Photo Diary #58 | Haren verven en gezellige afspraakjes

Goedemorgen! Het is weer tijd voor een nieuwe Photo Diary van mijn afgelopen week. Of deze week heel spannend was? Nee, niet echt. Maar over het algemeen was het een lekkere week. Ik werkte veel, maar sprak ook af met lieve vriendinnetjes en mijn zus kwam gezellig een dag langs. Lees je mee?

Maandag 14 januari

Maandag werk ik meestal in de avond, ik begon deze dag rond 13:00. Dus ’s morgens had ik nog even lekker de tijd om de week rustig op te starten. Zo dook ik mijn kamertje in om wat kleding uit te zoeken, want dat was hard nodig! Op de achtergrond zie je al een aantal vuilniszakken staan, deze heb ik gedoneerd in de containers van het Leger des Heils.

 

Dinsdag 15 januari

Ook dinsdag had ik een middag/avonddienst. Om de avond goed door te komen, bestelde ik sushi en liet het lekker bezorgen op kantoor. Smullen!

 

Donderdag 17 januari

Donderdag werkte ik de hele dag en daarna reed ik direct door naar Jessica om mijn nagels te laten doen. Nooit gedacht dat ik zo lang acryl zou gaan dragen, maar ik moet zeggen dat ik helemaal om ben! Dit keer ging ik voor wat kortere nagels, omdat hele lange nagels totaal niet praktisch zijn voor mijn werk en andere dagelijkse dingen. Ik ging voor een lichte taupe kleur met daarover een subtiele glitter topcoat.

 

Vrijdag 18 januari

Vrijdag had ik lekker weekend! Ik zat ’s morgens al op tijd in de kappersstoel om mijn haren te kleuren. Dit was alweer even geleden, dus de kleur was best wel vervaagd. Ik vind het heerlijk om bij de kapper te zijn, ik zie het ook echt als een uitstapje. Een verwenmoment!

Daarna reed ik meteen door naar de Lidl om boodschappen te doen. Onze voorraad begon aardig op te raken zo na de feestdagen, dus alles moest weer aangevuld worden.

Ik kan me niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst een foto van mezelf maakte. Hoog tijd dus, haha! De verf heeft goed uitgepakt bij de kapper, ik ben er weer blij mee!

’s Middags sprak ik af met collega’s Marjolein en Lisanne, waar ik inmiddels ook goede vriendinnetjes mee ben geworden. Het is altijd gezellig met deze meiden! We vierden de verjaardag van Lisanne, dus het was weer lachen, gieren en brullen.

’s Avonds gingen we Enschede in om een lekker hapje te eten. We belandden bij Poco Mucho, een Argentijns restaurant. Het was heerlijk, zeker een aanrader als je eens in Enschede bent!

 

Zaterdag 19 januari

Zaterdag kwam mijn zus een gezellig dagje langs. We reden als eerst langs de DM in Gronau. Niet dat we wat nodig waren, maar je weet hoe zoiets gaat.. ;-)

Daarna reden we door naar Enschede om nog wat winkels in te gaan. Ik scoorde een paar leuke items bij Zizzi en bij de Primark nog een paar basics. ’s Avonds waren we lekker in ons huisje, bestelden we pizza en keken we Wie is de mol.

 

Zondag 20 januari

Zondag was geen spannende dag, ik was namelijk aan het werk. ’s Avonds maakte ik een lekkere lasagne waar we van smulden en de rest van de avond hingen we lekker op de bank en schreef ik dit artikel af. Klaar voor een nieuwe week!

One Response to “Photo Diary #58 | Haren verven en gezellige afspraakjes”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube