Photo Diary #5 | Nieuw Essie rek, schoonmoeders recept en verjaardag vieren

Er is weer een weekje voorbij, vinden jullie de tijd ook zo snel gaan? Afgelopen week was een lekker weekje. Ik had wat afspraakjes buiten de deur, probeerde een recept van mijn schoonmoeder uit en vierde in het weekend alvast mijn verjaardag voor familie. Lees je mee?

Maandagmorgen deed ik wat boodschappen voor een aantal dagen. Ik woon tegenover een supermarkt, dus dat is ideaal!

’s Middags ruimde ik wat op in huis, deed een wasje en keek een paar afleveringen van The Vampire Diaries.

’s Avonds maakte ik een pasta carbonara, één van onze favoriete gerechten!

Na het eten hebben we een kast van Ikea in elkaar gezet. Niet heel moeilijk, die dingen heb je zo in elkaar! We zijn bezig met een project in de keuken en willen een soort van bar/keukeneiland maken. Deze kast is een onderdeel hiervan, de rest volgt nog!

Dinsdagmorgen deed ik rustig aan en klungelde wat aan. ’s Middags fietste ik naar de Aldi voor de rest van de boodschappen. Mijn auto stond nog bij de garage, dus ik moest alles meeslepen op de fiets. Een eitje, dacht ik. Maar het was toch zwaarder dan ik dacht!

Stijn vindt één gerecht super lekker en het liefst eet hij dat elke week wel een keer. Hij at dit regelmatig toen hij nog thuis woonde, dus ik vroeg mijn schoonmoeder om het recept. Het is een schotel, maar het is super makkelijk om te maken!

Wat je nodig hebt: aardappelpuree, gehakt, rode kool, appelmoes met kaneel en paneermeel. In een ovenschaal doe je eerst een laagje aardappelpuree, dan gehakt wat al geruld is, pot rode kool, laagje appelmoes met kaneel en vervolgens weer een laag aardappelpuree. Daar overheen doe je paneermeel met wat boter voor een krokant laagje. Dit gaat vervolgens een half uur in de oven op 200 graden en voilá! Super makkelijk en heel lekker om te eten!

’s Avonds lakte ik mijn nagels en keek een aantal YouTube video’s.

Woensdagochtend stapte ik al op tijd op de fiets om te gaan sporten. Ik had een tweede proefles en dit ging eigenlijk wel heel erg goed. De dag erna (en nu nog steeds) heb ik wel heel erg last van mijn rug, dus ik denk dat ik met bepaalde oefeningen en krachttrainingen mijn rug wat overbelast heb. Ik neem nu dus even rust, want het is heel erg pijnlijk en vooral vervelend!

’s Middags kwam de pakketjesman met een nieuw rek voor mijn Essie lakjes. Tijd om alles uit te zoeken!

Tadaa! Ik heb al mijn kleuren gesorteerd op kleur en heb het tweede rek achter de ander gezet, waardoor het nu één groot rek lijkt. Dit ziet er zo mooi uit, ik ben er super blij mee!

’s Avonds maakte ik gekruide aardappelschijfjes met shoarma en sla. Makkelijk, maar wel lekker!

Donderdagmorgen was ik al vroeg wakker omdat ik niet goed kon slapen door mijn rugpijn. Ik besloot om maar uit bed te gaan en de dag rustig te beginnen.

Aan het eind van de ochtend liep ik even naar de supermarkt en kwam deze nieuwe smaak Oreo tegen. Ik nam het mee, maar de mintsmaak is toch wel heel vreemd in deze combinatie!

Kort nadat ik thuis kwam, belde de pakketjesman weer aan met een pakketje. Dit keer een nieuw parfum van Calvin Klein, hier gaan jullie snel meer over lezen!

Ik kocht nieuwe bloemen voor in huis, daar kijk ik altijd weer naar uit! Voor op de eettafel kocht ik bos rode tulpen en voor op de salontafel kleurrijke gerbera’s. Dit zijn mijn favoriete bloemen!

’s Middags filmde ik een video waarin ik mijn 6 favoriete MAC lipsticks swatchte. Heb je deze video al gezien?

Vrijdagmorgen begon ik met het bewerken van de video en at ik een ontbijtje.

’s Middags had ik een afspraak in Enschede en ging daarna even naar de Primark voor wat nieuwe sportkleding. Veel kleding was in de sale, dus ik scoorde een aantal sportbroeken voor maar 3 euro. Ka-ching!

Toen ik thuis kwam, lag er een pakketje bij de buren die ik gemist had. In het pakketje zaten nieuwe haarproducten van Guhl, ik ben er super benieuwd naar!

Zaterdagmorgen slapen we normaal gesproken lekker uit, maar we gingen om 10:00 koffie drinken bij Stijn zijn opa en oma. Ze hadden mijn verlovingsring nog niet gezien, dus een goede reden om weer eens heen te gaan. Daarna gingen we naar Stijns oom toe, die ons gaat helpen met ons keuken-project. We hebben even wat dingen door besproken, zodat hij aan de slag kan gaan met het lassen.

Het ziet er niet heel smakelijk uit, maar dit was ons avondeten ’s avonds. Gekruide aardappelpuree, mexicaanse groentenmix en een stukje vis met broccoli.

Zondagmorgen maakten we wat schoon in huis en rond 12:00 kwamen mijn ouders op bezoek. We haalden broodjes bij de supermarkt en lunchten samen.

’s Middags kwam ook nog mijn zus en haar vriend langs om mijn verjaardag te vieren. Ik ben morgen pas jarig, maar aangezien mijn familie nu verder weg woont, was het praktischer om in het weekend af te spreken. Het was een gezellige middag/avond en ik vond het leuk om ze weer te zien!

 

Fijne week allemaal!

 

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

3 Responses to “Photo Diary #5 | Nieuw Essie rek, schoonmoeders recept en verjaardag vieren”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube