Photo Diary #51 | Huismus, borrelen met collega’s en afscheid

Goedemorgen! Het is weer maandag, tijd voor een nieuwe Photo Diary! Afgelopen week was ontzettend druk en hectisch, maar toch heb ik wat foto’s voor jullie kunnen maken om deze drukke week samen te vatten. Zo deed ik de gewone huishoudelijke dingen, ging ik borrelen met collega’s op vrijdagavond en hadden we een rustig weekend. Lees je mee?

Maandag 12 februari

Maandag was zoals gewoonlijk een normale werkdag. ’s Middags was ik redelijk op tijd vrij, dus reed ik langs de Lidl om de boodschappen in huis te halen. Moet ook gebeuren!

Voor het avondeten probeerde ik iets nieuws: stamppot rucola. Heel bijzonder, maar Stijn en ik vonden het allebei lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!

 

Dinsdag 13 februari

Toen ik ’s avonds terug kwam van mijn werk, lag er een leuk pakketje voor me klaar van Merci Handy Benelux. Vier tubes handcrème in een bed van donzige veren. Super schattig! Mijn handen zijn de laatste tijd super droog, dus deze tubes kwamen als geroepen om uit te testen!

 

Woensdag 14 februari

Woensdag was het Valentijnsdag. En hoewel ik er verder niet veel mee heb, werd ik op het werk wel verwend. Ik kreeg, samen met veel andere collega’s, een nieuwe laptop uitgereikt. Dit met als doel om ook vanuit huis te kunnen werken, ideaal dus!

 

Donderdag 15 februari

Donderdag was ik ook weer aan het werk en ’s middags dook ik de Action in. Of ik iets nodig had? Nee, niet echt. Maar je weet hoe dat gaat als je eenmaal binnen snuffelt, haha!

 

Vrijdag 16 februari

Vrijdag was ik onverwachts een lekker dagje vrij, heerlijk! Stijn kwam ook al op tijd thuis, dus we hadden lekker weekend! Ik ging ’s morgens naar de kapper om bij te knippen en deed meteen de boodschappen voor de week erop. Ik was toch in de buurt, dus why not!

’s Avonds sprak ik af met een aantal collega’s in Enschede om een hapje te eten. Ik ging voor de gebakken camembert en omg, dit was zó lekker!

Daarna doken we de kroeg in waar nog meer collega’s naartoe kwamen. We dronken een paar drankjes en hadden het gezellig. Vooral leuk om elkaar te zien en te spreken, zonder op kantoor te zitten. Een geslaagd avondje dus! Doe jij dit ook wel eens met collega’s?

 

Zaterdag 17 februari

Omdat ik een laptop had gekregen van het werk, wilde ik daar graag een extra beeldscherm bij hebben. Dit is ook vereist om thuis te kunnen werken, en daarnaast werkt het ook erg fijn. Dus na wat research gedaan te hebben (lees: mijn vader de opdracht gegeven;) ), gingen we naar de Mediamarkt om het beeldscherm daar te kopen. Goedkoop is het niet, maar ben er wel blij mee!

’s Avonds aten we bij een lokale pizzeria bij ons in het dorp, waar het eten altijd super goed voor elkaar is voor een klein prijsje. Ik ging voor een pizza en Stijn voor een schotel, smullen!

 

Zondag 18 februari

Zondag sliepen we lekker uit, we werden pas rond 11:00 wakker. Heerlijk zo’n zondag! ’s Middags gingen we naar de oma van Stijn, want afgelopen vrijdag is zijn opa helaas overleden.. We kwamen dus met heel de familie bijeen, wat erg fijn was! Op de terugweg ging de zon prachtig onder, wat een mooi plaatje opleverde.

Zondagavond kon ik het niet laten om mijn nieuwe beeldscherm uit te proberen en ik ben helemaal verkocht! Het werkt zoveel fijner dan op mijn laptop waarvan het scherm véél kleiner is. Mijn laptop koppel ik aan het beeldscherm, waardoor ik alles daarop kan bekijken. Ideaal! Stijn keek een serie op Netflix en ik schreef o.a deze Diary. En tja, toen was het weekend alweer om helaas! :(

 

Fijne week allemaal!

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

2 Responses to “Photo Diary #51 | Huismus, borrelen met collega’s en afscheid”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube