken, zodat je hem toch nog wat langer kunt gebruiken. Ideaal toch! Deze mascara kost €15,49.

De swatches liegen er niet om, het oogschaduwpalette is prachtig! De kleuren brengen makkelijk en snel aan op de huid en het pigment is top, niks over te klagen! Ik vind het leuk dat het palette een diversiteit aan kleuren èn finishes heeft. Wel had er een nóg donkere bruine kleur bij in gemogen. Deze donkerste kleur bevat namelijk ook nog eens glittertjes, wat niet altijd mooi past in de look!

Ook de lipsticks hebben een mooi pigment en de kleuren spatten van mijn lichte huid af, vooral de roze! Ik ben zelf dol op de Moisture Renew lipsticks, omdat de kleuren geweldig gepigmenteerd zijn en ze zijn fijn op de lippen. De lipsticks uit de The only 1 lijn kende ik nog niet, dus daar was ik ook nieuwsgierig naar!

Dit is de look wat ik met het oogschaduwpalette maakte. Het was niet moeilijk om een keus te maken, er zitten zoveel mooie kleuren bij en je kunt er eigenlijk alle kanten mee op! Ik koos voor een glanzende kleur op het ooglid en een donkere kleur in de aracadeboog. Onder mijn oog bracht ik een bronstint aan, om toch wat meer kleur te krijgen in de look.

 

Minder blij was ik met de mascara. Ik kan niet precies uitleggen wàt ik precies niet fijn vond eigenlijk, maar het werkte voor mij op de één of andere manier niet. Mijn wimpers kon ik niet in bedwang houden, ze sprongen alle kanten op en kleefden snel aan elkaar. Ook mis ik behoorlijk wat volume, wat normaal gesproken met mijn wimpers nooit een probleem hoeft te zijn. Misschien is het een kwestie van wennen, maar voor nu vind ik hem niet prettig!

Ik had het stiekem al wel verwacht, maar ik vind de lipsticks geweldig! Even twijfelde ik of de eerste kleur niet te warm zou zijn voor mijn huidskleur, maar hij staat toch wel erg tof. En de roze kleur.. wauw! Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit soort felle kleuren niet snel meer draag, maar ik zou het echt vaker moeten doen. Zo mooi!

Wat een leuke producten van Rimmel London! De ene is beter dan de ander, maar we kunnen niet altijd geluk hebben, haha. Rimmel London is te koop in de drogist, dus neem zeker eens een kijkje! Welk product lijkt jou het fijnst?

 

*Dit artikel bevat producten die zijn ontvangen van een bedrijf/merk

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

5 Responses to “Rimmel London in de mix!”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube