Photo Diary #31 | Nieuwe baan, keuken is af en dagje Amsterdam

Afgelopen week was een spannende, maar zeer positieve week. Onze keuken werd helemaal af gemaakt, ik had een sollicitatiegesprek en ging een gezellig dagje winkelen in Amsterdam. Kijk je mee naar mijn week?

Maandag 7 augustus

Maandag was weer een opstart-dag, waarin ik van alles deed. De was, schoonmaakwerkzaamheden en ik kroop ’s middags even achter de laptop. Ik deed een poging om Sims 4 te installeren op een andere laptop, aangezien hij op die van mij het niet deed. Maar jammer genoeg werkt deze ook niet op de andere. Helaas! Moet mijn vader er binnenkort maar even naar kijken.

Aan het eind van de middag werd ik gebeld dat de handgrepen voor onze keuken binnen waren gekomen. Eindelijk! Stijn monteerde ze meteen aan de deurtjes terwijl ik met het eten bezig was.

En af is de keuken! We zijn er zo blij mee en het staat zoveel beter in ons huis. Nu op zoek naar een volgend project, haha!

 

Woensdag 9 augustus

Dinsdag maakte ik geen foto’s, omdat ik eigenlijk niet veel deed. Ik was voornamelijk bezig met de sollicitatieprocedure van KPN (testen e.d.).

Woensdag maakte ik een heerlijke lunch, iets waar ik eigenlijk nooit de tijd voor neem. Meestal eet ik een simpele boterham met kipfilet of kaas, maar nu maakte ik er werk van. Ik schoot ietwat uit met de pepermolen, maar het smaakte heerlijk! Ik belegde het broodje met kipfilet, avocado en ei.

’s Middags ging ik naar de Action met een doel. I know, dat komt niet vaak voor, haha! Ik moest nieuwe enveloppen hebben van United Wardrobe en ik wilde graag een vaas met bloemen.

De prachtige vaas kostte maar €4,95, geen geld! Verder creëerde ik een bos met verschillende bloemen, wat ik erg vond lijken op van die Bloomon boeketten. Het staat in elk geval lekker vrolijk!

 

Donderdag 10 augustus

Donderdag maakte ik ook geen foto’s, op deze lunch na dan. Ik bakte voor de verandering eens een eitje voor op brood met daaronder een beetje pesto. Heerlijke combinatie! Verder bracht ik veel tijd door achter de laptop, niet een heel bijzondere dag dus, haha.

 

Vrijdag 11 augustus

Vrijdagmorgen om 09:00 had ik een sollicitatiegesprek bij KPN, spannend! Het gesprek ging goed en heb daarna nog een tijd meegekeken met een medewerker. Rond half 11 ging ik weer weg en deed ik een rondje Action.

Om de tijd maar te doden, deed ik meteen de boodschappen bij Lidl. Ik zou diezelfde middag nog gebeld worden door KPN, dus ik was super zenuwachtig! Ik had er een goed gevoel over, maar dit had ik natuurlijk de vorige keer na een gesprek ook. Dus ik durfde nergens meer op te hopen..

Maar YES, ’s middags rond een uur of 2 kreeg ik het verlossende telefoontje dat ik was aangenomen!! Oh, wat was ik blij met deze woorden zeg! Ik ga trouwens aan de slag bij KPN als Live Chat Medewerker. Ik kan per direct beginnen met lekker wat uren (32-36), dus ik ben benieuwd!

’s Avonds liepen we het dorp even in en stopten bij de juwelier. Een tijd terug keken we al voor trouwringen, maar we hebben nu toch andere ideeën gekregen over wat we willen. Dus we namen nog een kijkje!

 

Zaterdag 12 augustus

Zaterdag stond een dagje Amsterdam op de planning. Dit keer niet voor een afspraak of event, maar voor een lekker dagje slenteren en shoppen! Ik ging samen met Ashley en we begonnen de dag met een lekkere kop koffie bij de Starbucks. We hadden er al een flinke reis op zitten, dus dit ging er wel in!

We hebben veel gelopen en leuke winkels bezocht. Ik kocht wat leuks bij Rituals, Lush, MAC, Kiko en Stradivarius. Dit alles laat ik woensdag zien in een apart artikel!

We sloten de gezellige dag af bij Sumo met heerlijke sushi, of course. Het smaakte zoals gewoonlijk weer heerlijk!

 

Zondag 13 augustus

Zondag was een familie dagje. ’s Morgens sliepen Stijn en ik heerlijk uit en ’s middags gingen we naar zijn opa en oma waar de rest van de familie ook was. Stijns opa en oma waren alweer 60 jaar getrouwd en ter ere daarvan hadden ze een etentje geregeld bij hun thuis.

Op de terugweg konden we nog even lekker genieten van het zonnetje die onderging, wat een mooi plaatje gaf!

 

Fijne week allemaal!

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

10 Responses to “Photo Diary #31 | Nieuwe baan, keuken is af en dagje Amsterdam”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube