Producten opgemaakt | Februari

IMG_4722

De maand Februari is alweer voorbij, wat gaat de tijd toch snel! Ik vind het niet erg, aangezien we nu richting de lente en zomer gaan. Afgelopen maand maakte ik weer behoorlijk wat producten op, ondanks de korte maand. Ik laat jullie zien welke producten ik opgemaakt heb en of ik ze fijn vond. Kijk je mee?

IMG_4728

Andrélon Pink Collection Volume Poeder
Dit product is by far het beste haarproduct om volume mee te creëren. Ik heb meerdere volumepoeders geprobeerd, maar ik blijf terugkomen op deze van Andrélon. Ik gebruik volumepoeder meestal de dag nadat ik mijn haar gewassen heb, aangezien mijn haar dan vaak een beetje futloos en plat is. Gebruik niet teveel, want dan kun je ’s avonds je haren weer wassen, hihi.

Dove Soft Feel Deodorant
Een nieuwe variant van Dove, deze moest ik uitproberen! Ik ben gek op deodorant van Dove en mijn huid kan er ook goed tegen. Deze nieuwe geur vind ik dan ook erg lekker; vrouwelijk, maar niet al te sterk.

Dove Invisible Dry Deodorant
Mijn all time favourite deodorant van Dove, deze gebruik ik al maanden. De geur is lekker en ik ga er niet van ruiken. Een top deo!

IMG_4729

Balea Micellair Water (zonder alcohol en parfum)
Ik vertelde al eens eerder over dit product, ik vind het geweldig! Er zijn 2 varianten verkrijgbaar; één met alcohol en één zonder. Beide producten heb ik geprobeerd, maar ik vind deze variant zonder parfum en alcohol het fijnst. Hij is mild voor de huid, het prikt niet in mijn ogen en mijn huid wordt goed gereinigd. En een groot voordeel is dat zo’n grote fles maar €2,95 kost. Balea is trouwens te koop bij de DM drogist in Duitsland.

Balea Soft & Clear 3in1 reiniging
Dit product is één van mijn favoriete gezichtsreinigers. Hij is wat heftiger voor de huid door de grove scrubdeeltjes erin, maar ik vind ‘m fantastisch! Wat ook leuk is, is dat je het product op 3 verschillende manieren kunt gebruiken; als een reiniger, peeling en masker. Dit product had ik trouwens in mijn toilettas zitten en gebruikte ik als ik bij Stijn was.

Utsukusy Bijin Facial Cleanser Cream
Een tijd terug schreef ik een artikel over producten van Utsukusy. Ik gebruik de producten nog steeds en heb de cleanser opgemaakt. Een heel fijn product en stiekem baal ik wel een beetje dat hij nu op is.

Essence Pure Skin Anti-spot Cleansing Wipes
Reinigingsdoekjes, ik gebruik ze zelden. Dit pakje lag dan ook maandenlang in mijn kast. Uiteindelijk heb ik ze maar gebruikt om make-up swatches mee te verwijderen van mijn gezicht en armen. En daar werkte het prima voor! Maar voor mijn gezicht? Daar gebruik ik toch liever een micellair water voor.

IMG_4731

Treaclemoon ‘Those Lemonade Days’ Showergel
De douchegels van Treaclemoon lijken maar niet op te raken, de flessen zijn enorm! Stijn heeft geholpen om deze fles leeg te krijgen, want hij vond ‘m ook erg lekker. De geur is heerlijk fris en een beetje zurig.

Balea ‘Frozen Breeze’ Showergel
Balea staat bekend om haar lekkere douchegels voor nog geen 60 cent. Ik heb er dan ook super veel van op voorraad staan, want ik koop steeds meer bij als ik naar de DM ga. Deze douchegel was een limited edition en de geur is heerlijk! Als je binnenkort naar de DM gaat, snuffel dan even aan de douchegels, want ze zijn zo lekker!

IMG_4733

Catrice All Matt Plus Foundation
Mijn all time favourite foundation, wat een ontdekking! Ik koop deze foundation telkens opnieuw, want hij is super fijn. Als iemand me vraagt welke budget foundation goed is, dan raad ik altijd deze aan!

Esprit ‘Life by Esprit’ eau de toilette
Eindelijk weer eens een parfum opgemaakt! Dit flesje zat al tijden in mijn handtas, dus het werd tijd dat deze op ging. De geur is heel vrouwelijk, maar het heeft wel een kruidig accentje waardoor hij snel te herkennen is.

Catrice Ultra Stay & Gel Shine Topcoat
Dit lakje gebruik ik altijd in combinatie met de basecoat. Deze zijn te koop in een wit en zilveren doosje en ik vind ze geweldig. Ik gebruik deze 2 standaard wanneer ik mijn nagels lak en de kleur blijft langer zitten dan wanneer ik ze niet gebruik. Wel worden ze snel stroperig en moet ik altijd een kwart weggooien.

L’oréal Miss Manga mascara
Ik las veel goede verhalen over deze mascara, dus ik wachtte op een goede aanbieding. Ik vind het een goede mascara, al moest ik er wel erg aan wennen. Het resultaat is al snel heftig en zit tegen het spinnenpoten-effect aan. Maar verder vind ik het een fijne mascara.

Rimmel Accelerator Endless mascara
Deze mascara kocht ik op het BG Vriendinnenweekend, 2 jaar geleden. Oeps! Ik heb ‘m nog een tijdje kunnen gebruiken, maar hij was al vrij snel uitgedroogd. Eigen schuld!

P2 Compact Powder (Limited Edition)
Deze poeder kocht ik een tijd terug van een Limited Edition. Het is geen speciale poeder, maar een normale gezichtspoeder om mijn foundation mee af te poederen. Een prima product dus!

IMG_4724

Liefs, Leonie

9 Responses to “Producten opgemaakt | Februari”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube