Photo Diary #39 | Spannende week en leuke perspakketjes

Goedemorgen allemaal! Afgelopen week was een hele spannende week kan ik je vertellen. De reden hiervan kun je lezen in het vorig artikel. Deze week zaten we dus veel in spanning, maar kregen gelukkig goed nieuws waardoor we weer rustig konden ademhalen! Verder ging ik lekker lunchen en kreeg ik leuke perspakketjes. Kijk je mee naar mijn week?

Maandag 9 oktober

 

Maandag was, zoals jullie wel wisten, een spannende dag voor mij en mijn familie. Mijn moeder werd geopereerd en dit zou 8 tot 9 uur duren, dus vrijwel de hele dag zaten we in spanning, wachtende op een telefoontje van de arts. Aan het eind van de middag kwam het verlossende woord: de operatie was goed gegaan en ze kon rustig wakker worden op de IC. Gelukkig! De komende dagen werkte mijn moeder keihard voor een spoedig herstel, wat nog niet zonder slag of stoten ging. Maar ze is een super sterke vrouw en mede dankzij daardoor is het haar gelukt om goed te herstellen na de operatie waardoor ze vrijdagmiddag al lekker naar huis kon! Nu lekker thuis herstellen in eigen omgeving. Ik wil jullie via deze weg heel erg bedanken voor alle lieve berichtjes, dat heeft mij super goed gedaan! :)

Op naar de foto’s! Om de tijd te doden maandag, ging ik maar boodschappen doen. De hele dag thuis zitten wachten heeft geen zin en de boodschappen moesten toch gehaald worden!

Door alle spanning hadden Stijn en ik beide niet zoveel trek. We aten daarom, heel makkelijk, een broodje kebab!

 

Dinsdag 10 oktober

Ook dinsdag waren Stijn en ik nog lekker samen. Ik had ’s avonds wel een avonddienst, maar overdag dus nog lekker samen! We ontbeten samen met een lekker belegd broodje.

’s Middags werd er een leuk pakketje bezorgd met hierin nieuwe producten van Spa Secrets van Kruidvat. Ze ruiken zo lekker!

Omdat ik ’s avonds moest werken, maakte ik al op tijd het avondeten. Ik maakte Kip Piri Piri met rijst, al vonden we het niet super lekker, haha!

 

Woensdag 11 oktober

Woensdag werkte ik de hele dag en ’s avonds deed ik helemaal niets. Ik voelde me heel erg moe (waarschijnlijk door alle spanning), dus ik dook op de bank en keek Heel holland bakt terug.

 

Donderdag 12 oktober

Donderdag had ik een vrije dag. ’s Morgens ging ik met schoonzusje Ashley langs bij mijn schoonmoeder, die een dag aan het oppassen was op ons neefje. Samen liepen we naar het dorp om samen te lunchen. Het zag er zo leuk uit binnen!

Ik bestelde een broodje brie, maar had niet verwacht dat hij er zo uit zou zien. Yumm!!

Bij de Hema kocht ik deze shower mousse. De geur is namelijk bijna exact hetzelfde als mijn favoriete shower mousse van de Rituals (the rituals of hammam). Dus ik ben benieuwd hoe deze van de Hema gaat bevallen!

’s Middags haalde ik Stijn op van zijn werk en samen reden we door naar het ziekenhuis in Groningen om mijn moeder te bezoeken. Ik kocht een klein bloemstukje om het iets op te vrolijken op de kamer!

Tussen het bezoek door aten we een hapje in het restaurant binnen het ziekenhuis. Voor dit alles betaalde ik ongeveer 10 euro en het was véél! Stijn heeft zelfs nog met mij meegegeten, zo vol zaten de bakjes. Maar lekker was het zeker!

 

Vrijdag 13 oktober

Mijn schoonvader werd vandaag 60 jaar, dus mijn schoonmoeder had als verrassing gepland dat wij met alle kinderen daar zouden gaan ontbijten. Hij had gelukkig niets in de gaten en het was gezellig samen! ’s Middags moest ik werken en ’s avonds deden we niets meer dan lekker bankhangen!

 

Zaterdag 14 oktober

Zaterdag was het zulk lekker weer! Dus het was extra balen dat ik vrijwel de hele dag moest werken.. Wel zocht ik een plekje op kantoor waar de zon wat binnenkwam, zodat ik er enigszins van kon genieten, haha!

Toen ik thuis kwam lagen er een aantal pakketjes op mij te wachten die Stijn had aangenomen. In één van deze pakketjes zaten deze nieuwe doucheschuim producten van Andrélon. Zo leuk dat ze nu met lichaamsproducten komen! De geur is in elk geval overheerlijk en ik kan niet wachten om ze te proberen.

Altijd als wij door het dorp langs de Zuivelhoeve winkel lopen, maakt mijn hart een sprongetje als ik de verse noten ruik. Ik vind dat zó lekker! Stijn had dit onthouden en kocht ’s middags een bakje met een notenmix. Dat was een fijne thuiskomer!

 

Zondag 15 oktober

Zondag was een rustige dag waarop ik eigenlijk best veel deed. Zo werkte ik alle was aan kant, stond er een berg afwas op mij te wachten en ruimde ik op. Verder keken Stijn en ik nog 2 films van The Hunger Games die ik nog nooit gezien had (yes, shame on me) en gingen we op tijd naar bed. Op naar een nieuwe week!

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

4 Responses to “Photo Diary #39 | Spannende week en leuke perspakketjes”

  • Marloes:

    Zo fijn dat het herstel van je mams zo voorspoedig gaat, wens haar maar veel beterschap <3
    Oh en je lunch van dinsdag, die ziet er zó lekker uit!

  • Wat een schattig bloemstukje kocht je voor je moeder! We hebben echt met je meegeleefd en ik ben zo blij dat alles goed is gegaan! Oe dat broodje brie verdient een prijs! Zo zien ze er nooit uit haha!

  • Ik ben zo blij dat het herstel van je moeder zo goed gaat! En ik zie allemaal lekker eten, haha. Niet goed voor mij!!

  • Emke:

    Wat een leuke foto’s! Ik ben erg blij dat het terug beter gaat met je moeder en wat lief dat je haar wat bloemen bracht! En wat een heerlijke producten van Andrélon! x

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube