Photo Diary #29 | Sollicitatiegesprek, nieuw gerecht proberen en onze keuken is af!

Het is weer maandag, tijd voor een nieuwe Diary! Afgelopen week was een week waarin ik lekker in huis bezig was, ik had een sollicitatiegesprek en is onze nieuwe keuken (bijna) af. Lees je weer mee?

Maandag 24 juli

Maandag was, zoals bijna altijd, een klungeldag. Het huis moet dan weer opgeruimd worden na het weekend en er moesten wasjes gedraaid worden.

Als avondeten maakte ik lekkere burrito’s met véél kaas. Het zakje was op datum, dus alles moest op. Ik hoorde Stijn in elk geval niet klagen, de kaasmonster, haha!

 

Dinsdag 25 juli

Dit is de enige foto die ik dinsdag maakte. Overdag was ik voornamelijk bezig met opruimen, boodschappen doen en Gilmore Girls kijken. ’s Avonds kroop ik achter mijn laptop om bezig te gaan voor Blushing Beauty.

 

Woensdag 26 juli

Afgelopen maandag werd ik gebeld meteen uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. In Enschede komt er een nieuwe winkel van Zizzi en er stonden vacatures open. Woensdagmiddag had ik het gesprek en het ging eigenlijk heel goed. Het gesprek was met de Store Manager en we kletsten gezellig over alles. Ik had er dus een goed gevoel over!

 

Jammer genoeg werd ik afgelopen zaterdagmiddag gebeld met het droevige nieuws dat ik het niet geworden ben. Bummer! Ik was er echt verdrietig om, want ik had er echt een goed gevoel over..

Na het gesprek ging ik even langs bij de nieuwe (en super grote) Aldi in Enschede voor een paar kleine boodschappen.

Stijn was ’s avonds weg, dus ik keek een filmpje op Netflix en maakte popcorn in de magnetron. Genieten!

 

Donderdag 27 juli

Vrijwel de hele ochtend en middag ben ik bezig geweest met het bewerken van de weekvlog. Zo zonde van de tijd vind ik altijd, haha!

’s Middags stuurde ik Ashley of ze zin had om een rondje Action te doen, en dat had ze! We dronken eerst een kop thee en liepen daarna naar de Action. Ik wilde alleen kijken naar een opbergdoosje voor medicijnen/zalfjes, maar liep de winkel uit met nog een paar andere dingen. Je weet hoe dat gaat.. ;)

Als avondeten wilde ik iets nieuws proberen. Ik zoek regelmatig op internet naar nieuwe recepten, zodat ik wat gevarieerder kan koken. Ik maakte een pasta Hawaï schotel. Stijn en ik zijn dol op pizza hawaï, dus waarom deze ingrediënten niet samenvoegen tot een ovenschotel? Het recept zal ik binnenkort wel gaan delen op mijn blog als jullie dit leuk lijkt!

Ik had voor ’s avonds iets lekkers gekocht, maar geloof het of niet, Stijn kwam ’s avonds met precies hetzelfde thuis! Toeval? ;)

 

Vrijdag 28 juli

Vrijdagmorgen was ik in Enschede voor wat afspraken met het UWV. Ik hoop toch echt dat ik daar snel vanaf ben!

Toen ik terugliep naar de auto, liep ik langs een boekhandel. Ik ging naar binnen om te kijken of ze hier toevallig Bullet Journals verkochten, en jawel! Ik kocht deze leukerd voor €12,50, wat ik een prima prijs vond.

Toen ik thuis kwam, was Stijn al vrij. Hij had ’s middags vrij geregeld omdat we ’s avonds een feestje hadden. Ook had hij een pakketje voor me aangenomen, waarin drie nieuwe lakjes van Sally Hansen zaten.

’s Avonds hadden we een feest van mijn oom en tante die 50 jaar getrouwd zijn. Wat een prestatie! De locatie zag er heel mooi en zomers uit en aangezien het binnen best warm was, liepen we regelmatig even over het strandje voor wat frisse lucht.

Er was een heerlijk lopend buffet geregeld met verschillende soorten vis, salades en warme gerechten. Maar toen het toetjes buffet werd geserveerd, ging mijn hart toch wel sneller kloppen. Alles zag er zo lekker uit!

 

Zaterdag 29 juli

Stijn en ik bleven een nachtje in Hoogeveen slapen, omdat we geen zin hadden om na het feest en met volle magen terug te rijden naar huis. Zaterdagmorgen sliepen we heerlijk uit en ’s middags gingen we op pad. We waren op zoek naar deurgrepen voor onze nieuwe keuken, maar deze zoektocht viel nog niet mee! We deden ook een rondje kringloop, waar ik deze twee leuke waxinelichthouders scoorde voor een paar cent. Score!

Vriendinnetje Melissa had mij en de andere meiden gek lopen maken in onze groeps-app, omdat zij deze mega grote highlighter kocht van Essence. Ik moest en zou hem ook kopen, want hij zag er zo mooi uit! Ik had geluk, want er lag nog maar één onaangeraakte (echt, wáárom moeten alle producten aangeraakt worden?!) in het schap. Mijn dag kon niet meer stuk!

Eenmaal thuis bij mijn ouders lag er een pakketje op mij te wachten. The Body Shop stuurde mij een bericht of ik dit weekend thuis was, aangezien ik een vers pakket kon verwachten die meteen geopend moest worden. Ik stuurde het adres van mijn ouders door, en zodoende lag er een pakketje. In de doos lagen nieuwe haarproducten met banaan en gember als ingrediënt. Voor de leuk stopten ze er een banaan, gember en een vers sapje bij, super leuk!

Die middag kreeg ik het slechte nieuws van mijn sollicitatie te horen, waar ik best wel kapot van was. Na een sollicitatie of gesprek durf ik nooit té positief te zijn, omdat ik bang ben om weer teleurgesteld te worden. Maar ik had over dit gesprek zó’n goed gevoel, waardoor die klap des te harder kwam. We aten nog bij mijn ouders, dronken vervolgens een kop koffie en daarna reden we lekker naar huis. Ik was helemaal klaar met vandaag! Eenmaal thuis kwamen Onne en Ashley nog langs voor een drankje en wat lekkers, dit maakte mijn avond gelukkig weer wat goed!

 

Zondag 30 juli

Zondag stond in het teken van wassen, wassen en nog eens wassen! Het weer was droog, maar het waaide wel ontzettend hard. Één voordeel: de was werd in no-time droog!

Kunnen jullie je nog herinneren dat we een oerlelijke, blauwe keuken hadden? Dat is gelukkig verleden tijd! Twee weken terug had mijn vader de deurtjes meegenomen zodat hij ze kon schilderen en gisteren namen we ze weer mee terug. Stijn monteerde de deurtjes met zijn broer en klaar is kees! Door het lichtinval lijkt het nu trouwens dat de kleuren niet gelijk zijn, maar alle deuren zijn gewoon wit. Neutraal en strak! Nu moeten we alleen nog nieuwe handgrepen hebben, maar die komen hopelijk deze week binnen.

 

Fijne week allemaal!

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

10 Responses to “Photo Diary #29 | Sollicitatiegesprek, nieuw gerecht proberen en onze keuken is af!”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube