Photo Diary #32 | Pannenkoeken op de camping en zelf sushi maken

Afgelopen week was mijn laatste weekje vrij voordat ik met mijn nieuwe job start, dus daar heb ik goed gebruik van gemaakt. Ik klungelde lekker thuis aan, deed de usual huishoudelijke taken en keek uit naar een gezellig weekend waarin we zelf sushi gingen maken en óók nog eens gingen barbecueën met de buren. Kijk je mee naar mijn week?

Maandag 14 augustus

Goedemorgen! We beginnen de maandag met het bed verschonen. Het was buiten heerlijk weer, dus ik kon de lakens lekker buiten hangen. Heerlijk begin van de week, zo’n schoon bed!

’s Middags was ik lekker in huis bezig met vanalles en toen Stijn thuis kwam van het werk, reden wij naar een camping waar mijn ouders een aantal dagen stonden met hun caravan. Ik houd echt van het camping-leven! Als kind kampeerden we altijd en heb er zoveel goede herinneringen aan. Dus het was leuk om weer even terug te zijn!

 

Dinsdag 15 augustus

Dinsdag maakte ik niet veel foto’s. Ik was voornamelijk bezig met dingen regelen voor mijn nieuwe baan en werkte aan Blushing Beauty. ’s Avonds pakte ik mijn nieuwe agenda/planner die ik bij Stradivarius kocht erbij en vulde hem alvast in. Heerlijk om te doen!

Daarna probeerde ik meteen een nieuw masker uit die ik bij Lush had gehaald in ruil voor 5 lege potjes. Even had ik het gevoel dat ik een heel dekkende foundation op smeerde, doordat hij bijna huidkleurig is. Maar ik vind het een heerlijk masker, zeker aan te raden! O ja, ik smeer trouwens nooit een masker boven mijn lip, aangezien ik daar altijd jeuk krijg, haha!

 

Woensdag 16 augustus

Woensdagmorgen deed ik lekker rustig aan, waarna ik boodschappen ging doen bij de Aldi. Al weken ben ik super nieuwsgierig naar de voorverpakte sushirollen die in de koeling liggen. Telkens denk ik; nee, het zal vast niet smaken. Maar toch speelde mijn nieuwsgierigheid op en nam ik een doosje mee. Had ik nu maar naar mijn voorgevoel geluisterd, wat bah bah bah! De rijst is super plakkerig en de ingrediënten proef je niks van. Nee, verse sushi only!

’s Avonds na het eten ging Stijn weg met vrienden en ging ik nog even lekker buiten zitten met een paar tijdschriften. Het weer was nog heerlijk en het zonnetje scheen zelfs nog!

 

Donderdag 17 augustus

Goodmorning! Ik ontbijt, net zoals de andere dagen deze week, met magere kwark, cruesli en fruit. Ik wilde wat minder brood gaan eten, dus dit leek me de oplossing. Toch was mijn huid minder blij met deze beslissing, want halverwege de week kreeg ik ineens zoveel puistjes over mijn hele gezicht! Ik heb wel regelmatig een puistje, maar deze zit meestal op een hormonale plek zoals de kin of kaak. Maar nu kreeg ik ze op mijn voorhoofd, wang en neus. Geen gezicht! Ik vermoedde al een tijd dat ik niet goed tegen zuivel kan, dus ben vanaf dat moment al minder kaas gaan eten. Ik blijf komende week gewoon nog kwark eten, om even uit te testen of de puistjes ècht daar van komen.

’s Middags werd er een leuk pakketje bezorgd. Mijn eerste reactie toen ik de doos nog niet geopend had was dat hij heel zwaar aanvoelde. Wat bleek, er zat een kokosnoot in, haha! Verder zaten er de nieuwe haarproducten in van L’Oréal Elvive Extraordinairy Oil lijn met kokosolie. Ik ben ze momenteel aan het testen en ze zijn heerlijk!

’s Middags dook ik in mijn beautykamer en maakte een aantal productfoto’s. Het licht was gelukkig nog goed, dus daar had ik geluk mee!

Als avondeten flanste ik iets simpels in elkaar. Aardappeltjes, cordon bleu en een mix van mais en paprika. Simpel, maar lekker!

 

Vrijdag 18 augustus

Het is vrijdag, bijna weekend! In de morgen deed ik niet veel bijzonders naast het huishouden. ’s Middags lunchte ik achter de laptop en de rest van de middag was dit ook zo’n beetje mijn uitzicht. YouToube-video’s kijken, bloggen en de tijd vliegt om!

Na het avondeten gingen we het dorp even in, want Stijn wilde een boek kopen met sushi recepten. Ook kocht hij dit leuke boekje voor me, wat ik echt geweldig vind! In de weekvlog van komende week laat ik je inhoudelijk wat meer zien.

 

Zaterdag 19 augustus

Zaterdag waren we al op tijd uit de veren, want we gingen naar de markt in Enschede. Waarom zijn die markten altijd zo vroeg? We waren op zoek naar verse ingrediënten voor de sushi, maar gingen weer naar huis met dat èn heel veel vers fruit. Ik heb altijd gedacht dat groente en fruit op de markt duurder zou zijn, maar integendeel zelfs!

Op de terugweg stopten we nog bij de Aldi voor overige boodschappen voor de sushi en alvast wat dingen voor Stijns verjaardag.

Aan het eind van de middag kwamen Marloes en Richard bij ons en deden we de voorbereidingen voor de sushi. Dus ingrediënten snijden en rijst maken.

De rest van de avond maakten we veel verschillende rollen en smulden we er lekker van. Genieten!

 

Zondag 20 augustus

Omdat we zaterdag al op tijd wakker waren, sliepen we zondag lekker uit. ’s Middags maakte ik alvast een pastasalade voor de BBQ en sneed ik meloen. Aan het eind van de middag gingen we naar de buren waar we eerst een drankje dronken. De bovenburen kwamen er ook gezellig bij, dus we hadden een echte buurtbarbecue!

Een vol gedekte tafel voor 6 personen, check! De pastasalade vooraan is de salade die ik maakte. In de weekvlog van deze week laat ik je zien wat er allemaal in gaat!

Als toetje roosterden we marshmallows boven de bbq, heerlijk! We dronken nog een paar drankjes ’s avonds en liepen daarna naar huis. Scheelt dat het maar 1 deur verder was, haha!

 

Fijne week allemaal!

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

6 Responses to “Photo Diary #32 | Pannenkoeken op de camping en zelf sushi maken”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube