Photo Diary #7 | Mijn eerste Bobbi Brown aankoop, naar Amsterdam en sushi

Afgelopen week was een fijn weekje. Niet alleen was het heerlijk weer (ehh, hallo lente?), maar ik deed ook een aantal leuke dingen. Ik ging naar Amsterdam voor afspraken en had een date night met vriendlief. Lees je mee?

Maandag maakte ik gek genoeg weinig foto’s. Of nou ja, zo gek is het niet, want zoals ik vaker heb gezegd is de maandag niet mijn dag, haha. Ik klungelde lekker aan in huis; deed een aantal wasjes en maakte wat productfoto’s. Eigenlijk een heerlijke dag! Stijn was ’s middags op tijd vrij van werk en we deden samen de boodschappen. Normaal doe ik dit alleen, maar af en toe is dit samen ook net zo gezellig!

’s Avonds gingen we voor een makkelijke, maar lekkere maaltijd. Gekruide aardappelschijfjes met groenten en een cordon bleu.

Dinsdagmorgen was ik al op tijd wakker en ontbeet ik rustig. Ondertussen zette ik een gemiste aflevering op van Celblok H.

’s Middags was het mooi helder weer, daar moest ik gebruik van maken! Ik maakte honderden productfoto’s, o.a van dit mooie oogschaduwpalette van Zoeva, het Nude Spectrum palette. So pretty!

Het was dinsdag Valentijnsdag en hoewel Stijn en ik hier nooit aan doen, maakte ik wel zijn lievelingseten ’s avonds. Dat was het minste wat ik kon doen! Ik maakte een rode kool schotel.

Woensdag was het zulk lekker weer! Ik heb zelfs nog een tijdje buiten gezeten op het dakterras in de zon. Hier kan ik wel aan wennen!

’s Middags werd er een pakketje bezorgd met daarin een nieuw oogschaduwpalette van Smashbox. Ik kan al verklappen dat deze super mooi is!

Ik fietste even naar de Action voor een boodschapje. En jullie weten vast zelf hoe gevaarlijk deze winkel is, haha. Naast de noodzakelijke dingen nam ik ook nog veel andere leuke dingen mee. Love de Action!

Eenmaal thuis dook ik meteen in mijn beautykamer om een shoplog op te nemen van de Action. Dit was alweer even geleden dat ik dit deed, en ik vond het super leuk om het weer eens te doen!

En als we dan toch bezig zijn, bewerkte ik de video meteen en zette hem online. Heb jij de shoplog al gezien?

Donderdag stapte ik op de trein, op naar onze mooie hoofdstad Amsterdam! Het was wederom heerlijk lenteweer, dus dat was super fijn!

Ik had een afspraak in Amsterdam voor een campagne waar ik nog niks over kan vertellen. Vooraf ging ik even naar de Bijenkorf omdat ik bij Bobbi Brown wilde neuzen. Ik heb geen ervaring met het merk, maar wilde dolgraag iets proberen. Ik twijfelde over een shimmer brick, maar ben toch uiteindelijk gegaan voor een mooie highlighter. Hier zullen jullie snel meer over lezen!

Daarna liep ik verder door de stad. Ik kom natuurlijk regelmatig in Amsterdam voor afspraken, maar ik blijf de stad steeds leuker vinden! Een dam-selfie kon natuurlijk niet ontbreken, haha.

Daarna liep ik door naar de Douglas waar ik mijn gekregen cadeaubon van lieve vriendinnetjes goed besteede bij MAC. Ik kocht lipstick Plumful, de nieuwe Viva Glam lipstick en een studio finish concealer in de nieuwste (en lichtste) kleur, NC10. Ik word altijd blij van MAC!

’s Avonds op de terugweg haalde ik even snel wat te eten op het station. Ik ging voor een pasta van Julia’s, altijd lekker!

Donderdagavond was ik laat thuis, dus vrijdag sliep ik lekker uit. ’s Middags ging ik even naar de Etos om een face mist te kopen van hun eigen merk. Ik hoor hier goede verhalen over, dus ik ben heel benieuwd!

Daarna reed ik door naar de Kruidvat voor de nodige dingen. Daar spotte ik meteen allemaal nieuwe haarproducten. Daar ben ik benieuwd naar!

Toen ik thuis kwam, lag er een pakketje op mij te wachten. Een nieuw highlighter palette van MUA!

’s Avonds maakte ik een lekkere pasta carbonara schotel in de oven, één van onze favo maaltijden!

Zaterdag sliepen we lekker uit en maakte ik mezelf klaar. Daarna koos ik een parfum voor de dag, wat altijd weer een feestje is. Ik ging voor Just Cavalli!

’s Middags gingen we neuzen bij een groot tuincentrum en ik kreeg er meteen een heerlijk lente-gevoel bij!

Daarna reden we door naar Enschede om lekker sushi te eten. Het was pas 16:00, maar ach!

De rest van de avond zaten we lekker samen thuis, met een drankje, hapje en All you need is love.

Dit is de enige foto die ik zondag maakte en het symboliseert meteen deze hele dag. Zondag was een heerlijk rustig dagje waarin we lekker uitsliepen ’s morgens, we lekker brunchten met bakbroodjes en gewoon helemaal niet zoveel deden. Ik las een aantal hoofdstukken uit ’50 tinten donkerder’ en Stijn schoot een eind op met zijn puzzle. Heerlijk zulke dagen, genieten!

 

Fijne week allemaal!

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

5 Responses to “Photo Diary #7 | Mijn eerste Bobbi Brown aankoop, naar Amsterdam en sushi”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube