Photo Diary #27 | Nieuwe baan, make-up uitzoeken en ‘open keuken’

Pfoe, wat ben ik blij dat afgelopen week achter de rug is. Het was een week van pieken en dalen, dit is ook te zien aan de hoeveelheid foto’s. Ik zat niet zo lekker in mijn vel, maar de week eindigde toch nog heel positief met goed nieuws! Ook kreeg ik inspiratie om mijn make-up uit te zoeken, verkocht ik veel dingen via UW en kwamen mijn ouders spontaan op bezoek. Kijk je mee naar mijn week?

Maandag 10 juli

Maandagmorgen begon ik de week rustig aan. Ik werkte een paar wasjes weg en ’s middags lunchte ik terwijl ik oude afleveringen keek van ‘Ranking the stars’. Ik keek dit eerder nooit, maar ik vind het hilarisch! Afgelopen week heb ik dan ook regelmatig een aflevering gekeken uit de oude doos. De rest van de dag voelde ik me niet zo top, dus deed ik verder niet heel veel. ’s Avonds was ik gelukkig lekker samen met Stijn. Ik sta elke middag weer te popelen tot hij thuis komt van zijn werk!

 

Dinsdag 11 juli

Met de meiden in de groepsapp (Melissa, Priscilla en Marloes) hebben we dagelijks enorme gesprekken over van alles. De gesprekken gaan letterlijk over ALLES; van TMI dingen tot beautydingen tot serieuze dingen. Zo spraken we dinsdagmorgen over onze beautystash, over of we nog wel écht blij worden van veel make-up. We kwamen tot de conclusie dat we veel weg wilden gaan doen en de mooiste dingen gaan houden.

 

’s Middags was ik zó geïnspireerd door ons gesprek, dat ik het idee kreeg om mijn make-up stash op te ruimen en dit te filmen. Dit heb ik vorig jaar al eens gedaan toen ik ging verhuizen, maar het mag nog wel wat minder allemaal. Ik maak hier een serie van op YouTube en deze week komt de eerste video al online waarin ik mijn lipproducten uit zoek. Ik vond het heerlijk om ermee bezig te zijn en resultaat te zien.

En dit is het resultaat na het uitzoeken van de lipproducten. Shocking!

 

Woensdag 12 juli

Woensdag ben ik zowat de hele dag bezig geweest met het bewerken van de weekvlog. Oh my, dit kost altijd zoveel tijd!

’s Avonds deden we boodschappen bij de Lidl, onze favoriete winkel van dit moment! En je ziet het goed boven in het karretje, we hebben flink wat sushi rijst ingeslagen. Ze gingen uit het assortiment en de zakjes kostten nu maar 70 cent per stuk. Stukken goedkoper dan bij de Toko. Inslaan!!

’s Avonds hebben Stijn en ik nog een tijd lekker buiten gezeten met een drankje, het was nog zulk lekker weer!

 

Donderdag 13 juli

Donderdag was een hectische en voor mij een minder leuke dag. Ik was uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, waar ik natuurlijk heel erg naar uit keek, omdat ik al even op zoek was naar werk. Maar na een rondleiding en gesprek binnen het bedrijf te hebben gehad, kreeg ik toch een benauwd gevoel. Wil ik dit wel? Ik voelde mij daar niet op mijn plek en de eisen (werkdagen/werktijden) waren belachelijk veel. Ik was in principe aangenomen, maar toen ik eenmaal thuis kwam en Stijn heel lief aan me vroeg hoe het ging, barstte ik in tranen uit. Ik voelde mij totaal niet happy en zat niet lekker in mijn vel. Maar ik wil werken en geld verdienen, dus ik móest (van mezelf) wel doorzetten.

 

Toch kwam er plots geluk aan de horizon, want serieus nog geen kwartier later nadat ik mijn behuilde panda-ogen had weggepoetst, werd ik gebeld door een ander bedrijf waar ik gesolliciteerd had. Of ik de volgende dag even langs wilde komen op kantoor. Na het telefonisch gesprek voelde ik mij in één klap veel beter, opgelucht zelfs. De werkdagen en tijden spraken mij meer aan en het was ook nog dichterbij huis.

 

Je begrijpt dus wel dat de keus voor mij makkelijk gemaakt werd zo. Het eerste bedrijf heb ik vriendelijk bedankt en ik ben verder gegaan met het tweede bedrijf. Vrijdagmiddag had ik het gesprek en ik ben aangenomen! Wanneer jullie dit lezen ben ik al aan het werk, want ik kon per direct beginnen. Ik zal inhoudelijk niet teveel vertellen over wat voor bedrijf het is, omdat de meningen hierover verdeeld zijn. Maar ik ben benieuwd hoe het mij gaat bevallen! Ik ben in elk geval blij en opgelucht dat ik werk heb en weer lekker veel uur (37,5) kan werken, waardoor we weer goed kunnen sparen voor onze bruiloft volgend jaar!

 

Vrijdag 14 juli

Vrijdag startte ik de dag met een paar afleveringen van Ranking the stars, mezelf klaarmaken en pakketjes maken voor bestellingen van United Wardrobe. Ik heb al veel verkocht, waar ik super blij mee ben!

Look of the day! Ik ging op weg naar het sollicitatiegesprek, dus koos voor een basis make-upje. Wel deed ik nog een lipkleur op, Faux van MAC.

’s Middags kwamen mijn ouders spontaan op visite, zo leuk! Ze vonden het zo sneu voor me dat ik de afgelopen dagen niet zo lekker in mijn vel zat door de slechte ervaring met het eerste bedrijf. En daarnaast hadden we elkaar al een poosje niet meer gezien. We haalden ’s avonds lekker een Chineesje en kletsten gezellig bij.

Als mijn ouders dan toch op visite zijn, moeten we meteen maar even gebruik maken van mijn handige pa. We vinden onze keuken vreselijk en dan met name de kleur. Stijn en m’n pa demonteerden de keukenkastjes en mijn ouders hebben ze vervolgens mee naar huis genomen zodat mijn vader ze kan schilderen. Hij is leraar en heeft nu schoolvakantie, dus lekker veel tijd daarvoor nu. Handig, haha!

 

Zaterdag 15 juli

Zaterdag sliepen we lekker uit en startte ik de dag met een aantal wasjes. De standaard dingetjes!

’s Middags zijn we het dorp in geweest om te kijken naar nieuwe grepen voor de keukenkastjes, maar poeh, wat zijn die krengen duur! Dus daar kijken we nog even verder naar. We reden meteen even naar de Aldi om boodschappen te halen, aangezien ik vanaf nu weer volop aan het werk ben en hier minder tijd voor heb.

En zo ziet onze keuken er op dit moment uit, geen gezicht hè?! Een doorn in het oog kan ik je vertellen. Maar, voor een goed doel. Over twee weken gaan we naar mijn ouders en nemen we de deurtjes weer mee. Ben heel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat!

Stijn ging ’s avonds wandelen met z’n broer (lees: Pokémon, hihi) en ik kon die overvolle keukenkastjes niet langer aan zien. Ik gooide alles eruit en ben eens drastisch gaan opruimen. Niet zo’n leuk klusje, maar het hielp wel!

 

Zondag 16 juli

Zondag was een familie-dagje. ’s Morgens gingen we naar een kerkdienst en in de middag gingen we naar Stijns ouders om een hapje te eten met z’n allen. Een soepje en belegde broodjes, nom! ’s Avonds werkte ik nog een wasje weg, schreef ik dit artikel en had ik buikpijn van de zenuwen voor mijn eerste werkdag morgen. Wish me luck! ;)

 

Fijne week allemaal!

 

Volg mij: Twitter ~ Instagram ~ Facebook ~ YouTube ~ Bloglovin’

14 Responses to “Photo Diary #27 | Nieuwe baan, make-up uitzoeken en ‘open keuken’”

Leave a Reply

Volg mij via:
Categorieën
Instagram
Facebook
YouTube