Photo Diary #56 | Drukke weken, Demi Lovato concert en een Solex-tour!

Zo, dat waren een paar drukke weken! Ik was veel op kantoor te vinden, maar deed daarnaast ook veel leuke dingen. Zo ging ik met mijn zusje naar het concert van Demi Lovato in Amsterdam, at ik gezellig pizza met collega’s en deden we met ons gezin een Solex-tour, iets wat ik nog niet eerder gedaan had! Lees je weer mee? :)

Twee weken geleden bestelde ik voor het eerst een box van Hello Fresh. Ik had er al zóveel over gelezen en gehoord, en dagelijks word ik bekogeld met kortingscodes, dat ik het wel een keertje moest gaan proberen. Ik koos voor de Quick & Easy box, aangezien Stijn en ik beide fulltime werken en daarna niet veel zin hebben om nog uren in de keuken te staan. Deze gerechten zijn binnen 25 minuten bereid, dus dat is helemaal prima! Ik kon zelf kiezen wanneer het bezorgd werd en eenmaal bezorgd was het een feestje om de doos open te maken.

Van de 3 gerechten heb ik er 1 gefotografeerd, wat het liep allemaal iets anders. Deze plaatpizza ging wel, dit was makkelijk te bereiden en ook nog erg smakelijk! Wel gaf Stijn meteen aan dat hij de porties wat weinig vond, hij is namelijk een grote eter. En daarnaast miste hij ook vlees. Hier had ik niet echt naar gekeken, ik koos namelijk voor gerechten wat mij lekker leek. En toevallig waren 2 gerechten hiervan vegetarisch. Ik heb er zelf niet zo’n problemen mee, maar hij miste toch wel een soort van bite. Maar verder, erg smakelijk!

Het tweede gerecht was aardappeltjes, broccoli en een stukje vis. Niet een heel bijzonder gerecht, iets wat ik zelf ook wel zou maken zonder Hello Fresh. We vonden het beide smakelijk, maar ook nu vonden we de porties wel wat klein. Qua aardappeltjes was het prima! Maar er zat een stonk broccoli bij van 200 gram voor ons beide, en normaal gesproken eten we ruim 500 gram hiervan. Het is niet zo dat we niet genoeg gegeten hadden hoor, maar iets meer groenten had gemogen.

Het derde gerecht was een drama. Het zou orzo risotto moeten worden, maar dat mislukte totaal. Ik had nog nooit orzo gemaakt, dus ja, dat ging niet goed. Haha! In plaats van orzo heb ik er maar wat pasta bij gemaakt, en dit was eigenlijk net zo lekker!

Of ik weer een Hello Fresh box zou bestellen? Nee, ik denk het niet. Als ik kijk wat we precies gekregen hebben en wat we ervan konden maken, vond ik dat het geld niet waard. Oke, het was nu een probeer-box voor een mooi bedrag. Maar om daar zo’n 40 euro voor te betalen, nee. Voor dat geld doe ik voor de hele week boodschappen, haha! Maar leuk om eens zo’n box te proberen!

Het was weer tijd om de nagels te doen! Dit keer ging ik voor een babyboom effect. Dit had ik voorbij zien komen op social media en ik vind het zo gaaf!

Vorige week maandag gingen we met ons team na werktijd een hapje eten bij Happy Italy in Enschede. Ze hebben het concept dat je je restjes mee kunt nemen in een pizza doos, mocht je het niet op kunnen krijgen, zo grappig! We hebben lekker gesmuld en vooral gelachen!

Dinsdag was de grote dag waar mijn zusje al lang naar uit keek: het concert van Demi Lovato! Zij had 2 kaartjes gescoord en ze vroeg of ik mee wilde. We waren al op tijd bij AFAS Live in Amsterdam, rond een uur 1 in de middag. De deuren zouden pas rond 18:30 open gaan, dus we hadden een flinke zit voor de boeg en poeh, dat hebben we geweten!

Het wachten was het meer dan waard, want we scoorden fantastische plekken bij het podium! Ik ben verder niet zo’n hardcore fan van Demi, mijn zusje daarentegen wel. Ik kon dus niet met alle nummers mee schreeuwen, maar ik heb er zeker van genoten!

Vrijdag had Stijn een etentje op zijn werk, dus kookte ik voor mijzelf. Daar hoefde ik niet lang over te twijfelen, aangezien Stijn spinazie niet lekker vindt. Penne met spinazie it is!

Zaterdagmorgen sliepen we heerlijk uit, dat is ons standaard dingetje op zaterdag mits ik niet hoef te werken. ’s Middags gingen we Enschede even in om een cadeau voor mijn zus te kopen en om over de markt te lopen waar we groenten en fruit kochten. Vanuit daar reden we door naar Hoogeveen voor een weekendje bij m’n ouders.

Op zondagmorgen werden we wakker gemaakt door de geur van heerlijke warme broodjes uit de oven. We noemen het altijd ‘Hotel mama’, maar het is ook echt zo, haha!

Zondag was mijn zus jarig! En in plaats van dit te vieren in een kringetje met worst en kaas, besloten we om een leuke activiteit te doen! We deden een Solex-tour, ik heb nog nooit zoveel lol gehad op de weg, haha. Ook Stijn heeft zich goed vermaakt!

Als afsluiter aten we bij een pannenkoekenhuis, waar ik heerlijk smulde van een hawai pannenkoek!

 

Fijne week allemaal! :)

 

16 Responses to “Photo Diary #56 | Drukke weken, Demi Lovato concert en een Solex-tour!”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube