Photo Diary #57 | Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Let’s do this!

Tja, waar begin je een artikel zoals deze eigenlijk mee? Ik ben terug van weggeweest en ik heb het gevoel dat ik jullie daar een uitleg voor verschuldigd ben. En dat is niet om mijzelf weg te cijferen, want het is een bewuste keuze van me geweest om een tijd offline te zijn. Maar ik kan me voorstellen dat het veel vragen opgeroepen heeft, dus daar kom ik graag op terug. Op 1 januari heb ik de draad opgepakt en ben ik weer foto’s gaan maken van mijn leven. Niet dat deze altijd even boeiend is, maar ik weet dat jullie de Photo Diary artikelen het leukst vinden en dat is ook de reden waarom ik hier mee ga starten. De foto’s zijn van de afgelopen twee weken, maar vanaf volgende week zal er weer elke week een diary online komen op de maandagmorgen! Lees je mee?

 

De afgelopen maanden waren behoorlijk hectisch en ik wil er ook niet al te veel in detail op in gaan. Ik vertelde al eerder dat mijn zusje in het ziekenhuis belandde waar ze tumoren in haar lever hadden gevonden. Dat was erg spannend allemaal, op dat moment wisten we ook niet veel meer. Een aantal maanden later moest ze opnieuw onder de scan en toen zagen ze dat de tumoren gelukkig wat gekrompen waren. Dus dat is goed nieuws! Wel wordt ze nu nog goed in de gaten gehouden en volgt er over een tijd wel weer een nieuwe scan.

Op mijn werk draai ik ook flink wat uren en ik merkte dat mijn energie op een laag level zat de afgelopen tijd. Je moet je voorstellen dat ik hele dagen achter 3 computer beeldschermen zit voor mijn werk en ik blij ben dat ik vrij ben en ik wat anders kan doen. Ik kan me er daardoor ook moeilijk toe zetten om in de avond óók weer achter de computer te zitten om artikelen te schrijven, want daar zitten ook altijd wel weer wat uurtjes werk in.

Deze opstapeling van dingen heeft ervoor gezorgd dat ik er even klaar mee was. Ik was er klaar mee om mijn leven online te delen en ben er dan ook vrij abrupt mee gestopt omdat ik merkte dat ik er geen plezier meer uit haalde en ik het als ‘moeten’ begon te zien. Bloggen is mijn hobby en ik verdien er niet mijn maandsalaris mee. Als ik erop terug kijk, is de manier waarop ik eruit gegaan ben niet zo netjes geweest tegenover jullie, mijn (trouwe) lezers en dat spijt me. Vaak kreeg ik berichtjes dat jullie je zorgen maakten en vroegen of alles wel goed ging en dat deed me heel veel. Maar om heel eerlijk te zijn was ik echt even klaar met het online leven waardoor ik op een gegeven moment de reacties niet meer kon lezen omdat het me ergens ook wel pijn deed. Of was het schaamte? Ik merkte wel dat hoe langer ik eruit was, hoe meer moeite het me kostte om er weer aan te beginnen of iets te posten op bijvoorbeeld Instagram. Ik heb ook zo mijn mening over Instagram hoe dit de laatste tijd zo drastisch veranderd is. Pas ik daar wel tussen? Is het noodzakelijk om maar het perfect geregisseerde perfecte plaatje te schieten? Ik blijf erbij, ik wil doen wat ik leuk vind en wil me niet anders voor doen om mij te levelen aan anderen.

Om een lang verhaal kort te maken, ik ben weer back on track en voel weer frisse moed om het bloggen weer lekker op te pakken, om te beginnen met een wekelijkse Photo Diary. De reviews komen ook uiteraard weer terug, maar ook daar moet ik gaan kijken wat ik precies wil doen. Ik kreeg ook wat vragen of ik de afgelopen maanden ‘gewoon’ nog perspakketje ontving terwijl ik niet aan het bloggen was. Ik kan je verzekeren, dit is niet het geval. PR-bureaus en bedrijven zijn natuurlijk ook niet gek en houden zoiets wel in de gaten of iemand actief is of niet :). Dus ik ben mij ervan bewust dat ik contacten ben verloren en waarschijnlijk ook een hoop lezers. Maar zoals ik al noemde, het was een bewuste keuze van mij om offline te gaan, met alle gevolgen van dien en waar ik ook absoluut geen spijt van heb. Ik heb ‘de zin’ in het bloggen terug gekregen en hoop alles weer op te bouwen zoals het was. En wat daarbij komt kijken, dat zien we dan wel weer!

Laten we dan nu verder gaan met het leukste gedeelte, de foto’s! Ik moet zeggen dat het wel weer even wennen was om overal foto’s van te maken om te gebruiken voor de diary. Maar het is een leuke selectie geworden al zeg ik het zelf, haha.

 

Maandag 31 december

Op oudjaarsdag waren Stijn en ik vrij. We sliepen lekker uit en keutelden aan in huis. Via Too good to go kochten we een maaltijdpakket bij de bakker die we ’s middags konden ophalen. En het was te verwachten dat dit oliebollen zouden zijn, haha. Maar het kwam goed uit, want we hadden ze nog niet gehaald!

De avond zaten we uit bij onze buren met lekkere hapjes, drankjes en Monopoly. De avond vloog voorbij en voor we het wisten was het middernacht. Happy New year!

 

Dinsdag 1 januari

Stijn had ’s middags met zijn broer last-minute nog wat vuurwerk gekocht met een mooie korting. Toch altijd wel leuk om zelf wat af te steken, al moet ik zeggen dat ik het mooi over laat aan de mannen. In de buurt werd ook genoeg ander mooi vuurwerk afgestoken, wat echt mooi siervuurwerk was!

We gingen niet al te laat naar bed, maar sliepen wel lekker uit. De rest van de dag deden we ook niet heel veel eigenlijk. We genoten van een extra vrije dag en vermaakten ons met de dart finale op tv!

 

Woensdag 2 januari

En toen was het weer tijd om aan het werk te gaan.. Vanuit het kantoor waar ik werk was wel een hele mooie lucht te zien, daar moest ik even een foto van maken!

 

Donderdag 3 januari

Donderdag moest ik eerst werken en na werktijd ging ik naar collega en inmiddels ook vriendin Lisanne toe. We gingen Hengelo in en aten daar eerst een hapje. Daarna hebben we nog een rondje door de stad gelopen omdat het koopavond was.

Terug in haar woning zat de poes al met smart op ons te wachten! We keken nog een aflevering van Een huis vol waarna ik weer terug naar huis ging.

 

Vrijdag 4 januari

Al een tijd was ik op zoek naar een goede dweil voor in huis. Ik had een heel goedkoop ding wat ik ooit eens bij de Action kocht, maar hij werkt echt waardeloos. Ik had nog een cadeaubon liggen, dus een goede reden om die te gebruiken voor een dweil. Ik heb hem nog niet gebruikt, maar ik ben heel benieuwd hoe hij is!

In de middag deed ik de boodschappen, want door de feestdagen waren alle kasten zowat leeggegeten. Daarna was het tijd om weer te werken, een avonddienst dit keer!

 

Zondag 6 januari

Zaterdag moest ik de hele dag werken, dus dat was niet zo bijzonder. Zondag maakte ik lekkere blueberry lemon muffins, die smaakten zó goed!

’s Middags gingen Stijn en ik naar de bioscoop, we gingen naar Fantastic Beasts: The crimes of Grindelwald. Als je deel 1 gezien hebt, dan is dit zeker een aanrader. Wij vonden hem erg goed!

Om onze date af te sluiten gingen we naar Asaka in Enschede. Hoewel het er erg druk was, hebben we genoten van het heerlijke eten!

 

Donderdag 10 januari

Een kleine sprong naar donderdag. Dat bedoel ik dus met dat ik nog even moet wennen aan het maken van foto’s, haha. Al moet ik zeggen dat de dagen ervoor niet heel spannend waren omdat ik gewoon moest werken. Toen ik donderdagochtend op kantoor kwam, leek het wel alsof de lucht in brand stond. Het zag er zo mooi uit!

 

Vrijdag 11 januari

Vrijdag had ik weekend, yes! Ik maakte ’s morgens al de saus voor haché en probeerde een nieuw recept. Normaal gebruik ik een pakje van Honig voor de saus, maar wilde het nu eens zonder pakje of zakje proberen. En ik kan je zeggen, het is veel lekkerder op deze manier!

In de middag hadden Stijn en ik een bezichtiging voor een woning. We willen namelijk een huis gaan kopen. We hebben een goed gevoel bij de woning, dus ik houd jullie op de hoogte hihi.

 

Zaterdag 12 januari

Het was alweer even geleden dat we afspraken met z’n vieren, hoog tijd dus! Marloes is kort geleden verhuisd, dus spraken we af in haar nieuwe woning. Een fotootje kan niet missen natuurlijk!

En tja, om de traditie niet te onderbreken aten we heerlijke sushi en hebben we onze buikjes volgegeten en gezellig gekletst en vooral gelachen. Ouderwets gezellig was het weer!

 

Zondag

Ik sliep nog een nachtje bij mijn ouders en plande met Marloes een dagje in de Zwaluwhoeve. Zo af en toe doen we dat en hoewel we geen groot fan zijn van alle sauna’s, hebben we heerlijk kunnen ontspannen. Klaar voor een nieuwe week!

 

Ik wil je bedanken voor het lezen van dit artikel en ik hoop dat je volgende week natuurlijk weer terug gaat komen :)

9 Responses to “Photo Diary #57 | Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Let’s do this!”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube