Photo Diary #36 | Gezellig dagje Den Haag en een verjaardag

Oh meiden, ik schaam me diep! Afgelopen week heb ik, naast de Photo Diary, niets meer online gezet op mijn blog. Foei, Leonie! Ik werk nu sinds een aantal weken weer full-time en hoewel het fysiek totaal geen zwaar werk is, moet ik toch zeggen dat het behoorlijk wennen is. Ik heb minder vrije tijd en de vrije avonden díe ik heb, wil ik besteden samen met Stijn, aangezien we elkaar nu minder vaak zien doordat ik ook regelmatig in de avond werk. Maar ik ga het bloggen deze week weer oppakken, dus don’t worry! :)

Afgelopen week was een lekker weekje. Ik werkte veel, ging shoppen en ging zaterdag met Stijn spontaan een dagje weg met de trein! Kijk je mee naar mijn week?

Maandag 11 september

Maandag was ik overdag aan het werk. Toen ik thuis kwam had Stijn het eten al in de oven staan, lekker! ’s Avonds kwamen Stijns vader en broertje spontaan langs voor een kop koffie. Stijn haalde snel wat lekkers voor bij de koffie, ideaal als je tegenover de supermarkt woont! ;)

 

Dinsdag 12 september

Dinsdag was ook niet zo’n spannende dag. ’s Morgens was ik lekker in huis bezig met wasjes draaien en opruimen. En ’s middags ging ik alweer op tijd naar mijn werk voor een avonddienst. Als avondeten had ik voor het eerst een kant-en-klaar maaltijd gekocht bij de Lidl, gewoon om te proberen. Het was lekker pittig en het smaakte wel oké, maar nee, nooit weer!

 

Woensdag 13 september

Woensdag hoefde ik maar een half dagje te werken, heerlijk! Ik werk in Enschede en het is heel dicht bij het centrum, dus besloot ik na werktijd de stad even in te gaan. Dat was lang geleden!

Ik zocht naar wat nieuwe kleding bij Primark, maar ik kon op de één of andere manier niet slagen! Ik liep uiteindelijk naar buiten met sokken, haar elastiekjes en basic hemdjes.

O ja, en een nieuwe tas! Ik zocht een werktas die ik mee kon nemen naar kantoor, aangezien mijn handtas toch niet zo geschikt was. Ik zag deze leukerd hangen en was meteen verliefd!

 

Donderdag 14 september

Donderdag had ik weer een avonddienst. Ik besloot om zelf een salade te maken met couscous, kip, komkommer en tomaatjes. Veel lekkerder èn natuurlijk gezonder dan die kant-en-klare meuk van de Lidl!

 

Vrijdag 15 september

Donderdag een avonddienst en vrijdagmorgen weer aanwezig zijn op kantoor, goed gepland van mijzelf. NOT! Gelukkig hoefde ik maar een half dagje te werken. Wel was het een hele drukke morgen, aangezien de voorverkoop van de nieuwe iPhone 8 startte na 09:00. Wel kregen we nog een lekkere ‘Apple’-koek (snap je ‘m?;) ) omdat we zo hard aan het werk waren!

’s Middags na werktijd reed ik door naar Gronau (Duitsland), wat vanaf mijn werk maar ongeveer 15 minuutjes rijden is. Ideaal! Ik gooide mijn auto vol bij het tankstation en liep een rondje door de DM voor de nodige dingen. Zo raakte mijn concealer op en kocht ik boeiende huishoudelijke dingen zoals een afwasborstel, vochtig toiletpapier en schoonmaakmiddel.

Toen ik thuis kwam lag er een pakketje op mij te wachten. Zo leuk! The Body Shop heeft een speciale Halloween editie met de geur Vanilla Pumpkin en ik kan je vertellen; de lijn ruikt heerlijk! Binnenkort kunnen jullie hier meer over lezen.

Als avondeten maakte ik een lekkere pasta Hawai schotel. Dit gerecht kwam ik kort geleden tegen en is sindsdien favoriet hier thuis. Eigenlijk is het heel simpel te maken: je maakt een mengsel met hamblokjes, champignons, ananas en roomkaas. Dit alles meng je met gekookte pasta en dit doe je samen in de oven met wat geraspte kaas erover. Smullen maar!

’s Avonds was er niks leuks voor op tv, dus zaten we gezellig samen aan de eettafel. Ik speelde Sims en Stijn pakte zijn puzzel er weer eens bij. Lekker degelijk stel zo op de vrijdagavond, maar ik houd ervan, haha!

 

Zaterdag 16 september

Zaterdag waren Stijn en ik al vroeg op pad om met de trein naar Den Haag te gaan. ‘Maar Leonie, wat moet je in Den Haag?’, hoor ik je zeggen. Nou, we wilden lekker een dagje naar Scheveningen gaan, maar aangezien het weer niet zo mee zat, besloten we toch maar naar Den Haag te gaan. Het was alweer even geleden dat we samen een dag uit gingen, dus dat maakte het extra leuk!

Eenmaal in Den Haag slenterden we door de winkelstraat, zonder dat we ook maar een doel hadden. Normaal houd ik daar niet zo van, ik ben echt een gerichte shopper, maar nu vond ik het wel leuk!

 

Ik lokte Stijn met een smoes de ICI Paris binnen waar mijn oog viel op het nieuwe Heat palette van Urban Decay. Blijkbaar stond ik erbij te kwijlen, want Stijn vroeg waar ik over twijfelde. Toen ik hem de prijs noemde, zag ik dat zijn ogen uit de kassen vielen. Zoveel geld voor een ‘kleurendoos’, zoals meneer het zo leuk noemt. Toen zei hij heel lief dat ik het palette van hem kreeg, de schat! Vol trots liep ik met een gevuld ICI tasje naar buiten; mijn dag kon niet meer stuk!

Genoeg winkels gezien, tijd om de toerist uit te hangen! We liepen door China Town waarna we ongeveer een uur hebben rondgelopen in een grote Toko supermarkt. Dit vinden we zo leuk om te doen!

Sushi kon natuurlijk niet ontbreken op deze gezellige dag. We belanden bij Sumo, waar we heerlijk genoten van al het lekkers!

Met volle buikjes liepen we terug naar het station, waar we nog even een afzakkertje haalden bij de Starbucks. Stijn bestelde heel optimistisch twee latte’s in een groot formaat, maar poeh, dit vulde nóg meer! Met nóg vollere magen ploften we in de trein, op naar huis!

 

Zondag 17 september

Zondag sliepen we heerlijk uit, daar waren we aan toe! Ik bakte broodjes en brunchten samen. Daarna maakte ik mezelf klaar om naar een verjaardag te gaan van de dochter van een vriendin. Zij werd 1 jaar, dus dat was wel een feestje waard!

Ze keek haar ogen uit naar al die mooie cadeaus, haha!

Omdat ik redelijk in de buurt van Hoogeveen was, reed ik na de verjaardag door naar mijn ouders om een hapje mee te eten. Mijn vader bakt de lekkerste pannenkoeken, dus ik kwam als gelegen! Na het eten reed ik weer naar huis, schreef ik dit artikel en plofte ik samen met Stijn op de bank. Heerlijk!

 

Fijne week allemaal! :)

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

8 Responses to “Photo Diary #36 | Gezellig dagje Den Haag en een verjaardag”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube