Photo Diary #60 | Sneeuw, hypotheekgesprek en high tea

Goedemorgen! De Photo Diary is deze week iets later, dit komt omdat afgelopen weekend behoorlijk druk was en er geen tijd meer over was om achter de laptop te zitten. Afgelopen week was een lekker weekje al zeg ik het zelf. We komen steeds een stap verder bij het kopen van ons huis. Zo hadden we afgelopen week een aantal gesprekken gepland staan, maar was het ook tijd voor wat luchtigere dingen. Genoeg om weer te laten zien, lees je weer mee? :)

Maandag 28 januari

Maandag werkte ik in de ochtend en uit werk sprak ik af met Lisanne om samen naar Gronau te gaan. Vanaf Enschede is dit ongeveer 10 minuutjes rijden, dus dat is ideaal. Niet dat ik echt iets nodig had bij de DM, maar ik vind het altijd heerlijk om lekker rond te snuffelen. Ik liep uiteindelijk de winkel uit met wasverzachter en nog een aantal huishoudelijke dingen. Niet heel spannend dus, haha. Daarna liepen we naar de Lidl aangezien deze er naast zat om samen wat boodschappen te halen. Zo veel gezelliger dan alleen!

Daarna reden we samen naar het huis van Lisanne waar we een heerlijke zelfgemaakte pasta zalm aten. De rest van de avond keken we tv met smaakmakende programma’s en YouTube video’s.

 

Woensdag 30 januari

’s Morgens vroeg hadden we al op tijd afgesproken met ons financieel adviseur om alles te bespreken over de woning, hypotheek etc. En poeh, wat een informatie hebben we weer gekregen zeg! Onze hoofden zaten overvol en heb zoveel mogelijk mee geschreven. Al bleek achteraf dat ik hele technische termen al wel snel weer mocht vergeten, hihi. Tijdens het gesprek hebben we besproken wat onze hypotheek zal gaan worden en aangezien we de badkamer willen verbouwen nemen we dit ook gelijk mee. Het is voor ons allemaal nieuw, dus altijd fijn om een adviseur bij je te hebben die je overal in helpt en informeert. A.s. donderdag (morgen dus) tekenen we het voorlopig koopcontract (op mijn verjaardag, hoe leuk is dat!) en dan moeten alle formaliteiten nog gereed gemaakt worden. Stap voor stap komen we er wel!

Stijn ging na het gesprek met de adviseur weer richting zijn werk, ik was de rest van de dag nog lekker vrij. Ik ging voor wat boodschapjes het dorp in en tijdens het wandelen begon het wat te sneeuwen!

En het sneeuwen ging maar door, want deze foto is 1,5 uur later gemaakt. Ik vind het wel gezellig staan hoor!

Hoe leuk is dit theekopje? Ik bestelde hem op AliExpress voor een paar euro. Het is een dubbelwandig glas en de binnenkant heeft een hartjesvorm waardoor de inhoud die vorm krijgt. Ik vind hem fantastisch!

 

Donderdag 31 januari

Donderdag werkte ik de hele dag en uit werk reed ik even langs de Action voor ruitenvloeistof. Maar daar zag ik ook dat ze bubbelfolie verkopen, handig! Ik denk dat Stijn en ik binnenkort wat rollen in gaan slaan voor de verhuizing.

’s Avonds maakte ik een heerlijke roerbak gerecht met biefstuk, champignons en een uitje. Ik ben vergeten een foto te maken van het eindresultaat, maar het was in elk geval heerlijk!

 

Vrijdag 1 en zaterdag 2 februari

Vrijdag had ik een avonddienst en deze begon al om 14:15, dus ik had vrijwel niets meer aan mijn dag want om eerlijk te zijn, je zit de hele ochtend er tegenaan te hikken dat je moet gaan werken. Velen van jullie zullen dit vast wel herkennen mocht je ook pas in de middag of avond moeten beginnen ;) Vrijdag was dus niet echt een spannende dag, dus je moet het doen met deze foto van mijn werkplek en een bekertje water haha.

Zaterdag moest ik ook werken en na het avondeten reden Stijn en ik naar Hoogeveen. Mijn moeder vierde die avond haar verjaardag voor ooms en tantes, dus wij pasten op bij onze neefjes. We keken samen Wie is de mol en speelden daarna nog spelletjes. Gezellig zo’n avondje!

 

Zondag 3 februari

Vandaag was de echte verjaardag van mijn moeder. Ze wilde iets leuks gaan doen, dus gingen we met het hele gezin high tea’en. Dat was lang geleden dat ik dit gedaan had, maar het was super gezellig en vooral erg lekker! ’s Avonds bleven we nog een hapje eten, keken het programma Weet ik veel en reden daarna weer terug naar ons huis in Haaksbergen waar we het weekend afsloten. Op naar een nieuwe week! Al is deze nu alweer halverwege voorbij, hihi.

3 Responses to “Photo Diary #60 | Sneeuw, hypotheekgesprek en high tea”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube