Photo Diary #9 | Zonnig event in Amsterdam, pakketjes en zusje te logeren

Afgelopen week was ik overal en nergens. Ik sliep maarliefst 2 nachten bij mijn ouders, had een zonnig event in Amsterdam en mijn zusje bleef het weekend slapen bij mij en Stijn. Al met al een gezellige week. Kijk je mee?

Maandag 27 februari

Maandagmorgen werd er een pakketje bezorgd. Vorige week bestelde ik een aantal producten van MAC, aangezien er een mooie aanbieding was waarbij je 20% korting kreeg bij aankoop van twee lipsticks. Ik bestelde kleuren Peach Blossom en Mehr. Daarbij bestelde ik een blush uit een oude Limited Edition, kleur Spellbinder.

Ik maakte mezelf klaar en dook mijn beautykamer in, tijd om een video op te nemen! Dit was voor een campagne en staat binnenkort online!

’s Middags ontving ik nog een pakketje met dit keer nieuwe producten van Andrélon!

’s Middags deed ik nog wat huishoudelijke dingen en vloog de dag vrij snel om. ’s Avonds kroop ik lekker achter de laptop om YouTube video’s te kijken met een warme Chai latte.

 

Dinsdag 28 februari

Dinsdagmorgen deed ik de boodschappen en draaide een wasje. ’s Middags kroop ik achter de piano om mooie nummers te spelen. Daar kan ik zo van genieten!

Daarna schreef ik nog wat artikelen voor de blog en maakte ik een nieuwe profielfoto voor op de beginpagina. Verder deed ik niet veel die dag. Stijn was op tijd vrij, dus we aten lekker op tijd en hadden een gezellige avond samen.

 

Woensdag 1 maart

Woensdagmorgen werd er weer een pakketje bezorgd. Dit keer waren het nieuwe producten van Bourjois en een nieuwe lijn van Therme, die trouwens super lekker ruikt!

Als avondeten maakte ik Stijns lievelingskost: rode kool schotel! Daarna reed ik naar mijn ouders om daar een nachtje te slapen, aangezien ik de volgende dag vroeg naar Amsterdam moest.

 

Donderdag 2 maart

Donderdag stond er een leuk event op de planning, het Kruidvat Beauty and the Beach event. De locatie zag er dan ook super zomers uit, ik kreeg meteen zin in zomer!

Op het event werden meerdere nieuwe producten gelanceerd waar ik super enthousiast over ben! Zo zijn er nieuwe haarproducten, zonproducten en huidverzorgingsproducten. Ik kreeg een goed gevulde goodiebag mee naar huis om al het nieuws te kunnen testen, dus je kunt er binnenkort meer over lezen!

Op het strand horen natuurlijk cocktails, lekker! Het was 12 uur in de middag, maar dat maakt niet uit. Een cocktail kan altijd!

Ik was trouwens samen met Priscilla. We maakten nog even een selfie in windkracht 10, aten bij Julia’s en gingen daarna weer met de trein naar huis.

 

Vrijdag 3 maart

De nacht van donderdag op vrijdag sliep ik ook nog bij mijn ouders, want ’s middags ging mijn zusje mee naar Haaksbergen om het weekend te logeren. We maakten samen verse lasagne waar we lekker van genoten. Stijn was inmiddels ook weer thuis van het werk en hij was blij dat het lekkere eten klaar stond!

 

Zaterdag 4 maart

’s Morgens sliepen we uit en deden lekker rustig aan. Daar is het weekend voor! Ik maakte mezelf klaar en gebruikte o.a deze mooie producten.

’s Middags ging ik met m’n zusje even Enschede in, want deze stad kende ze nog niet goed. De Primark konden we natuurlijk niet overslaan! Deze pyjama van Nijntje vond ik er zo schattig uit zien, dat ik ‘m wel even op de foto moest zetten, hihi. ’s Avonds aten we pizza en hadden we een gezellig avondje thuis op de bank.

 

Zondag 5 maart

Zondagmorgen haalde ik verse broodjes bij de Jumbo, dat is toch echt wel het fijnst! Ook speelden we Rummikub samen.

Nog een spel? Ja, je ziet het goed! We zijn echt spelletjes-fanaten en de zondag is daar een perfecte dag voor. Stijn speelde wat op de Xbox en mijn zusje en ik deden nog een potje Monopoly. ’s Avonds kwam mijn oudste zus ook nog langs en bakten we samen pannenkoeken, waarna ze beide weer naar huis reden.

 

De reden waarom er deze week minder foto’s in de Diary staan, is dat ik een nieuwe verslaving heb: Instagram Stories! Ik heb het idee dat Snapchat wat aan het verstoffen is, want ik vind Instagram Stories veel leuker! Dus wil je meer ‘achter de schermen’ foto’s zien van mij? Volg me dan even op Instagram:)

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

5 Responses to “Photo Diary #9 | Zonnig event in Amsterdam, pakketjes en zusje te logeren”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube