Photo Diary #49 | Laatste laserafspraak en naar de bioscoop

Goedemorgen! Na aanleiding van de vorige Photo Diary waarin ik mijn dilemma aan jullie voorlegde of ik de Diary nu wekelijks ging plaatsen of niet, kreeg ik veel reactie dat jullie het artikel toch liever elke week willen lezen om te zien wat ik de afgelopen week beleefd heb. Dus bij deze! Er zal dus elke week weer een Photo Diary online komen. Het zal ongetwijfeld niet elke week heel spannend zijn, maar hé, that’s life ;) Lees je weer mee?

Dinsdag 23 januari

Maandag en dinsdag waren twee drukke dagen waarop de werkweek weer in volle gang was en ik lange dagen werkte. Dinsdagavond plofte ik daarom lekker op de bank met mijn laptop om een artikel te schrijven. Ondertussen keken we ‘Vier handen op een buik’, want het nieuwe seizoen is weer begonnen!

 

Woensdag 24 januari

Woensdag was wederom een drukke dag op het werk en ik kwam ’s avonds laat thuis. Cynthia vertelde op Twitter dat ze een boete had gekregen omdat ze een foto van iemand anders had gebruikt op haar blog (random foto van Google) en dat bedrag was misselijkmakend hoog! Mijn woensdagavond bestond dus uit het doorspitten van mijn eigen blog, want ik wist van mijzelf dat ik in het begin (en dan heb ik het over 2013 & 2014) ook niet heel nauwkeurig was met eigen foto’s. Denk aan inspiratie-artikelen, wishlists, bucketlist artikelen etc. Hoog tijd om de boel door te spitten, want ik zou het vreselijk vinden als ik ook zo’n boete zou ontvangen..

 

Donderdag 25 januari

Donderdag moet ik weer werken, verrassing! Maar om 17:00 had ik wel heerlijk weekend, yes! Ik haalde nog een aantal pakketjes op bij het postkantoor die ik gemist had, waaronder dit perspakket van Etos met een nieuwe verzorgingslijn. De geur hiervan is heerlijk! Ik ga ze lekker testen zodat er snel een review van online kan komen!

 

Vrijdag 26 januari

Vrijdag was mijn vrije dag, maar ik had een afspraak op de planning staan. Ik was dus al vroeg op pad, omdat ik naar Amsterdam Zuid af moest reizen. Altijd weer een wereldreis vanuit Twente, maar je hoort mij niet klagen hoor! Ik keek in de trein een serie op Netflix (de WiFi verbinding was oké, zeldzaam moment!), dus de tijd vloog voorbij.

Ik had een afspraak bij Jasmine Laser Clinics, alweer mijn 6e en laatste laserbehandeling! Als een godin nam ik weer lekker plaats op de ligbank en ging de behandeling van start.

Eerst deden we de bikinilijn, dan zat dat er alvast op! En daarna waren de onderbenen aan de beurt. Ik werd geholpen door een lieve meid en we kletsen over van alles, heel gezellig! Voor ik het wist zat de behandeling erop en zat ik weer in de trein op weg naar huis. Omdat de behandelingen nu achter de rug zijn, zal ik binnenkort een video opnemen over mijn ervaring en vertel ik je over de resultaten die behaald zijn!

Op de terugweg in de trein werd ik ineens niet lekker. Hoofdpijn, misselijk, bah! Stijn was daarom zo lief om me op te pikken op het station, zodat een half uur wachten en een busrit me werd bespaard. Eenmaal thuis ging het gelukkig iets beter, en bestelden we een pizza omdat het al vrij laat was op de avond.

 

Zaterdag 27 januari

Zaterdag sliep ik lekker uit, Stijn was al op tijd de deur uit voor een dag weg met vrienden. Ik had dus het rijk voor me alleen, heerlijk! Ik schreef een artikel en keek ondertussen een serie. Dit is zo’n leuke serie, kennen jullie ‘m? Hij heet ‘Call the midwife’. Ik vind hem geweldig en als ik de tijd heb, zet ik een aflevering op!

Ook werkte ik het huis aan kant, want hier kom ik vrijwel niet aan toe als we beide doordeweeks zo druk zijn. Ik haalde een poetsdoek door het huis en werkte een aantal wasjes weg. Ik kan er zo van genieten als het huis dan weer lekker ruikt naar wasverzachter! Herken je dit?

Als lunch had ik eens zin in iets anders dan een boterham. Ik maakte voor mezelf een wrap met roomkaas, sla, tonijn en komkommer. Deze combinatie kende ik nog niet tussen een wrap, maar hij was mega lekker! Dit ga ik zeker onthouden om mee te nemen voor een avonddienst!

’s Avonds gingen Stijn en ik naar de bioscoop, dat was lang geleden! We hadden wel pech om een parkeerplaats te vinden, aangezien FC Twente moest spelen en de bioscoop tegenover het Twente Stadion zit. Het was mega druk! Gelukkig is het ons gelukt om een plek te vinden achteraf. We gingen trouwens naar de nieuwe Maze Runner: The Death Cure. Echt waar, als je de vorige twee films hiervan gezien hebt, dan MOET je deze gaan zien!

 

Zondag 28 januari

Zondag de 28e, ons jubileum datum! Op 28 januari 2010 kregen we verkering, dus dat betekent dat Stijn en ik alweer 8 jaar samen zijn. Bizar hoe snel de tijd gaat! Deze foto uit de oude doos deelde ik op Instagram, kijk hoe jong we nog waren, haha!

Update van de acryl nagels! Ik heb ze nu 2,5 week geleden laten zetten en ik ben er nog steeds zo blij mee! Wel merk ik dat ik me ga storen aan de ‘uitgroei’, dus binnenkort maar een nieuwe afspraak maken om ze bij te laten vullen.

De rest van de dag deden we vrij weinig eigenlijk! Een beetje Netflixen, weer in bed kruipen en als avondeten een simpel soepje. Heerlijk zo’n relax-dag, dat hadden we echt nodig. Nu kunnen we er weer tegen aan voor de komende week!

 

Fijne week allemaal! :)

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

5 Responses to “Photo Diary #49 | Laatste laserafspraak en naar de bioscoop”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube