Producten die ik heb opgemaakt

IMG_3271

We zijn nog maar twee dagen verwijderd van het jaar 2016, dus het wordt tijd om de balans op te maken. Ik toverde mijn opgemaakt-mandje tevoorschijn en in dit artikel laat ik jullie zien welke producten ik de afgelopen tijd heb opgemaakt. Kijk je mee?

IMG_3273

Gliss Kur Shampoo & conditioner
Deze 2 producten gebruikte ik standaard toen ik nog op de middelbare school zat. De geur is zo lekker! Ik kocht deze flessen onlangs heel voordelig in Duitsland, daar is het stukken goedkoper dan hier in Nederland. Een prima shampoo en conditioner, eigenlijk niet heel bijzonder wat betreft de werking. Maar de geur, mmm!

Balea Professional Color-schutz shampoo
Kun je je nog herinneren dat ik in het vorige opgemaakt artikel de conditioner al had opgemaakt? Dit keer heb ik de shampoo ook opgemaakt. Dit blijft toch wel mijn favoriete lijn van Balea. Als ik binnenkort weer in de DM kom, dan koop ik er weer een backup van!

Lush American Cream haarconditioner
Dit product van Lush is gróót favoriet, ik gebruik het zeker al 1,5 jaar. Wanneer ik mijn haar gewassen heb, smeer ik wat van het product in de lengtes van mijn haren. Ik was dit verder niet uit mijn haren, maar laat het lekker intrekken als een leave-in-conditioner. Werkt perfect! En de geur is overheerlijk, je haren ruiken er zeker 2 dagen naar!

Balea Vanille & amandelolie haarmasker
Deze pot kost maar €1,95 bij de DM, maar het is zo’n fijn product. Ik was mijn haren 2 keer per week, waarvan ik 1 keer een masker gebruik. Mijn haar wordt er super zacht van!

IMG_3274

Yves Rocher Blackberries & Redberries showergel
Ik maakte twee douchegels van Yves Rocher op. Beide flacons kocht ik vorig jaar winter en het werd tijd dat ik ze op ging maken. Ik vind de douchegels van Yves lekker en vooral deze 2 zijn lekker fruitig en zoet van geur.

Bourjois douchegel
De titel van de douchegel is een beetje gek, want ik vond het product alles behalve zinnenprikkelend, haha! Het was een vrij standaard douchegel, maar wel lekker.

Oriflame Milk&honey showercream
Ik was nog niet zo bekend met Oriflame en al helemaal niet met de douchegels. Het is een volle, lekker geurende douchegel. Maar ik ben niet overtuigd, zeker niet als je kijkt naar de prijs die je er voor betaalt. Voor een keertje wel lekker, maar Oriflame is toch niet echt mijn ding.

Chilly gel intieme wasemulsie
Ik vind het belangrijk om mijn intieme lichaamsdeel goed te reinigen en te verzorgen. Ik gebruik deze wasemulsie elke dag onder de douche, waardoor ik een fris gevoel krijg. Niet geheel onbelangrijk, toch?

IMG_3275

Yves Rocher Hydra Végétal micellair water
Een fijn product van Yves, het micellair water uit de Hydra végétal lijn. Voor mijn ogen prikt hij een beetje, maar voor de rest van mijn gezicht werkt hij perfect. Toch ben ik groot fan van het micellair water van Garnier, dus dit product van Yves zal ik niet zo snel meer gaan kopen.

Superdrug Vitamin E Eye make-up remover
Dit product kocht ik vorig jaar in Londen en oh, wat baal ik nu dat ik er niet meer van gekocht heb! Het is een milde reinigingsmelk, waarmee ik mijn make-up in een wip verwijderd heb. Het is een wat dikkere substantie, dus heel makkelijk in gebruik. Even op mijn wishlist zetten voor als ik weer naar Londen ga!

Dr. van der Hoog Clear Skin dagcrème
Een tijdje terug schreef ik een review over deze lijn en daarin vertelde ik al dat ik de dagcrème geweldig vond. Ik heb ‘m daarom ook opgemaakt en ik koop ‘m zeker opnieuw als ik door mijn voorraad heen ben.

Demak-up wattenschijfjes
Deze grote wattenschijfjes gebruik ik om mijn gezicht te reinigen met micellair water. Vrij standaard wattenschijfjes, maar door het reliëf heb ik het idee dat mijn huid nòg beter gereinigd wordt.

Lush Let the good times roll gezichtsreiniger
Ik wilde eens een nieuwe reiniger van Lush proberen en ik koos voor deze. Uiteindelijk vond ik ‘m toch niet zo fijn, want ik ergerde me aan de grote stukken popcorn in het product en het liet een olie-achtig laagje achter op mijn huid wat ik niet prettig vond. Wel lekker om eens uit te proberen, maar voor mij niet nog een keer!

IMG_3276

Dove Invisible dry deodorant
Een deodorant van Dove die ik erg fijn vind en ook nog eens goed werkt. Wat wil je nog meer?

Primark bodysplash ‘Midnight kiss’
Deze bodysplash kocht ik een hele tijd geleden bij de Primark en is sindsdien groot favoriet geweest. Hij verdiende zelfs eens een plek in een Favorieten video, dus dat zegt al genoeg. Jammer genoeg is hij nu op, maar ik heb nog genoeg geuren in m’n kast staan gelukkig!

Yankee Candle Car Jar ‘Clean cotton’
Clean Cotton is mijn favoriete geur van Yankee. Ik was dus blij verrast toen ik zag dat er ook Car Jar van bestond, waardoor ik ook in de auto kon genieten van mijn favoriete geur. In het begin is de geur heel heftig, al houd ik daar stiekem wel van. Maar ik merkte wel dat de geur niet heel lang bleef hangen, wat ik erg jammer vond. Ze zijn niet heel goedkoop, dus dat weerhoud mij ervan om ze weer te kopen. Ik kreeg wel de tip om het plastic eromheen te laten in de auto zodat de geur langer blijft hangen, maar dat vind ik persoonlijk niet mooi.

Dr. van der Hoog masker ‘Gorgeous grain’
Ik zou echt vaker een masker moeten gebruiken, want het is zo lekker! Ik heb een hele lade vol met die dingen, maar ik gun mezelf er gewoon geen tijd voor. Note to myself!!

IMG_3278

Catrice Ultra Stay & Gel Shine base- en topcoat
Dit duo is mijn redding geweest. Sinds ik deze 2 producten gebruik in combinatie met een kleur nagellak, heb ik nog nooit zo lang een kleur op mijn nagels kunnen hebben. De kleur blijft met gemak een week op mijn nagels zitten. Misschien ook wel 1,5 week, maar eerlijk gezegd ben ik de kleur na een week ook wel weer zat en pak ik wat anders. Maar wel altijd in combinatie met deze 2 producten van Catrice. Echt een aanrader!

Miss Sporty Pump up booster waterproof eyeliner
Waarschijnlijk kennen jullie dit product onderhand wel, ik gebruik deze AL-TIJD en kan ook echt niet meer zonder. Ik heb tientallen ander eyeliners geprobeerd, maar niks kan tippen aan deze van Miss Sporty. Gróót favoriet!

Labello lipbalsem
Nog een product wat ik dagelijks gebruik en wat echt onmisbaar is. Vooral in de herfst en winter smeer ik me een ongeluk, omdat ik snel last heb van droge lippen. De classic Labello blijft toch wel de allerbeste.

Essence All about matt compact powder
Ik heb een nieuwe, oude favoriet ontdekt! Ik gebruikte deze witte poeder een lange tijd, maar ben toen overgegaan op wat anders. Maar sinds kort gebruik ik deze van Essence weer en ik vind ´m geweldig!

Heb jij onlangs nog wat bijzonders opgemaakt?

Liefs, Leonie

5 Responses to “Producten die ik heb opgemaakt”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube