Photo Diary #40 | Veel lekker eten, leuke afspraakjes en Furtjuh Live!

Het is jullie vast en zeker opgevallen dat er vorige week geen Photo Diary online kwam. Dit kwam omdat ik die week bijna geen foto’s maakte! Deze Diary van vandaag zal daarom wat meer foto’s bevatten, dus van twee weken. De afgelopen 2 weken waren druk en hectisch, maar ook weer erg leuk door de leuke dingen die ik deed tussen het werken door. Zo ging ik op kraambezoek, at ik een aantal keren sushi en ging ik naar de Furtjuh Live Show. Lees je mee?

Woensdag 18 oktober

Tussen de bedrijvigheid door moeten er ook boodschappen gedaan worden. Zo ging ik uit werktijd snel langs de Lidl voor de wekelijkse boodschappen, want we hadden letterlijk niks meer in huis!

Ook ontving ik een aantal leuke perspakketjes, waaronder dit mega make-up pakket van Essence! Hier word ik zo blij van! Binnenkort zal er een mix-artikel komen met hierin een aantal producten.

 

Donderdag 19 oktober

’s Morgens was ik al vroeg op pad om bij een vriendinnetje langs te gaan. Zij is een aantal maanden geleden bevallen van een prachtige dochter Mila, maar door alle drukte en de afstand is het er nog niet van gekomen om op bezoek te gaan. Dus we kletsten lekker bij en ik heb heerlijk geknuffeld met de kleine meid. Genieten!

Toen ik thuis kwam, werd er net een pakketje bezorgd met hierin producten van Bioré. Ik heb de producten al eens zien liggen bij het Kruidvat en ben er super benieuwd naar! Ik ga de producten lekker testen zodat er binnenkort een artikel van online kan komen!

Daarna maakte ik alvast het avondeten. Ik had avonddienst, dus maakte alvast een pastaatje voor zowel mij en Stijn. Ik nam een portie mee naar het werk en Stijn kon het zelf opwarmen na werktijd. Niets aan, zo los van elkaar eten, maar het is niet anders!

 

Vrijdag 20 oktober

Vrijdag was een normale werkdag, net als alle andere dagen. Normaal neem ik een boterham mee van huis, maar nu ging ik gezellig lunchen samen met een collega. Ook wel eens leuk!

Na werktijd gingen we met een hele groep collega’s uit eten bij Blue Sakura in Enschede. Sushi, nomm!

 

Zaterdag 21 oktober

Zaterdag, eindelijk weekend! Deze dag deden we eigenlijk niet zo heel veel. We klungelden lekker aan in huis, er lag nog wat afwas en wasgoed op mij te wachten wat aan kant moest. Stijn kwam ’s middags met het geniale idee om sushi te gaan eten. Hij was er zo sneu onder dat ik de avond ervoor sushi had gehad, dat hij er ook zin in had gekregen. Prima, zeg ik geen nee tegen! Na het eten reden we naar mijn ouders in Hoogeveen waar we een nachtje gingen slapen.

 

Zondag 22 oktober

Zondag sliepen we heerlijk uit en deden we lekker rustig aan. Toch wel fijn om even weer bij mijn ouders te zijn! En voor de geïnteresseerden: met mijn moeder gaat het steeds beter gelukkig! Ze is goed herstellende van de operatie en buiten wat lichamelijke ongemakken, gaat het eigenlijk heel erg goed!

’s Middags gingen Stijn en ik even naar de woonboulevard met als doel om te kijken naar nieuwe hoofdkussens. Hier zijn we gelukkig voor geslaagd!

Omdat mijn moeder het zo fijn vond dat het gezin weer ‘compleet’ was dit weekend en omdat ze zich goed voelde, wilde ze graag Chinees eten. Daar had ze zo’n zin in! Dus na een belletje konden we heerlijk genieten van een rijsttafel. Smullen! ’s Avonds dronken we nog een kop koffie en reden we weer richting huis.

 

Dinsdag 24 oktober

Dinsdag was een lange werkdag en ik was pas rond half 8 ’s avonds thuis. Zin om te koken had ik niet meer en was eigenlijk ook wel over mijn honger heen. Ik haalde daarom een maaltijdsalade, ook lekker!

 

Woensdag 25 oktober

Woensdagochtend moest ik vroeg beginnen en had een korte dienst. Dus ik was al lekker op tijd vrij! Meteen uit werk besloot ik maar boodschappen te doen, moet ook weer gebeuren. Lijkt geen eind aan te komen, haha!

Begin van de middag dook ik mijn beautykamer in, want ik ergerde mij kapot aan de hoeveelheid losliggende producten. Het was een chaos! Tijd om orde te brengen, want ik zag door de bomen het bos niet meer..

’s Middags pakte ik de bus naar Hengelo waar ik met Marloes af sprak om samen naar de Furtjuh Live Show te gaan in het theater. Ik was door Rutger uitgenodigd om een kijkje te nemen naar zijn show en aangezien dit in de buurt was, wilde ik dat graag! Marloes ging gezellig met me mee, veel leuker dan alleen natuurlijk.

We hadden toffe plekken in de zaal waardoor we de show goed konden zien. En de show zelf? Ik vond het heel erg leuk, haha! We waren wel één van de oudste bezoekers, maar dat maakt natuurlijk niets uit. We hebben ons kapot gelachen en de sfeer was erg leuk!

En de gezellige middag sloten we natuurlijk af met.. yes, sushi! We aten bij Kami in Hengelo, waar we nog nooit geweest waren. Het was mega druk, maar het eten smaakte heerlijk!

 

Donderdag 26 oktober

Donderdag had ik weer een avonddienst, wat betekende dat ik overdag iets meer vrije tijd had. Ik nam daarom even de tijd om wat productfoto’s te maken, alleen werkte het licht niet helemaal mee omdat het best bewolkt was!

 

Vrijdag 27 oktober

En ook vrijdag had ik een avonddienst, dus ik had pas laat weekend helaas! Wel stonden er heerlijke verse fruitwaters op de afdeling, dat smaakte goed!

 

Zaterdag 28 oktober

Zaterdag sliepen we lekker uit en keken we een aantal programma’s terug op TV. Doordat ik regelmatig avonden werk, missen we onze ‘gezamelijke’ programma’s vaak waardoor we dit terug moeten kijken. Hier nemen we vaak op zaterdagmorgen de tijd voor. Lekker rustig de dag beginnen!

Het was echt triest weer zaterdag. Het regende veel en het was grauw en donker buiten. We bleven daarom lekker binnen! Stijn pakte er een puzzel bij en ik speelde even Sims.

Aan het eind van de middag maakten we ons klaar, want ’s avonds gingen we uit eten met Stijns familie. Selfie time!

We gingen lekker wokken bij een restaurant in de buurt. Het was er super druk, maar het smaakte heerlijk!

 

Zondag 29 oktober

Goedemorgen! Ook zondag sliepen we lekker uit, wat heerlijk als dat kan in het weekend en er geen plannen zijn! We ontbeten (of eigenlijk brunchten) samen en ik maakte me rustig aan klaar voor de dag.

We reden naar Deurningen waar een mega tuincentrum is. Christmas World was daar ook al helemaal gereed, dus we konden al goed in de sfeer komen. Hebben jullie ook al de drang om de kerstboom op te zetten? ;)

Ook zeiden we even gedag bij het huisdier van deze tuincentrum, genaamd Willem. Wat een mega ding, niet?

We hebben zowat 1,5 uur geslenterd in het tuincentrum en waar loop ik mee naar buiten? Yes, een mok van Blond Amsterdam. Dit wilde ik al zo graag een keer hebben en nu vond ik er één die ik heel toepasselijk vond. Er staat ‘Beauty Queen’ op met allemaal make-up producten erop getekend. Super schattig!

’s Avonds ploften we lekker op de bank met een mok warme chocolademelk en genoten we van de eerste aflevering van All You Need is Love!

 

Fijne week allemaal!

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

5 Responses to “Photo Diary #40 | Veel lekker eten, leuke afspraakjes en Furtjuh Live!”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube