Photo Diary #61 | Mijn verjaardag, werken en genieten van het heerlijke weer!

Hoi allemaal! Zoals jullie gemerkt hebben kwam er vorige week geen Photo Diary online. Dit omdat ik bij het uitzoeken van de foto’s merkte dat ik er maar 7 of 8 voor jullie had voor die week. Vandaar dat ik de afgelopen twee weken heb gebundeld in één Diary, zodat jullie genoeg te lezen en te zien hebben. De afgelopen twee weken waren fijne weken. Ik werkte veel, maar genoot ook van een aantal vrije dagen, lekker eten en natuurlijk het prachtige lenteweer! Lees je mee?

Dinsdag 5 februari

Dinsdagmorgen reed ik naar Borne omdat ik iets voor mijn zus retour moest doen in een winkel. Ik was er nog nooit eerder geweest, dus maakte ik meteen een rondje in het dorp.

Daarna deed ik meteen maar even de boodschappen bij de Lidl. Ik vierde die week mijn verjaardag, dus dan moet er altijd wat extra’s gehaald worden natuurlijk!

’s Middags maakte ik een lekkere pan hachee, wetende dat ik Stijn heel gelukkig ging maken als hij thuis komt van zijn werk, haha. Ik kan hem echt wakker maken voor dit gerecht, samen met natuurlijk rode kool en puree.

 

Woensdag 6 februari

Woensdag werkte ik de hele dag, maar omdat ik ’s ochtends vroeg begon was ik ’s middags ook weer op tijd vrij waardoor ik nog wat aan mijn middag had. Ik kreeg de tip om ‘Sex Education’ te kijken op Netflix, dus zette ik dit op. De serie is mega droog, maar wel erg grappig!

’s Avonds kroop ik nog even achter de laptop om een artikel te schrijven en de rest van de avond keken we tv.

 

Donderdag 7 februari

Vandaag was mijn verjaardag! Ik moest de hele dag werken, dus eigenlijk was deze dag helemaal niet zo spannend. Wel kreeg ik van Stijn een prachtige bos bloemen toen hij thuis kwam van zijn werk, daar werd ik natuurlijk heel blij van! De rest van de dag en avond waren we lekker samen, niet veel bijzonders in elk geval.

 

Vrijdag 8 februari

Vrijdag was ik lekker vrij. Ik sliep ’s morgens lekker uit en startte de dag rustig op. In de middag maakte ik alvast een hapjesschaal klaar voor de visite die ’s avonds ging komen. Ik vind dat altijd zulk leuk werk om te doen! En de visite smulde er ook van, want aan het einde van de avond was de schaal vrijwel leeg ;-)

 

Zondag 10 februari

’s Morgens sliepen we lekker uit en in de middag reden we naar de Ikea om rond te snuffelen. We zijn nog op zoek naar een kledingkast voor in onze nieuwe woning, dus we waren nogal creatief bezig met de PAX-kasten haha!

 

Maandag 11 februari

Maandag werkte ik in de ochtend en ’s middags was ik lekker vrij. Een goed begin van de week! En het was ook weer tijd voor de wekelijkse boodschappen, moet ook weer gebeuren.. ;-) De rest van de middag en avond deed ik niet veel spannends meer en keek ik vooral Netflix.

 

Dinsdag 12 februari

Dinsdag had ik een avonddienst tot 23:00, dus dit is ook de enige foto die ik maakte. ’s Morgens had ik al een lekkere pasta gemaakt met kip en spinazie om mee te nemen, smullen!

 

Woensdag 13 februari

Douglas had een hele mooie aanbieding waarbij er flinke kortingen waren op veel producten, daar moest ik wel gebruik van maken! Ik bestelde een bronzer van Nyx, een wenkbrauw kwastje van Zoeva en deze 2 douchefoams van Rituals; een voor Stijn en een voor mijzelf.

 

Donderdag 14 februari

Donderdag was weer een normale werkdag, niets bijzonders. ’s Avonds maakte ik heerlijke burrito’s, waar we lekker van smulden!

’s Avonds maakte ik dit plaatje van een prachtige lucht, zo mooi!

 

Vrijdag 15 februari

Vrijdag had ik afgesproken met Lisanne en ik wist niet wat ik meemaakte toen ik de deur uit stapte. Wat een heerlijk weer!

We gingen samen naar Enschede, waar we eerst heerlijk sushi gingen lunchen. Toen de buikjes vol zaten, hebben we nog door de stad gelopen. ’s Avonds tipte Lisanne me over de serie Familie Kruys. Ik had er wel eens over gehoord, maar nog nooit gekeken. Nu begrijp ik niet waarom ik het nooit eerder gekeken heb, het is hilarisch! We hebben zo’n 5 a 6 afleveringen gekeken samen, super leuk!

 

Zaterdag 16 februari

Stijn was ’s morgens al op tijd weg met vrienden en ik begon de dag rustig met jawel.. Familie Kruys, haha!

’s Middags dook ik ‘mijn kamertje’ in om eens drastisch op te ruimen. Aangezien we over een paar maandjes gaan verhuizen, zal ik er toch eens aan moeten geloven. Alle verhuis- en inpaktips zijn welkom trouwens!

 

Zondag 17 februari

Zondag was het ook weer fantastisch lente weer, ik kan daar echt van genieten! ’s Morgens werkt ik een aantal uren, maar ’s middags besloten we een lekkere wandeling te maken in de natuur. Wat hebben we genoten!

En het weekend sloten we af met zelfgemaakte pannenkoeken, nom nom!

 

Fijne week allemaal!

8 Responses to “Photo Diary #61 | Mijn verjaardag, werken en genieten van het heerlijke weer!”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube