Photo Diary Juli #3

IMG_3552

Goeiemorgen! Elke week zit ik weer te denken over een intro voor deze blogpost, en steeds loop ik weer vast. Het is altijd hetzelfde.. Toen bedacht ik: als jullie nu gewoon lekker de foto’s gaan bekijken van mijn afgelopen week, dan komt de rest vanzelf! :)

Mijn week begon al goed met deze prachtige nieuwe blushes van MAX (Action). Ze kosten 0,99 per stuk, en ze zijn echt mooi! Een review over deze blushes kun je hier lezen.
IMG_3558
Ik ben verslaafd aan de Sims. Ik speelde het al toen er alleen nog maar Sims 1 was. Ik speel de Sims altijd in vlagen. Ik kan er maanden niet aan denken, en dan opeens kan ik er intens verslaafd aan raken, en kan ik urenlang spelen. Ik kocht 2 nieuwe uitbreidingspakketten, maar heb er jammer genoeg nog niet echt de tijd voor gehad om ze echt lang te kunnen spelen.
IMG_3560
Zo kun je bij de Sims zelfs blogger worden! Echt heel erg grappig. Ik heb het nog niet uitgeprobeerd, maar ik vond het even grappig om te laten zien!
IMG_3570
Mascha van Beautygloss liet onlangs in een filmpje zien hoe ze prachtige krullen maakt met simpelweg een paar papilotten. Ik probeerde dit ook, en dit was het resultaat. Ik vond het vreselijk irritant slapen, ik moest er echt aan wennen. Maar het resultaat mag er wezen! Helaas blijven de krullen bij mij nooit lang zitten, daar is m’n haar te zwaar voor.
IMG_3572
Lekker op de fiets naar een vriendin toe. Het waaide heerlijk, en dat was wel erg fijn op zo’n warme dag!
IMG_3574
Samen gingen we lunchen in de stad. Erg gezellig natuurlijk, even lekker bijkletsen. En het eten was ook heerlijk!
IMG_3579
Een mooie quote die ik tegen kwam.
IMG_3580
Na de lunch gingen we nog even de stad in, en zo kwam ik bij de Action deze hilarische bril tegen! Echt super fout, maar ook wel weer grappig!
IMG_3585
Gisteren was een jubileum-datum. Of nouja, half dan. Mijn vriend en ik zijn nu 3,5 jaar samen. Helaas zit hij nog steeds op Bonaire voor vrijwilligerswerk, dus we konden het niet vieren. Maar dat halen we nog wel in!

Q: Hoe was jouw week?

Liefs, Leonie

6 Responses to “Photo Diary Juli #3”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube