Photo Diary #37 | Eerste Kerst event en een lekker rustig weekend!

Afgelopen week was een lekker weekje. Ik was veel aan het werk, maar de week werd onderbroken door het eerste Kerst-event wat op de planning stond. Verder hadden Stijn en ik een heerlijk rustig weekend, waar we ook echt aan toe waren! Kijk je mee?

Maandag 18 september

Maandag was niet zo’n bijzondere dag en ik maakte naast deze heerlijke opgewarmde maaltijd, verder geen foto’s. ’s Morgens was ik lekker in huis bezig en ’s middags ging ik naar werk voor een avonddienst. Ik nam een leftover lasagne mee van vorige week, maar hij smaakte nog heerlijk!

 

Dinsdag 19 september

Hoewel ik maandag tot ’s avonds laat werkte, zat ik dinsdag al weer op tijd in de trein op weg naar Amsterdam. Erg vond ik het niet, want er stond een leuk event op de planning waar ik voor uitgenodigd was!

Het event was op een prachtige locatie, namelijk in een spierwitte studio. Geef mij dat als blogkamer, alsjeblieft! Alles was weer top voor elkaar en de versiering was top! Het was een Kerst-event en door de aankleding kreeg ik dit gevoel ook echt. Ik vind het fantastisch!

Ik ging samen met Melissa en Priscilla naar het event, wat altijd gezellig is natuurlijk! We maakten een leuke foto samen en legden dit ook vast op een polaroid. Super leuk!

Tijdens het event maakten we kennis met zowel nieuwe merken als nieuwe producten. Dat vind ik echt één van de leukste dingen, iets nieuws leren kennen!

Na alle leuke merken en een hapje en een drankje, was het weer tijd om naar huis gegaan. Wat een leuke dag was dit zeg!

 

Woensdag 20 september

Woensdag en donderdag moest ik gewoon weer werken, dus dat waren verder geen spannende dagen. Althans, voor mij wel, maar voor jullie niet echt. ;)

 

Vrijdag 22 september

Vrijdag was ik ook aan het werk en toen ik thuis kwam, lag er een pakketje klaar in de keuken. Hij was zo leuk ingepakt! In het pakketje zat een nieuwe Bodylotion Mousse van Kneipp met Amandelbloesem geur. Heerlijk!

Als avondeten maakte ik Tabouleh, één van onze favoriete maaltijden op dit moment!

 

Zaterdag 23 september

’s Morgens sliepen we heerlijk uit en ontbeten we samen. Aan het eind van de morgen werd er een leuk perspakketje bezorgd met hierin nieuwe lichaamsproducten van Hema. Super leuk!

’s Middags hadden we veel klusjes op de planning staan. Zo moest het oud papier weggebracht worden, de boodschappen moesten gedaan worden en verder nog huishoudelijke dingen. Druk druk! We besloten dit allemaal maar zaterdag te doen, zodat we zondag lekker konden relaxen. We liepen ook nog een rondje door de Action, dat was lang geleden!

Bij de AH kwamen we dit tegen. Dit is voor ons als pindakaas-fanaten echt hemels! Toch vond ik ze aan de prijzige kant, dus namen we er één mee om uit te proberen. We gingen voor Zeezout Karamel.

Shopping! Zoals ik al vaker heb gezegd: ik neem Stijn niet vaak mee met boodschappen doen, want dit is het resultaat..

Het zonnetje ging langzaam onder en ik had de was nog buiten hangen. Het was zulk heerlijk weer vandaag!

Als avondeten maakten we hamburgers. Simpel, maar o zo lekker!

 

Zondag 24 september

Zondag was een lamlendige dag waarop we niet veel deden. Of nouja, ik nam mijn beautykamer onder handen. Dit is voor jullie inmiddels een bekend probleem van mij, haha! Door het vele werken kom ik aan veel dingen niet toe doordeweeks, dus verschuif ik alles naar het weekend toe. Ik zette een lekker muziekje aan en ging aan de slag!

Verder had ik nog was liggen. Véél was. Ook zondag was het heerlijk weer, dus besloot ik alle was maar aan kant te werken. Het kon buiten lekker drogen, dus zo klaar! De rest van de dag deden we niet veel bijzonders. Ik speelde even Sims, keek met Stijn tv en gingen we op tijd naar bed.

 

Fijne week allemaal!

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

5 Responses to “Photo Diary #37 | Eerste Kerst event en een lekker rustig weekend!”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube