Photo Diary #52 | Drukke weken, Unilever Event en Me-time

Hoi allemaal! De afgelopen paar weken waren druk en en vooral erg vermoeiend, wat de radiostilte op mijn blog verklaarde. Soms moet je voor jezelf kiezen om jezelf niet voorbij te lopen. Dat is wat ik deed door een pauze te nemen, en dat voelde goed! Tijd is soms je ergste vijand, ik weet er alles van. Toch probeer ik de draad weer op te pakken door meer te schrijven, want het is toch wel iets wat ik ontzettend graag doe. Om te beginnen met deze Diary! Het is geen logisch fotoverslag van een week, maar laten we zeggen; een samenvatting met hoogtepunten van de afgelopen paar weken. Lees je verder?

Maandag 19 februari

Precies een maand geleden ging ik met Marloes naar de bioscoop. Dat was lang geleden zeg! We gingen naar de nieuwste film van 50 Shades. Eerlijk? Ik vond ‘m niet geweldig. Leuk en vermakelijk om naar te kijken, maar niet bepaald spannend! Heb jij hem ook gezien? En wat vond je ervan?

 

Dinsdag 20 februari

Van maandag op dinsdag bleef ik een nachtje bij m’n ouders slapen, aangezien de film gisteravond laat was. ’s Middags ging ik met m’n moeder langs de Action om te snuffelen. Leuk om zoiets weer te kunnen doen samen! Komt niet vaak meer voor, sinds ik niet meer in Hoogeveen woon. Dus van dit soort momenten kan ik extra genieten!

’s Middags was ik ook nog bij m’n ouders, mijn moeder was ook gezellig thuis. We kletsen, dronken thee en ik las nog een tijdschrift. Aan het eind van de middag reed ik weer terug naar Enschede om te werken, want ik had een avonddienst!

 

Donderdag 22 februari

Donderdag waren Stijn en ik allebei vrij door omstandigheden. Stijn zijn opa werd namelijk deze dag begraven. De dienst was mooi, een waardig afscheid. Omdat we toch in de buurt van Hoogeveen waren, aten we bij mijn ouders een hapje mee ’s avonds. Er stond heerlijke hutspot klaar, smullen!

 

Zaterdag 24 februari

Weekend, eindelijk! Naast de huishoudelijke taken die ik vaak uitstel naar het weekend toe, gunde ik mezelf ook wat tijd om me terug te trekken in mijn beautykamer om wat foto’s te maken. Lekker om zo bezig te zijn!

 

Maandag 26 februari

Maandag werkten Stijn en ik beide, en ’s avonds stonden we samen in de keuken om iets nieuws te proberen. We maakten het Griekse gerecht Pastitio. Een opstapeling van een speciaal pastasoort, een gehaktmengsel met Griekse tomatensaus en bechamelsaus. Ontzettend machtig op de maag, maar het smaakte heerlijk!

 

Dinsdag 27 februari

Dinsdag was een troosteloze dag, bah! Het was mega bewolkt, het regende veel en het was koud. Niets aan! Gelukkig was ik een dag vrij en bleef ik lekker binnen.

 

Zaterdag 3 maart

De rest van de week was ik veel aan het werk, en ook zaterdag plakte ik daar een aantal uurtjes achteraan. Ik had een aantal uren extra overgenomen en besloot om deze thuis te werken. Dit was de eerste keer dat ik thuis werkte, maar het bevalt super goed! Vooral lekker om de deur niet uit te hoeven en met name in het weekend is dat lekker aangezien Stijn dan ook thuis is.

 

Zondag 4 maart

Zondag sliepen we heerlijk uit samen en startten we de dag rustig. ’s Middags gingen we naar onze buurtjes om spelletjes te spelen. Toch nog een beetje actief geweest op deze luie zondag!

 

Dinsdag 6 maart

Ik had sinds lange tijd weer een leuk event gepland staan in Amsterdam waar ik samen met Priscilla naartoe ging. Het was een event van Unilever waar veel merken onder vallen zoals Andrélon, Dove, Vaseline etc. Dus daar had ik veel zin in!

We werden ontvangen met lekker drankjes en hapjes. Ik vind het altijd zo leuk om te zien hoeveel moeite er gedaan wordt op een event om alles mooi aan te kleden en te presenteren!

Bij binnenkomst werd verzocht om onze schoenen uit te trekken en liepen we rond op deze hotel-slippers. Het hele gebouw was schoen-loos namelijk. Een gekke gewaarwording, maar het had ook wel iets!

Een korte impressie van het event, met presentaties van nieuwe/vernieuwde producten van bekende merken zoals Simple, Andrélon, Dove en nog meer. Super interessant! Ik kreeg een goed gevulde goodiebag mee met producten, dus jullie kunnen daar binnenkort reviews van verwachten!

 

Donderdag 8 maart

Donderdag ging ik met mijn zusje mee naar een auditie voor een nieuw talentenprogramma op tv in Amsterdam. We mogen er helaas (nog) niets over vertellen, maar in april hoort ze er meer over! Spannend dus! ’s Avonds at ik bij mijn ouders nog een hapje mee en daarna reed ik weer lekker naar huis, terug naar Stijn.

 

Zaterdag 10 maart

Zaterdag werkte ik de hele dag, maar de dag vloog voorbij omdat er iets fijns in het vooruitzicht stond, namelijk sushi! De ouders van Stijn hadden nog nooit sushi gegeten, dus namen we ze mee uit eten samen met de broer en vrouw van Stijn. We hebben er weer lekker van genoten!

 

Maandag 12 maart

Maandag was ik lekker een dag vrij en hoewel ik van alles gepland had staan, vloog de dag om. Kennen jullie dat? ’s Morgens was ik al op tijd uit de veren, want ik liet mijn nagels doen. Ik ging dit keer voor een naturel kleurtje, lekker draagbaar!

 

Dat was ‘m voor deze keer! Zoals ik al vertelde, er zit niet echt een logica in, want vorige week maakte ik verder geen foto’s. Deze komende week wil ik weer volop foto’s gaan maken, zodat er volgende week maandag weer een ‘normale’ Photo Diary van 1 week online kan komen! Fijne week allemaal!

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

One Response to “Photo Diary #52 | Drukke weken, Unilever Event en Me-time”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube