Revlon Lipbutter | Wild Watermelon

IMG_2849

Hoewel ik een groot liefhebber ben van lipsticks, heb ik er niet altijd even veel zin in om het te dragen. Soms wil ik er niet op hoeven letten tijdens het dragen, of er lipstick op m’n tanden zit of als de kleur inmiddels op mijn wang of kin beland is. Een Lipbutter van Revlon is daarvoor hèt geschikte product, voor als je toch een subtiel kleurtje op je lippen wilt hebben. Kijk je mee?

IMG_2846

IMG_2847

Van Parfumania.nl mocht ik 3 producten van het merk Revlon uitkiezen om te reviewen. Zonder ook maar één seconden te twijfelen, koos ik voor een Lipbutter. Want wat zijn ze fijn! Daarnaast wordt er te weinig over geschreven, het lijkt een vergeten product te worden. Super jammer natuurlijk, want ze zijn verkrijgbaar in prachtige kleuren!

Ik koos voor kleur 063 Wild Watermelon, een frisse koraalkleur.

“Na een uiterst succesvolle introductie in Amerika en lange wachttijden in de U.K. is de Revlon Colorburst Lip Butter nu ook verkrijgbaar in Nederland. De Colorburst Lip Butter van Revlon is een ware verwennerij voor je lippen. De unieke formule zorgt voor perfect gehydrateerde lippen met een prachtige kleur en een boterachtige glans. De combinatie van hydraterende mango, shea en kokosboter verzacht en verzorgt de lippen. Voor een natuurlijk effect is één laagje Lip Butter voldoende. Breng meerdere lagen aan voor een intenser resultaat.” (bron)

IMG_2851

IMG_2850

De verpakking is strak, maar ook weer speels en jeugdig. De huls verklapt stiekem al de kleur van de lipbutter, wat ik zelf wel handig vind. Ik heb meerdere kleuren lipbutters in mijn stash liggen en op die manier kun je de juiste kleur snel terug vinden.

De vorm van de lipstick is vlak afgesneden, waar ik in het begin erg aan moest wennen. Maar de lipbutter is zo romig, waardoor je ‘m in een wip aangebracht hebt op je lippen. Precisiewerk met een puntje is dus niet echt nodig.

IMG_2854

Lipbutters staan erom bekend dat ze super romig zijn, maar niet veel pigment bevatten. Het is daarom ook geen lipstick, maar het geeft wel een mooie kleur af op de lippen. Ik gebruik een lipbutter graag op dagen waarop ik niet perse een lipstick hoef te dragen, maar toch wat kleur wil toevoegen aan mijn make-up look.

IMG_3041

IMG_3042

Wild Watermelon is een frisse koraalkleur, die eigenlijk best nog wel opvalt op de lippen. De lipbutter glijdt letterlijk over mijn lippen heen en laat een mooie kleur en glans achter. Doordat de structuur heel romig is, voelt het super comfortabel op de lippen en heb je het gevoel alsof je een lipbalsem draagt. De kleur blijft daardoor niet zo heel lang zitten, ongeveer 2 à 3 uurtjes. Maar dat vind ik lang genoeg!

Revlon is in winkels nauwelijks verkrijgbaar, maar op Parfumania.nl is het makkelijk te bestellen. Daar kost een Lipbutter maar €10,95.

Liefs, Leonie

10 Responses to “Revlon Lipbutter | Wild Watermelon”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube