Photo Diary is weer terug! ♥ Oktober #1

pdok1

Ongeveer 3 weken geleden vertelde ik jullie dat ik voorlopig wilde stoppen met het maken van een wekelijkse Photo Diary. Dit omdat ik minder ‘achter de schermen’ foto’s maak omdat ik elke dag werk en omdat ik het ergens nogal privé begon te vinden om wekelijks mijn bezigheden te laten zien.

Maar aan andere kant begon ik het toch wel heel erg te missen om dit artikel wekelijks te maken. Het is een soort routine geworden, aangezien ik het al doe vanaf dat ik mijn blog heb. Ook kreeg ik veel reacties op de vorige Photo Diary dat ze het gaan missen en het juist één van de leukste artikelen op mijn blog vinden!

Dus om een verhaal kort te maken, de Photo Diaries are back! Dit betekent dat er elke maandag een nieuwe Diary online zal komen van de afgelopen week. Het kan gebeuren dat dit artikel pas ’s avonds online komt, aangezien ik het weekend soms niet thuis ben en ik niet zondag ’s nachts het artikel in elkaar ga flansen. Maar hij komt online! :)

De Photo Diary van vandaag is eigenlijk een beetje van-alles-wat. Een verzameling aan foto’s van de afgelopen drie weken.

IMG_1877

Esther en Elise van Happilyeverafterx.nl bedachten, net als vorig jaar, weer een Essie-challenge. Tijdens deze challenge moet je 10 keer achter elkaar een Essie nagellak gaan gebruiken, wel in je eigen tempo natuurlijk. Op deze manier leer je weer mooie kleuren kennen uit je stash. Ik heb vanmiddag nummer #5 gelakt en zodra ik alle 10 lakjes gedaan heb, zal ik er een apart artikel over schrijven met alle gemaakte swatches!

IMG_2047

Één van mijn favoriete geuren is Prada Candy. Hij is lange tijd favoriet geweest, heb ‘m vervolgens maanden niet aangeraakt en nu pak ik ‘m er weer vaak bij. Jammer genoeg is hij nu bijna op..

Processed with VSCOcam with t1 preset

In de herfst en winter draag ik graag vestjes. Bij de Wibra (ja, echt!) scoorde ik een zachtroze fluffy vest voor maar €14,95. Wie zegt dat Wibra niets leuks kan hebben? :D

IMG_2093

Ik neig de laatste tijd weer erg naar peachy kleuren qua make-up. Deze combi is perfect! De blush is Melba, lipstick is Runway Hit en Soft&gentle als highlighter.

IMG_2120

Processed with VSCOcam with t1 preset

Ik houd van de herfst! Vorig weekend hebben Stijn en ik een eind gelopen in het bos. Het is nu frisser buiten, maar vorig weekend was het echt nog lekker zonnig en warm!

IMG_2125

IMG_2135

Ook hebben Stijn en ik de afgelopen paar weken lekkere dingen gemaakt. Zo maakten we vorig weekend zelf pizza’s en verraste Stijn me ook nog met zelfgemaakte koffiebroodjes met nutella, mmm!

IMG_2170

Het Kruidvat heeft momenteel een FANTASTISCHE aanbieding: alle Catrice make-up; 2 producten voor €6. Hoe geweldig is dat? Ik ben gróót fan van de foundations en deze kosten al tussen de €6 en €8. Dus ik ben als een bezetene foundations gaan kopen en deze tip deelde ik op SocialMedia, wat Kruidvat zelf ook erg leuk vond dat ik dat deed. Mocht je nog van deze aanbieding gebruik willen maken, dan kan dit nog t/m a.s zondag 18 oktober.

IMG_2194

Als ik iets leuk vind aan de herfst, dan zijn het wel de geurkaarsen. Hoe gek het ook is, ik brand in de zomer bijna geen geurkaarsen. Maar in de herfst en winter bijna dagelijks! Vorig jaar kocht ik Snow in Love van Yankee in de aanbieding en ik ben blij dat ik ‘m nu weer lekker kan branden!

IMG_2204

Nog een tip! Dankzij de meiden werd ik getipt op de webshop Drogisterij.net. Op het eerste gezicht lijkt het een doodnormale drogist webshop, maar het verkoopt Essie! Nu is dat natuurlijk niet heel bijzonder, maar sommige van deze Essies zijn goedkoper dan normaal. En daarbij verkopen ze veel kleuren uit oude collecties. Ik vond dat het kijken wel waard en ik bestelde deze 5 kleuren voor ongeveer €6 p.s.

IMG_2224

Afgelopen weekend was Stijn bij me en zaterdag gingen we even een rondje maken in de stad. We aten als lunch een broodje bij de Bakker Bart en hoewel ik normaal voor een vette hap (zoals een frikandelbroodje) zou gaan, koos ik nu voor iets gezonders. Een belegd broodje met brie, walnoten, honing met komkommer en rucola sla. Dit was zo lekker! Daar kan geen frikandelbroodje meer tegenop, hihi.

IMG_2227

Ik kan het nooit laten om even bij de Etos te kijken bij het Essie schap. Regelmatig zijn er kleuren in de aanbieding, net zoals afgelopen zaterdag toen ik er even keek. Ik nam drie kleuren mee met 50% korting: Pret-a-surfer, Muchi muchi en Fierce no fear.

IMG_2231

Bij de ICI Paris kocht ik 2 gezichtsproducten van Philosophy. Bij 2 producten kreeg je 40% korting, jeej! Ik bestelde de producten online, maar in de winkel is de aanbieding natuurlijk ook geldig.

IMG_2232

Gisteren was een luie zondag, zo af en toe is dat heerlijk! Stijn en ik liepen de hele dag in onze huispakken, ik had een knot op mijn hoofd en heb geen make-up product aangeraakt. De hele dag lekker lamballen, love it! ’s Middags hadden we zin in een spel, dus installeerden we Rollercoaster Tycoon. Wie kent dat nog? Ik heb het eerder zóveel gespeeld, geweldig! Dus we gingen even weer terug in de tijd, hihi.

IMG_2233

Ook speelden we nog een paar potjes Jokeren en trokken daarna nog meer spelletjes uit de kast. Ik kan echt genieten van dit soort dagen waarop je niks hoeft te doen!

Fijne week allemaal! :)

Liefs, Leonie

15 Responses to “Photo Diary is weer terug! ♥ Oktober #1”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube