Photo Diary #30 | Veel sushi, verjaardag van Finn en eigengemaakte Tapas

Afgelopen week was een fijne week! Een week waarin ik veel leuke dingen deed en ik daardoor weer wat lekkerder in mijn vel ging zitten. Zo kwam vriendinnetje Marloes gezellig langs, at ik maarliefst 2 keer sushi en gingen we naar de eerste verjaardag van mijn grote vriend Finn. Lees je mee?

Maandag 31 juli

Goedemorgen! Ik werd wakker met het zonnetje in huis, dus besloot meteen maar een aantal wasjes te draaien. Deze konden lekker buiten drogen in de zon, heerlijk!

’s Middags reed ik zoals gewoonlijk naar de supermarkt voor de wekelijkse boodschappen. Ik ga meestal naar de Aldi of Lidl, en jij?

Ik verkocht afgelopen week ineens héél veel items via United Wardrobe, mede dankzij een actie die dag waarbij de transactiekosten gratis waren. Ik was dus wat tijd kwijt om alle pakketjes in te pakken, maar dat hoort er nu eenmaal bij!

’s Avonds dronken we nog een drankje buiten, want het was nog heel lang mooi weer!

 

Dinsdag 1 augustus

’s Morgens stapte ik op de trein richting Amsterdam, want ik had mijn derde laserafspraak bij Jasmine Laser Clinics. Vorige week schreef ik er trouwens een artikel over, heb jij hem al gelezen?

Na mijn afspraak ging ik meteen weer naar huis, want ik had nog een reis voor de boeg. Een reis vol vertragingen, dus ik was blij dat ik meteen terug ging. Ik was pas rond 19:00 thuis, dus besloot voor een makkelijke diepvriesmaaltijd te gaan. Deze pasta met spinazie zag er op de verpakking lekker uit, maar eenmaal in de kom leek het wel soep. Niet te eten! Na een paar happen heb ik het weggegooid en at ik een broodje.

 

Woensdag 2 augustus

Woensdag was een lekker dagje thuis. Ik ruimde op, maakte wat schoon en kroop achter mijn computer. In de brievenbus lag een pakketje van The Make up Spot, met hierin de ‘Face Halo’. Ik kende het niet, maar het is dus een uitwasbare wattenschijf. Ik ben benieuwd!

’s Avonds maakte ik een lekkere roerbakmie met knoflook/ketjap saus, nom!

 

Donderdag 3 augustus

Vriendinnetje Marloes kwam gezellig langs, op haar verjaardag zelfs! We dronken bij mij thuis een drankje en reden daarna door naar Enschede. We wilden eerst gaan lunchen bij Bagels&Beans, maar toen we langs mijn favoriete sushitent liepen, was de keus al vrij snel gemaakt. We hebben heerlijk sushi gegeten!

Met volle buikjes liepen we de Primark binnen, waar het verrassend rustig was! Ik kocht een nieuw schoudertasje in een kleiner formaat.

Enschede heeft een nieuwe Douglas gekregen waar ze nu ook NYX, Benefit en MAC verkopen, yes! We namen even een kijkje en swatchten mooie producten voor onze wishlist.

 

Vrijdag 4 augustus

Vrijdag sliep ik lekker uit en deed wat huishoudelijke dingen. Aan het eind van de morgen besloot ik om alvast wat boodschappen te doen voor de week erop en dit keer ging ik naar de Lidl.

’s Middags bracht ik wat uurtjes door achter mijn laptop en kwam er tussendoor nog een leuk pakketje binnen met nieuwe producten van Miss Sporty en NYC. Het blijft leuk om dit soort pakketjes te krijgen!

’s Avonds ging ik met Ashley naar de film, dit was lang geleden zeg! We keken ‘Girls Night Out’, wat absoluut een aanrader is. Wat een hilarische film!

 

Zaterdag 5 augustus

Getsie, wat een vies weer was het zaterdag. Tenminste, dit dachten we. Onderweg naar Hoogeveen begon het super hard te regenen, maar eenmaal daar scheen het zonnetje. Gelukkig maar!

Finn, het zoontje van Marloes en Richard, wordt deze week 1 jaar en zaterdag vierde hij zijn verjaardag. Hij keek zijn ogen uit naar alle geweldige cadeaus en had een gezellige middag. En wij ook natuurlijk! Priscilla, haar man Sicco en dochter Sofie kwamen ook, gezellig!

’s Avonds aten Stijn en ik bij ons favo restaurant in Hoogeveen: YuMe. Echt, voor sushi kun je ons altijd wakker maken. Ik denk dat onze bruidstaart van sushi gaat zijn, haha!

’s Avonds waren we verder lekker thuis en keken we met mijn zussen een film: Fantastic Beasts.

 

Zondag 6 augustus

Zondag was een rustig dagje. We sliepen lekker uit en klungelden aan. Mijn zussen waren ook thuis en mijn ouders zijn op vakantie, dus besloten we een tapas-middag te houden. Dit hebben we twee jaar geleden ook eens gedaan en dat is zo leuk (en lekker vooral). We maakten een lijstje en gingen naar de supermarkt om inkopen te doen.

De rest van de middag stonden we in de keuken om alle lekkere dingen te maken. We hadden zoveel! We hebben lang niet alles op gekregen, maar het was echt smullen!

Na het eten ruimden we op en reden Stijn en ik weer richting huis, waarna we vrijwel meteen gingen slapen.

 

Fijne week allemaal!

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

8 Responses to “Photo Diary #30 | Veel sushi, verjaardag van Finn en eigengemaakte Tapas”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube