Photo Diary #50 | Verjaardag vieren, sushi en een prachtig perspakket!

Goedemorgen! Een Photo Diary van de afgelopen twee weken, omdat het iets beter uit kwam. De afgelopen 2 weken waren redelijk druk. Ik werkte volop, vierde mijn verjaardag en aten Stijn en ik lekker sushi. Lees je mee?

Dinsdag 30 januari

Dinsdag werkte ik, maar was lekker op tijd vrij. Aan het eind van de middag was de lucht zo mooi vanaf ons dakterras, dat ik er wel even een foto van moest maken!

 

Woensdag 31 januari

Na een lange werkdag maakte ik als avondeten een gehakttaart met groenten, zo lekker!

 

Donderdag 1 februari

Donderdag was een drukke werkdag, maar Stijn maakte me ’s avonds gelukkig door ijs te halen. De schat!

 

Zaterdag 3 februari

Zaterdagmorgen gingen we op bezoek bij de opa en oma van Stijn. Daarna gingen we lekker lunchen bij een eetcafé in de buurt, waar ik op aanraden van mijn manager moest gaan eten. En ze had gelijk, want het was heerlijk! We begonnen met een lekker soepje en daarna at ik een broodje carpaccio en koos Stijn voor een echte Hollandse gehaktbal.

Omdat het nog vroeg was, doken we de stad van Enschede in om te snuffelen in een aantal winkels. Niet dat we iets nodig hadden, maar lekker slenteren en neuzen is vaak net zo leuk!

Daarna reden we nog door naar de Deco Bazar in Eibergen om te kijken naar nieuwe bloemen en prullaria. Altijd leuk!

 

Zondag 4 februari

Zondag was een rustige dag, waarop we eigenlijk niet veel deden. We keken Netflix, ik dook in mijn kamertje om op te ruimen en keken vervolgens weer een serie. Heerlijk zo’n luie dag!

 

Woensdag 7 februari

Hiep hiep hoera! Woensdag was mijn verjaardag! Ik werkte een halve dag en mijn collega’s verrasten mij met een mooi pakketje. Super leuk en attent!

Toen Stijn ’s middags thuis kwam, had hij een mega bos bloemen meegenomen voor mijn verjaardag. Wat een lieverd! De vaas kreeg meteen een mooie plek op onze bar, zodat ik er vaak naar kan kijken.

Wie jarig is, mag bepalen wat er gegeten gaat worden. Dat was in mijn geval niet moeilijk, haha! We reden naar Enschede om lekker sushi te eten in ons favo restaurant. Lekker genieten samen!

 

Donderdag 8 februari

Donderdag was ik weer vroeg uit de veren en terwijl ik naar mijn werk wandelde, maakte ik een foto van de prachtige lucht die er toen was!

Op mijn verjaardag had ik een perspakketje gemist, dus deze haalde ik een dag later op. Daarin zat de nieuwste geur van Marc Jacobs, wauw! Dat is een prachtig verjaardagscadeau!

’s Avonds was het weer tijd om mijn nagels te laten doen, het was namelijk alweer 4 weken geleden sinds de vorige keer.

Ik ging dit keer voor een mooie roze kleur en heb de nagels dit keer wat korter gehouden omdat ik dat iets praktischer vindt. Blij mee!

 

Vrijdag 9 februari

Vrijdag werkte ik weer de hele dag en ’s avonds hadden we niet veel zin om te koken, dus bestelden we een pizza. Moet kunnen!

’s Avonds vierden we mijn verjaardag voor de familie van Stijn, wat resulteerde in een gezellige avond!

 

Zondag 11 februari

Het weekend waren we in Hoogeveen, om mijn verjaardag samen met die van mijn moeder te vieren. Zondagmorgen had mijn moeder lekkere broodjes gebakken, dus de dag begon goed!

Mijn zussen waren ook thuis, dus speelden we ’s middags spelletjes samen. Dit spel wat je ziet op de foto, Boonanza, is momenteel favoriet bij ons! ’s Avonds aten we nog bij mijn ouders en daarna reden we weer terug naar ons eigen paleisje. Op naar een nieuwe week!

 

Fijne week allemaal!

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

3 Responses to “Photo Diary #50 | Verjaardag vieren, sushi en een prachtig perspakket!”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube