Photo Diary #34 | Drukke eerste werkweek en naar de bioscoop

Zo, dat was me een weekje wel! Jullie hebben vast en zeker gemerkt dat er afgelopen week een radiostilte heerste op mijn blog. Sorry daarvoor! Echter kon ik de energie niet opbrengen om een update te schrijven of een review, want ik was helemaal gesloopt! Ik begon vorige week met de interne trainingen en ik kan je vertellen, deze waren intensief! Mijn hoofd raakte overvol van alle informatie, maar het was zeker interessant! Naast de trainingen ging ik een dagje naar Hoogeveen om wat leuks met m’n zussen te doen en kwam mijn familie in het weekend langs om de verjaardag van Stijn te vieren. Lees je mee?

Maandag 28 augustus

Goedemorgen maandagmorgen! Vol enthousiasme meldde ik mij op kantoor voor de eerste trainingsdag. Ik had er zin in! De groep met nog 7 anderen die ook begonnen had ik via Whatsapp al leren kennen, dus het was leuk om ze nu eindelijk in real-life te zien. Er was meteen een klik, dus dat maakte het alleen maar gezellig! De dag begonnen we met een voorstelronde, daar hoorde natuurlijk een mooi naamkaartje bij. Deze eerste dag stond voornamelijk in teken van het elkaar leren kennen, oriënteren in het gebouw en het opstarten van de computersystemen. Heel interessant! Aan het eind van de dag zat mijn hoofd vol informatie en was ik overspoeld met eerste indrukken. Een goede eerste dag, maar ik was wel moe!

 

Dinsdag 29 augustus

Dinsdag was de tweede trainingsdag waar ik geen foto’s heb kunnen maken i.v.m bedrijfsgevoelige informatie. Het was wederom een leerzame dag waarin we veel informatie kregen. Ik heb nog nooit zoveel geschreven in een schrift, zelfs niet op school, haha!

’s Avonds at ik gezellig thuis met Stijn en reed ik daarna naar Hoogeveen. Woensdag was mijn vrije dag en om mijn hoofd even leeg te maken, ging ik een nachtje slapen bij mijn ouders en zussen. Net zo gezellig!

 

Woensdag 30 augustus

Als ik dan toch in Hoogeveen ben, dan moet ik natuurlijk even langs bij Marloes en Finn! Wat een charmeur is het toch!

’s Middags ging ik met mijn zussen naar de bioscoop, dat was lang geleden dat we zoiets samen deden! We keken de film ‘Everything Everything’, wat absoluut een aanrader is!

Altijd als ik bij mijn ouders kom, maakt mijn moeder mijn favoriete gerecht. Stijn gruwelt van spinazie, dus jammer genoeg eten wij dit nooit. Dus op die manier word ik extra in de watten gelegd bij mijn ouders, hihi.

 

Donderdag 31 augustus

Donderdag was de derde trainingsdag waarin we veel praktijkoefeningen deden. Abonnementen aansluiten en installeren, problemen oplossen. Ik had er voor die tijd totaal geen verstand van, maar ik ben het gewoon leuk gaan vinden! De eerste twee dagen was vooral veel theorie, maar ik leer het snelst als ik het toe kan passen in de praktijk. Dus dit was top!

Toen ik ’s avonds thuis kwam had Stijn de burritos al in de oven staan, de schat!

Mijn schoonmoeder was jarig, dus daar waren we de rest van de avond.

 

Vrijdag 1 september

Vrijdag maakte ik overdag verder geen foto’s, maar het was de laatste trainingsdag bij KPN. We deden veel simulatie opdrachten waarbij de ene helft van de groep ‘klant’ was en de andere helft de deskundige. Heel leerzaam!

’s Avonds kakte ik helemaal in elkaar, wat een intensieve week was dit! Veel indrukken, mega veel informatie. Ik had ’s avonds dus ook nergens meer zin in, dus kroop ik achter mijn laptop om Sims4 te spelen. Ik kreeg woensdag de laptop van mijn vader mee waar de Sims4 wel op draait, dus yes!

Jammer genoeg wordt het weer sneller donker, helaas! Maar het leverde wel een mooie foto op, haha.

 

Zaterdag 2 september

Goedemorgen! Stijn en ik sliepen heerlijk uit, want daar waren we echt aan toe. Stijn had natuurlijk ook weer een lange werkweek erop zitten en we hadden zaterdag geen plannen verder. Heerlijk vooruitzicht! We haalden verse croissants waar we lekker van genoten.

De rest van de middag keutelden we lekker aan in huis. Ik liep behoorlijk achter met de was, dus dat moest ik in het weekend gaan doen. Verder stond er nog een berg afwas op mij te wachten en moest er schoongemaakt worden. Ik zal even moeten wennen aan het full-time werken straks in combinatie met het huishouden, maar dat komt vanzelf!

’s Avonds keken wij een nieuw programma, de Kroongetuige. Het was de eerste aflevering en ik vind het tot nu toe wel leuk!

 

Zondag 3 september

De boodschappen waren er deze week ook bij in geschoten, dus dit deed ik zondagmorgen maar even. Gelukkig was het heerlijk rustig!

’s Middags kwamen mijn ouders en zussen langs om nog de verjaardag van Stijn te vieren. Daarnaast was het alweer even geleden dat ze bij ons waren, dus extra leuk! Het was trouwens heerlijk weer, dus we zaten lekker buiten.

Mijn vader had zijn grote paella pan meegenomen waarin hij een heerlijk gerecht bereidde voor de familie. Nog steeds heerlijk buiten met een al ondergaand zonnetje, genieten!

 

’s Avonds gingen mijn ouders weer naar huis en keken Stijn en ik nog even tv. En toen was het weekend alweer om! Aankomende week heb ik weer een trainingsweek, maar dan in de praktijk. Ik schrijf dit artikel op dinsdag en gisteren (maandag) heb ik mijn eerste dag gehad. Ik vond het mega spannend! Ik moest meteen al met echte klanten chatten, whaa! Gelukkig loopt er veel begeleiding rond en kan ik nog veel vragen, gelukkig. De komende twee weken zijn we nog in praktijktraining en daarna kunnen we zelfstandig aan het werk. Ik ben benieuwd!!

 

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

2 Responses to “Photo Diary #34 | Drukke eerste werkweek en naar de bioscoop”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube