Photo Diary #59 | Een rustig weekje, maar veel zenuwen om ons droomhuis!

Goedemorgen! Allereerst wil ik jullie bedanken voor alle lieve reacties op mijn vorige Diary artikelen en dat jullie blij zijn dat ik een nieuwe start maak met mijn blog. Dat doet me goed :) Afgelopen week was eigenlijk een heel normale week waarin ik veel werkte en daarnaast ook leuke dingen deed. Ook hadden we een tweede bezichtiging voor de woning die Stijn en ik op het oog hebben, dus dat was even spannend allemaal. Lees je mee?

Dinsdag 22 januari

Maandag en dinsdag waren twee normale werkdagen, dit was niet spannend genoeg om vast te leggen op een foto. Dinsdat moest ik samen met Lisanne werken tot een uur of half 7 ’s avonds, dus besloten we daarna een hapje te eten bij Happy Italy. Marjolein schoof ook gezellig aan, gezellig!

De hele dag door kreeg ik al foto’s toegestuurd dat het aan het sneeuwen was, maar bij ons bleef het maar weg. Tot we na het eten terug naar de auto liepen en we verrast werden met een wit kleed over het wegdek. Het ziet er altijd zo gezellig uit! Alleen ben ik er geen groot fan van als het gaat om auto rijden, haha.

Donderdag 24 januari

Woensdag werkte ik de hele dag en donderdag ook, maar was ik in de middag lekker onverwachts vrij. Ik installeerde mijzelf op de bank met wat drinken en keek een aantal programma’s terug. Heerlijk even de tijd voor mijzelf!

Aan het einde van de middag hadden we de tweede bezichtiging in de woning die we graag willen hebben en ik kan je vertellen, we zijn er nog steeds verliefd op! Echt, het is zo spannend allemaal pff! Ook omdat het voor Stijn en mij natuurlijk nieuw is en dit onze eerste koopwoning zal zijn. Deze middag stond in teken van een bouwtechnische inspectie. Deze week volgen er nog gesprekken met o.a. onze financieel adviseur en dan kunnen we hopelijk definitief knopen doorhakken. Duimen jullie met ons mee?

 

Vrijdag 25 januari

De hele dag voelde ik me een soort van gespannen, ik had een erg opgelaten gevoel vanbinnen. Ik weet 100% zeker dat dit door het huis komt, ik ben zo super zenuwachtig! Ergens weet ik ook wel dat het allemaal goed komt, maar er moet zoveel geregeld worden dat ik soms door het bomen het bos niet meer kan zien. Maar gelukkig zijn er genoeg mensen in onze omgeving die ons helpen en informeren, dus ik ben ervan overtuigd dat het goed gaat komen.

Gelukkig was ik vrijdag lekker vrij en rommelde ik aan in huis. Als lunch maakte ik wat restjes op uit de koelkast en knutselde ik een heerlijke salade in elkaar met wat pasta erdoor. Dat ik dit niet eerder gedaan heb, het was heerlijk!

’s Avonds stond er een teamuitje gepland wat ik georganiseerd had. Wat er dan gegeten wordt? Ja, daar hoefde ik niet lang over na te denken haha. We waren met in totaal 10 personen en het was super gezellig!

 

Zaterdag 26 januari

Zaterdagochtend sliepen we heerlijk uit en bleven ook wat langer in bed liggen. Heerlijk! We maakten lunch en keken de aflevering terug van Flikken Maastricht van de avond ervoor.

Stijn ging ’s middags op pad met vrienden en ik dook de badkamer in voor een goede schoonmaakbeurt. Dit badkamerkastje was overvol en ik kon niets meer vinden. De enige manier om dit te ordenen is om àlles eruit te halen en dan kritisch te kijken wat ik nu daadwerkelijk gebruik en wat niet. Opgeruimde omgeving, opgeruimd hoofd zeggen ze wel eens toch?

 

Zondag 27 januari

Ook zondag sliepen we heerlijk uit en startten we de dag rustig op. In de middag spraken we af met onze buurtjes en besloten we sushi te bestellen bij een nieuw sushi restaurant hier in Haaksbergen. Eindelijk sushi hier in het dorp, dus dat moesten we zeker uit gaan proberen. En het is goedgekeurd hoor, het smaakte heerlijk vers!

’s Avonds gingen we met z’n vieren naar de bioscoop, want ik wilde Bohemian Rhapsody nog zo graag zien! Ik had er zoveel goede verhalen over gehoord, dus ik moest en zou het met mijn eigen ogen zien. En het was zeker de moeite waard, wat een goede film is dit!

 

Deze week hebben we vrij normale, maar toch ook wel spannende week voor de boeg gezien de nieuwe woning. Ik hoop dat ik jullie volgende week meer goed nieuws mag gaan brengen! :)

4 Responses to “Photo Diary #59 | Een rustig weekje, maar veel zenuwen om ons droomhuis!”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube