Photo Diary #8 | Huishoudbeurs, leuke pakketjes en veel bloggen

Afgelopen week was een week vol leuke dingen. Zo sprak ik af met mijn zus, ging ik voor het eerst naar de Huishoudbeurs en fotografeerde ik veel leuke producten. Kijk je mee naar mijn week?

 

Maandag 20 februari

Ik begin deze Photo Diary met mijn lunch van maandagmiddag. Ik sprak af met mijn zus en haar vriend. Haar vriend komt uit Kenia, maar studeert in Enschede. We spraken af om te gaan lunchen op de internationale universiteit waar hij studeert. Het is daar blijkbaar heel gebruikelijk om een warme maaltijd als lunch te nuttigen, dus daar pasten wij ons op aan natuurlijk. Het was indrukwekkend om op zo’n grote universiteit te zijn en het eten smaakte goed!

Terwijl de vriend van mijn zus op de uni bleef studeren, gingen wij de stad even in. We gingen o.a naar de Prijsmepper, een winkel waar ik al eens eerder geweest ben maar ik wist nooit dat deze ook in Enschede zat! Deze winkel verkoopt allemaal restant producten van het Kruidvat, dus je vindt er oude collecties en producten die uit het assortiment zijn. Ik scoorde een paar douche foams van Kneipp en een mandje voor tijdschriften/papieren.

Daarna liepen we door naar de Primark om even te snuffelen. Ik liep naar buiten met een paar basic hemdjes, een paar schoenen voor €5 (score!) en wattenschijfjes.

Eenmaal thuis maakte ik een lekkere pasta voor ons 3, want Stijn was inmiddels ook weer thuis. Ik ging voor een pasta carbonara met veel groenten.

Normaal ben ik niet vooruit te branden op maandag, maar dat was afgelopen week echt anders. Waarschijnlijk omdat ik overdag lekker bezig was! Na het eten ging m’n zus weer naar huis en deed ik nog de wekelijkse boodschappen bij de Aldi.

 

Dinsdag 21 februari

De wekker ging vroeg, dat was even wennen! Ik ontbeet rustig en maakte me klaar voor de dag.

Samen met schoonzusje Ashley ging ik naar Amsterdam om naar de Huishoudbeurs te gaan. Dit was voor ons beide de eerste keer, dus we hadden ook geen idee wat we konden verwachten. Ik had wel eens horrorverhalen gehoord over de drukte, opdringerige mensen en warmte. Maar dit viel ons eigenlijk wel mee! Dit kwam ook deels doordat dinsdag een vrij ‘rustige’ dag is voor de beurs. Ik vond het gezellig druk!

De uren vlogen voorbij en we kwamen tientallen unieke uitvindingen tegen. Erg grappig om te zien, maar ik ben daar gelukkig niet heel gevoelig voor.

Kijk, dit was een leuke afdeling. De drankjes! Na meer dan 10 verschillende shots geproefd te hebben, leek het ons beter om weer verder te lopen, haha!

Deze stand van Garnier Loving Blends zag er zo leuk uit! Het leek wel een privé event, zo mooi. Ik heb trouwens totaal geen ervaring met de Loving Blends producten, dus daar ben ik wel benieuwd naar.

Natuurlijk gingen wij ook niet met lege handen weg. Naast veel gekregen spullen kochten we ook zelf leuke dingen. Ik heb getwijfeld om hier een shoplog-video van te maken, maar toen ik alles uitpakte bleek de buit toch niet interessant genoeg te zijn voor een video. Ik denk dat ik er een artikel over ga schrijven!

Na een lange en vermoeide treinrit naar Enschede, bedachten we ons dat we nog niet gegeten hadden. We liepen naar Happy Italy, waar we beide nog niet geweest waren.

Ik ging voor een pasta en een heerlijk dessert. Yum!

 

Woensdag 22 februari

Oi oi oi, wat was ik kapot van de dag ervoor! Ik voelde me ellendig; spierpijn in mijn armen en schouders en ook mijn voeten deden ook zeer. Ik deed daarom lekker rustig aan en klungelde wat aan in huis.

’s Avonds dook ik lekker in bad, dat doet een mens altijd goed. Ik knapte dan ook meteen weer op!

 

Donderdag 23 februari

Donderdagmorgen kreeg ik een pakketje met producten van NYC en Miss Sporty. De lipproducten zien er zo mooi uit!

Als lunch at ik een italiaanse bol met rosbief. Mijn favoriet!

Daarna ging ik aan de slag met het maken van productfoto’s. Ondertussen keek ik wat video’s op YouTube.

’s Avonds zat Stijn te puzzelen en kwam ik gezellig bij hem zitten om mijn nagels te lakken. Dit is trouwens kleur Fiji van Essie, een heel lichtroze kleur.

 

Vrijdag 24 februari

’s Morgens was ik aan het multi-tasken. Ik ontbeet, deed mijn make-up en keek The vampire diaries. Wij vrouwen kunnen dat!

Daarna kwam er een pakketje met 2 nieuwe producten van The Body Shop uit de Almond Milk & Honey lijn. Ze ruiken overheerlijk!

’s Middags was ik vrijwel de hele middag weg voor een afspraak bij de schoonheidsspecialiste voor een behandeling. Dit alles heb ik gevlogd en zal deze week online komen! ’s Avonds maakte ik lekkere roerbakmie met ketjap/knoflook saus.

Wat een kale bedoeling, niet? Op deze lege plek hadden we zo’n grote 5×5 vakkenkast van Ikea staan, maar deze hebben we verkocht. We zijn momenteel bezig met een project om zelf een bar te maken, omdat we merkten dat we werkruimte misten in de keuken. Tot de bar af is, zullen we het met deze ruimte moeten doen. Wel wennen hoor!

’s Avonds reden we naar Eibergen om even naar de Deco Bazar te gaan. Ik vind dit zo’n fijne winkel, letterlijk alles wat er staat is te koop. En wat op deze foto staat is nog maar een gedeelte, de hele winkel is ingericht op kleur. Hemels!

 

Zaterdag 25 februari

Zaterdagmorgen deed ik lekker rustig aan. Stijn was bij zijn vader om aan onze bartafel te werken en ik maakte me klaar. Op deze foto is mijn nieuwe haarkleur trouwens ook beter te zien. Ik ben er nog altijd heel blij mee!

’s Middags spraken we af met Onne en Ashley en gingen we naar Enschede toe. Sushi time! ’s Avonds hadden we een avond bankhangen en tv kijken. Heerlijk!

 

Zondag 26 februari

’s Morgens sliepen we heerlijk uit tot een uur of 11. Daarna brunchten we samen en deden we vrij weinig. Stijn ging weer puzzelen en ik maakte productfoto’s. Het licht was goed, dus daar maakte ik mooi gebruik van. Daarnaast experimenteerde ik met nieuwe items en achtergronden. Zo leuk om te doen!

’s Middags speelden we nog een aantal potjes Rummikub en ’s avonds deden we niet veel bijzonders. Een lekker rustig dagje!

 

Fijne week allemaal!

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

6 Responses to “Photo Diary #8 | Huishoudbeurs, leuke pakketjes en veel bloggen”

 • Wat een leuke foto’s weer =)
  Mooie nieuwe producten heb je ontvangen!
  Liefs Jorinda

 • Wat een fijne week weer! Lekker druk, hihi. Och ik ben echt jaloers op de highlighter. Dat wordt mijn eerstvolgende Bobbi Brown aankoop.

 • Megan:

  De photodiary is altijd mijn favoriete onderdeel, leuk weer om te zien!
  Ik was benieuwd of je op het moment nog aan het solliciteren bent naar banen of ga je fulltime met je blog bezig (sorry als dat misschien al benoemd is, dan heb ik dat gemist)

  P.s. Het is trouwens een kale ‘bedoening’, niet bedoeling, bij de foto van de keuken :)

 • Leuk om te zien dat je je zo lekker vermaakt de hele dag! Druk, druk, druk! Ik ben ook zo dol op een Italiaanse bol met rosbief, oelala. Ik ben heel benieuwd naar je aankopen van de HHB, dus een artikel is welkom, haha.

 • nine:

  Mooie foto’s, de Diary vind ik elke week het leukste :D

 • Leonie:

  O ik ben heel nieuwsgierig naar je ervaring bij de schoonheidsspecialiste! Ik ben het zelf ook dus altijd interessant hoe iemand het ervaart :) Hoe gaat t eigenlijk met je studie?
  Ook leuk dat je naar de huishoudbeurs bent geweest, ik ben daar ook vaak geweest maar dit jaar hebben we over geslagen (toen ik beelden van dit jaar zag kreeg ik toch wel weer kriebels..)

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube