Playboy Matte Bronzing Powder

IMG_2652

Een bronzer is momenteel onmisbaar in mijn make-up routine, ik gebruik het elke dag! Ik was een tijdje terug in de Big Bazar en mijn oog viel op deze bronzer van Playboy. De kleur vond ik interessant, hij is mat en hij kost maar €1.99. Genoeg redenen om het product uit te testen. Kijk je mee?

IMG_2644

IMG_2648

Playboy, het jeugdige merk wat mij doet denken aan huppelende meisjes in konijnenpakjes, de magazine en de lekkere parfums. Ik vind het leuk dat het merk zich uitbreid met een make-up product, in dit geval een bronzer. Er waren 2 soorten bronzers verkrijgbaar bij de Big Bazar, een matte en één met een shimmer.

Ik ging natuurlijk voor een matte bronzer, aangezien ik dit het meest gebruik. Een glanzende bronzer kan ook erg mooi zijn, maar niet om je gezicht mee te shapen.

IMG_2650

IMG_2654

De verpakking vond ik er ontzettend leuk uit zien en niet heel goedkoop. Het doosje is van stevig plastic en binnenin zit een spiegel. Ook bevat het doosje een dubbele bodem, waar een kwastje in zit om te gebruiken. Ik heb het kwastje meteen weggegooid, omdat ik deze toch niet gebruik. Maar mocht je nog geen recht afgesneden kwast hebben, dan kun je deze prima gebruiken om de bronzer aan te brengen!

IMG_2653

IMG_2655

Bij bronzers moet ik altijd uitkijken of de kleur wel goed matcht met mijn huid. Ik heb een hele lichte huid met een roze ondertoon, dus veel bronzers zijn te donker of te warm van kleur waardoor het al snel oranje lijkt op mijn gezicht. In de winkel lag een tester van de bronzer, dus ik kon ‘m meteen uitproberen. De kleur was perfect!

De vormgeving van het product vind ik ook erg leuk. De Playboy bunny zie je overal terugkomen, zelfs in de bronzer zelf. Na een tijdje zal hier niks meer van te zien zijn, maar ik vind het toch een leuk detail!

IMG_2657

Ik moet erbij zeggen dat de kleur op de foto veel warmer overkomt dan in het echt. Geloof me op mijn woord dat deze bronzer zeker niet warm van kleur is en zéker niet oranje, want dan had ik ‘m ook niet gekocht.

Ik vind het fijn dat de bronzer mooi mat is, er is geen glans of glitter te bekennen.

IMG_2872

Ik heb de bronzer gebruikt om mijn gezicht mee te shapen. Ik bracht het aan op mijn wangen, onder mijn jukbeenderen. Door de bronzer op deze manier aan te brengen, maakt het je gezicht optisch wat smaller. Een bronzer creëert eigenlijk een soort van shaduw, waarbij bepaalde gedeeltes weg kunnen vallen. Dus heb je bijvoorbeeld een hele brede neus, dan kun je wat bronzer aanbrengen aan de zijkanten waardoor je neus smaller lijkt. Zo kun je eindeloos spelen met bronzer!

Ik vind het een leuke bronzer van Playboy en al helemaal voor die prijs. Hij is te koop bij Big Bazar en kost €1,99. Dus ben je nog op zoek naar een matte bronzer om je gezicht mee te shapen en budgetproof, dan is dit ‘m!

Liefs, Leonie

5 Responses to “Playboy Matte Bronzing Powder”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube