Photo Diary #55 | Hotelletje in Den Haag, sushi en goed nieuws!

Goedemorgen! Het is weer maandag, tijd voor een nieuwe Photo Diary! Zo hadden we nog een weekje vakantie en vorige week moesten we weer aan de bak, wat zich resulteerde in wat minder foto’s. Vandaar dat dit een Diary van de afgelopen 2 weken is. We klungelden lekker aan in huis, gingen een paar dagen naar Den Haag en kreeg Stijn goed nieuws op zijn werk. Lees je mee? :)

In onze vakantie hebben we echt geluk gehad met het werk, het was heel zomers! Soms iets tè warm in onze woning, waardoor we vaak verkoeling zochten. Zo gingen we o.a. naar de ouders van Stijn omdat het daar een stuk aangenamer was. Vraag me niet waarom ik vervolgens hete thee ben gaan drinken, maar ik had ooit eens gelezen dat dat juist goed is met warm weer. Al had ik daar na de eerste slok al meteen spijt van, hihi.

In onze tweede week vakantie boekten we last-minute een hotel in Den Haag. We hadden geen vakantie op de planning staan dit jaar, maar het is toch wel fijn om er even uit te zijn. En ik moet zeggen dat ik altijd wel een vakantiegevoel krijg in de buurt van Den Haag en Scheveningen! We verbleven in een mooi Fletcher hotel en de lobby zag er prachtig uit!

Nadat we de spullen in de hotelkamer gelegd hadden, gingen we met het OV naar Den Haag centrum. Daar liepen we de stad door, bekeken wat winkels maar poeh, het was warm! Ik houd helemaal niet van die hitte en pashokjes kom ik al helemaal niet in, haha. ’s Avonds zochten we verkoeling door lekker sushi te eten. Dat smaakte weer goed!

Deze variant was nieuw voor mij, maar hij is overheerlijk! Sushi met zalm, komkommer brie en bieslook. Zeker het proberen waard!

Onze hotelkamer zelf was niet bij zonder, maar eerlijk is eerlijk, we hebben er alleen maar gedouched en geslapen in feite. Dus prima te doen! Wel konden we een prachtige zonsondergang spotten vanaf de kamer!

Hotel ontbijtjes, je kunt mij er wakker voor maken! Zelfs Stijn kan ervan genieten, aangezien hij normaal geen ontbijt eet. Een goede start van de dag!

De tweede dag stond Scheveningen op de planning. De dagen hadden we beter om kunnen wisselen, want het weer was totaal omgeslagen! Het was mistig en hierdoor ontzettend fris. Liepen Stijn en ik daar in zomerse kleding, haha. Wel jammer, want we hadden echt zin om lekker over het strand te lopen en ons te vertoeven bij een strandtent. In plaats daarvan liepen we over de pier en de boulevard. Ook leuk!

Stijn mocht kiezen waar we gingen lunchen, dus we strandden bij het Pannenkoekenhuisje. Mijn creatie was bijzonder, maar erg lekker! Stijn kon niet kiezen en ging maar voor een saaie nutella pannenkoek. ;)

Vorige week maandag was ik nog een dag vrij, Stijn was inmiddels al weer aan het werk. Ik besloot om eens naar de kapper te gaan, want dat was alweer een poos geleden. Ik was mijn lange haren meer dan zat, vooral tijdens de hete dagen. De schaar mocht erin! Het is iets korter dan wat ik aangegeven had (overkomt mij al-tijd!), maar hé, het groeit wel weer aan.

Als avondeten maakte ik roerbakmie met shoarma en groenten. Makkelijk tijdens warme dagen en erg lekker!

Stijn kwam ook thuis met goed nieuws; een dag na onze vakantie moest hij meteen op gesprek komen. En waarom? Het bedrijf waar hij werkt gaat hem vast in dienst nemen, whoehoe! Om dit te vieren haalde Stijn een taartje, nomm!

Dinsdag moest ik weer aan de bak, dat was even in komen weer! Gelukkig hoefde ik maar een half dagje te werken en ging ik daarna de Primark even in. Daar ben ik misschien al wel een jaar niet geweest, zo lang! Ik had een aantal basic dingen nodig en de bh’s vind ik ook altijd erg fijn daar.

De rest van de week maakte ik geen foto’s. We deden dan ook niet veel bijzonders eigenlijk. We waren elke dag aan het werk, wat lange dagen zijn. En de rest van de avond zijn we niet vooruit te branden en gaan we alweer op tijd slapen. Je kent het ongetwijfeld! ;) Zaterdagmiddag gingen we nog naar Stijns ouders om een hapje mee te eten. Ik kon het niet laten om deze mooie hortensia’s op de foto te zetten. Ik vind dat zulke mooie bloemen!

 

Fijne week allemaal weer! :)

4 Responses to “Photo Diary #55 | Hotelletje in Den Haag, sushi en goed nieuws!”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube