Photo Diary #47 | Gezelligheid met de Feestdagen en véél lekker eten!

Gelukkig nieuwjaar allemaal! :) Hoewel we al een aantal dagen in 2018 zitten, neem ik jullie toch nog even mee terug in de tijd. De laatste twee weken van december waren ongelooflijk druk. Op mijn werk draaide ik extra uren door de drukte en er stonden natuurlijk veel gezellige dagen op de planning met de feestdagen. Lees je mee?

Maandag 18 december

Maandag de 18e was een relaxte dag om mee te beginnen. ’s Morgens ontving ik mijn kerstpakket van werk, dat zag ik niet aankomen aangezien ik er nog maar een aantal maanden werk. Maar super leuk! ’s Middags moest ik werken en deden we met het team een Escape room, wat ik nog nooit gedaan had. Grappig om eens te doen, maar ik ben echt niet goed in al die verstopte hints, haha!

 

Dinsdag 19 december

Dinsdag had ik een avonddienst, dus ik had de ochtend lekker voor mezelf. Er waren in december natuurlijk superveel Youtubers die aan Vlogmas deden, maar ik had jammer genoeg niet de tijd om alles te kunnen kijken. Wel keek ik trouw de vlogs van Zoella, love her!

 

Donderdag 21 december

Donderdag werkte ik ook de hele dag en ’s middags hadden we een Kerstborrel. De borrel was buiten in de kou, dus we konden onszelf opwarmen met chocolademelk of gluhwein. De keus was makkelijk voor mij, haha!

 

Vrijdag 22 december

Vrijdag had ik een vrije dag, een lang Kerstweekend dus! ’s Morgens vroeg kregen we werkmannen op bezoek die bezig gingen om het dak te repareren waardoor we lekkage kregen.

Ik maakte me vlug klaar om boodschappen te kunnen doen, want het zou vast en zeker druk zijn daar. Gelukkig viel het mee en kon ik op 1 ding na alles krijgen!

Ik had een Max Pro krultang besteld om uit te proberen, aangezien dit de beste krultang zou moeten zijn Ik probeerde hem dus uit, maar ik ben niet echt overtuigd! De krullen waren binnen een aantal uur er alweer uit, jammer!

 

Zaterdag 23 december

Zaterdag was een luie dag, wat ik af en toe heerlijk vind! Ik werkte een aantal wasjes weg, gaf de badkamer een schoonmaakbeurt en ruimde wat op. Stijn ging ’s middags even weg met vrienden, dus kroop ik op de bank met een pot thee en keek de film ‘The Christmas Prince’. Lekker fout en voorspelbaar, maar zo leuk!

 

Zondag 24 december

Zondag was ook zo’n dag waarop we niet zoveel deden. De feestdagen beloofden drukke dagen te worden, dus we genoten van onze rust! ’s Avonds zaten we al op tijd klaar voor All you Need is Love met lekkere drankjes en hapjes. Genieten!

 

Maandag 25 december – Eerste Kerstdag

Op Eerste Kerstdag spraken we af met de familie van Stijn om lekker te brunchen; iedereen zou wat lekkers gaan maken. Stijn en ik maakten gevulde wraps. Een variant met roomkaas, gerookte zalm en ijsbergsla en een variant met pesto, sla, carpaccio, pijnboompitjes en parmezaanse kaas. Heerlijk!

Het broertje van Stijn had als voorgerecht ook carpaccio gemaakt, smullen!

En daarna kwam al het ander lekkers op tafel. Ziet het er niet heerlijk uit? We hebben ervan genoten in elk geval! Ook hebben we nog een stuk gewandeld, om al het lekkere eten enigszins te verbranden, haha.

’s Avonds reden we richting Hoogeveen naar mijn ouders, want Tweede Kerstdag zouden we daar zijn. We bleven dus meteen een nachtje slapen, net zo gezellig! Mijn zussen waren er ook en als echte spelfanaten namen we meteen plaats aan de keukentafel om een spel te spelen. Koehandel it is!

 

Dinsdag 26 december – Tweede Kerstdag

Goedemorgen! We beginnen Tweede Kerstdag met een heerlijk ontbijt wat mijn moeder had verzorgd. Een goed begin van de dag!

’s Middags was het weer spelletjes tijd! Ik vind dat zo leuk om te doen en al helemaal samen met Stijn en mijn zussen. Stuk voor stuk fanatiekelingen, haha!

’s Avonds gingen we lekker traditioneel gourmetten, wie niet tijdens Kerst! ;) Na het eten dronken we nog een kop koffie en reden we weer richting Haaksbergen. Super gezellig die feestdagen, maar ik was blij om weer lekker thuis te zijn!

 

Woensdag 27 december

Aan al het leuke komt ook een eind, al dacht ik dat niet toen ik de berg afwas zag staan. Wat een ellende! Dus een lekker muziekje aan en gaan met die banaan! ’s Avonds was het jammer genoeg weer tijd om te werken.

 

Vrijdag 29 december

Donderdag en vrijdag werkte ik de hele dag. Toen ik vrijdagmiddag thuis kwam, ging Stijn met me mee boodschappen doen. Wel net zo gezellig, en het scheelt mij weer sjouwen, haha!

 

Zondag 31 december

Omdat ik met Kerst vrij was, moest ik het weekend wel werken jammer genoeg. Dus ook oudjaarsdag was ik aan het werk. Gelukkig was ik ’s middags wel op tijd vrij, zodat ik nog wat aan Oudejaarsdag had. Wel kregen we op het werk een lekkere oliebol!

’s Middags reden we weer naar Hoogeveen om Oudejaarsavond daar te uit te zitten gezellig met mijn ouders en zussen. Mijn vader had weer wat tijd doorgebracht in de keuken en zorgde voor een goed gevulde tafel vol met snacks. Heerlijk!

Om 00:00 was het eindelijk zover, welkom 2018! Dit jaar kochten we geen vuurwerk, maar genoten van al het moois wat door anderen werd afgestoken. En veel dat het was! In de wijk waar mijn ouders wonen wordt altijd ontzettend veel afgestoken, dus genoeg te zien! Mijn zussen gingen daarna nog stappen in Groningen, maar Stijn en ik doken lekker in bed. Moet er niet meer aan denken om tot diep in de nacht te stappen, haha!

 

Fijne week allemaal! :)

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

7 Responses to “Photo Diary #47 | Gezelligheid met de Feestdagen en véél lekker eten!”

 • Jammer van die krultang zeg! :( ik zoek er ook nog steeds eentje die mijn krullen de hele dag goed houdt!

 • Wat een leuke foto’s weer =)
  Liefs Jorinda

 • Leuk om te zien. Al dat eten, jeetje! Wat lekker allemaal. Je bent een bikkel hoor; je hebt echt nog mega veel gewerkt tussendoor.

 • hobs:

  Misschien moet je het tekstje aan de zijkant van je pagina bijwerken. Daar staat namelijk dat je iedere doordeweekse dag een artikel post.

  • hobs:

   Ik zie dat je de tekst aan de zijkant hebt aangepast naar dat je hier om de dag iets post. Het is nu 23 januari en er staan nog maar 2 artikeltjes online voor deze maand. Misschien handig om hoe vaak je post open te laten. Je kunt bijvoorbeeld schrijven dat je regelmatig een artikel post. Nu leg je je vast en houd je je er niet aan.

   • Dank voor je bericht en dat je mijn zijkant-tekst zo goed in de gaten houdt :) De reden waarom ik heb staan dat ik om de dag iets post, is omdat ik dit als doel voor mezelf heb. Ik begrijp dat dit de afgelopen weken niet het geval is geweest, maar ik ga er mijn stinkende best voor doen om het wel weer te realiseren. Dus ik snap je voorstel voor een ander bericht aan de zijkant, maar voor nu laat ik het zo staan en kan ik je verzekeren dat ik mezelf hier aan ga houden ;)

 • Leuke foto’s en krijg honger van al die heerlijke foto’s van eten! De carpaccio wrap lijkt me ook erg lekker, die ga ik onthouden.

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube