Photo Diary #44 | Laserafspraak en gezellig gourmetten met de meiden!

Goedemorgen deze maandagmorgen! Ik heb een gezellig weekje achter de rug, een hele drukke ook trouwens. Zo werkte ik veel, reisde ik naar Amsterdam voor mijn vijfde laserafspraak en sprak ik af met de liefste meiden! Lees je weer mee?

Maandag 20 november

Maandagmorgen doe ik altijd rustig aan, als de mogelijkheid er is. Meestal plan ik mezelf uit op de maandagochtend, handig dat ik dat zelf in kan roosteren! Zo schreef ik ’s morgens een artikel, ruimde ik het huis op want overal lag weer wat van het weekend. Lege chipszak, lege glazen. Een schone start van de week, dat heb ik het liefst!

’s Avonds had ik een avonddienst, maar moest ’s middags al op tijd beginnen. Ik maakte voor mezelf een couscous-salade om mee te nemen als avondeten daar!

 

Dinsdag 21 november

Dinsdag zat ik al weer op tijd in de bus en de trein, op naar Amsterdam! Dit keer niet voor een event, maar voor mijn alweer 5e laserafspraak bij Jasmine Laser Clinics. Het was een herfstige dag dinsdag, niets aan!

Zoals altijd werd ik weer vriendelijk ontvangen in de kliniek met een lekker kopje thee. Zo kletsten ik gezellig met de (huid)therapeute en gingen we daarna naar de behandelkamer.

Het was mijn 5e laserbehandeling, dus ik ben het inmiddels wel gewend. In januari zal mijn laatste behandeling zijn, dus dan zal ik een artikel schrijven met mijn verhaal over het hele traject en de resultaten ervan!

 

Donderdag 23 november

Woensdag maakte ik verder geen foto’s, aangezien ik de hele dag aan het werk was en verder ook niets bijzonders deed. Donderdagmorgen had ik een afspraak bij mijn nieuwe tandarts, spannend! Ik ben absoluut geen held bij de tandarts en zat dan ook met zweethandjes in de stoel. Vreselijk vind ik het! De tandarts heeft geluk, want ik mag 5 december nog een keertje terugkomen. Yes.. De rest van de middag en avond was ik weer aan het werk.

 

Vrijdag 24 november

Vrijdagmiddag was ik op tijd vrij, nog een voordeel van jezelf in kunnen plannen! Ik had dus heerlijk op tijd weekend. Het weer was nog goed, dus besloot ik om productfoto’s te schieten. Door alle drukte loop ik wat achter met reviewen, dus lekker om er even mee bezig te zijn!

Deze highlighter van MAC uit de Kerstcollectie.. adembenemend mooi! Ik durfde hem telkens niet te swatchen, maar nu was hij aan de beurt!

Aan het eind van de middag haalde ik wat boodschappen en kocht o.a dit maaltijdpakket met verse groenten en kruiden. Super leuk!

 

Zaterdag 25 november

Zaterdagmiddag reed ik naar Hoogeveen, waar mijn zus ook was. Samen besloten we om naar Zwolle te gaan om een hapje te eten. We hadden gereserveerd, maar kwamen in een gigantische file te staan! We stonden ruim 3 kwartier stil..

Iets later dan gepland, konden we toch nog aanschuiven bij La Cubanita. Ik had er nog nooit gegeten, dus ik was super benieuwd. Maar het smaakte goed!

 

Zondag 26 november

Zondagmorgen sliep ik lekker uit en aan het eind van de ochtend haalde Marloes mij op voor een wereldreis door ons land. We haalden eerst Priscilla op in Lelystad en reden daarna door naar Melissa in Rijswijk! Poes en Muis verwelkomden ons al, cuties!

Ik houd van het huis van Melissa en Wesley, het interieur is ook zo gaaf! Kijk deze weelderige bos bloemen dan, zo mooi!

Altijd als we met de meiden samen komen, organiseren we een ‘ruilbeurs’. We nemen dan beautyspullen mee waar we zelf niets meer mee doen, en kijken we of we er iemand anders mee blij kunnen maken!

Als avondeten aten we dit keer geen sushi (heel verrassend!), maar gingen we ouderwets gourmetten. Lekkere stukjes vlees, salades, stokbrood. Genieten!

En we sluiten af met een gezellige groepsfoto met ons viertjes! Het was weer een geslaagde dag samen, blij met de vriendschap met deze meiden! :)

 

Fijne week allemaal!

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

6 Responses to “Photo Diary #44 | Laserafspraak en gezellig gourmetten met de meiden!”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube